Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי האחרון בשעות הבוקר חבר שלי השאיל את הרכב שלו לחבר שלו.

יש לציין שחבר שלי הביא לחבר שלו את הרכב בזמן שהחבר לא היה שיכור.

ב- 12 בלילה היגיע הרכב המושאל ביחד עם ניידת משטרה לביתו של בעל הרכב ואמרו לו להתייצב היום בתחנת המשטרה

מכיוון שתפסו את הנהג שהשאיל את הרכב שתוי.

1) האם יכולים להחרים לבעל הרכב את הרכב?

2) האם יש דרך להימנע מהחרמת הרכב?

תודה רבה

פורסם

לא מחרימים את הרכב רק איסור שימוש עד 30 יום בו הרכב ישהה באחסנה ( שתעלה גם כסף ).

אם תצליח להוכיח כי או שהרכב נלקח ממך ללא רשות או כי התרית ב נהג כי לא ישתה אולי יקטינו לך את התקופה.

כמובן שאתה יכול לערער על החלטת הקצין בפני בית המשפט לתעבורה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השבתה של הרכב ל30 יום.

במידה ויוחלט כי הרכב יוכנס להשבתה,

החבר (בעל הרכב) יבחר היכן הוא רוצה לאפסן את הרכב,

כמובן שיש דמי תשלום למגרש המאפסן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מערכת השפיטה והמחוקק יוצא מנקודת ההנחה כי מי שמשאיל רכב לאחר מודע היטב למי הוא נותן אותו ולאיזה צרכים. האחריות למתרחש לאחר השאלת הרכב עלולה להשפיע גם על הבעלים של הרכב בפועל, למרות שלא נהג בו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם,

אני רק רוצה שתסבירו לי למה לנהג שיכור מחרימים את הרכב (או כל מושג אחר שתשתמשו בו) אבל נהג אוטובוס שהבוס מכריח אותו לנהוג 15 שעות רצוף, לא יחרימו לבוס את האוטובוס והנהג יקבל קנס.

זה שאבא שלו נהג אוטובוס,

אוהד

נ.ב. מוות לפשיסטיים!!!

• תוכן חדש...