Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב מיני של טושיבה. המפרט שלו מזעזע. מאחר ואני לא מבין מהחיים שלי במחשבי מיני וניידים, רציתי לדעת אם יש מה לעשות? האם יש אפשרות לשים רכיבי חומרה "שפויים" כדי שהמחשב יעבוד כמו בנאדם?! הוא יותר איטי מצב קטוע רגליים...

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי נייד מקרטע בעליל בן 11, הוא משמש אך ורק לעריכת תווים / מוסיקה -

עם תוכנות זקנות בהתאם. בכלל, זה יכול להיות די נוח כשמכשיר מסוים מוקדש רק לפעילות מסוימת -

אין פיתוי לגלוש לקארספורום באמצע העבודה :-P.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברווז - איזו מערכת הפעלה?

כמה זיכרון?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

איזה דגם בדיוק? אם תוכל לבדוק גם איזה מעבד יש לו וכמה זכרון RAM.

איזה ווינדוס הוא מריץ כרגע?

עריכה: wil הקדים אותי.

Stay Dirty

פורסם

מה הדגם? מהי מערכת ההפעלה?

אני מניח שאתה מדבר על נטבוק.

שדרוג זכרון ל-2GB יכול לשפר באופן משמעותי.

החלפת מערכת הפעלה יכולה לשפר. הדיעות חלוקות אם חלונות 7 או XP עדיפים. מה שבטוח, לינוקס אובונטו מומלץ.

:turn-l:
פורסם

טושיבה NB500-129

ווינדוס 7 סטרטר.

אין כונן אופטי (DVD\CD\וואט אבר), מה שמטריד אותי עם החלפת מערכת הפעלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי המפרט בלינק, יש לו רק 1 ג'יגה RAM. זאת הבעיה העיקרית שלך. יש לו רק סלוט 1 של זכרון, אז אין לך ברירה אלא להוציא את הזכרון הקיים ולקנות במקומו סטיק של 2 ג'יגה.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14085

אל תדאג בקשר לכונן האופטי, אפשר להתקין ווינדוס גם דרך דיסק און קי. הפעם כמובן תתקין גרסת ULTIMATE.

אני מתאר לעצמי שיש הרבה שטויות של טושיבה שהותקנו יחד עם הווינדוס שמכבידות עליו כרגע, אז פרמוט יעשה רק טוב.

Stay Dirty

פורסם

שמע רוב מחשבי המיני הם עגלה מטורפת. יש להם מעבד חלשלוש וזה שורש הבעיה(כבר ראיתי מחשבים כאלה עם 2 גיגה, הם קצת מהירים יותר אבל לא להיט)

לא הייתי מנסה להריץ עליהם יותר מגלישה באינטרנט ואולי מסמכי אופיס .

פורסם

1. אם המחשב לא חדש אלא עבר אי-אלו התקנות אז הדבר הראשון שאפשר לעשות זה RESTORE שיביא אותו למצב בו יצא מהמפעל.

2. אם מותקנים כל מיני אנטיוירוסים וכאלה אז להעיף אותם.

3. לא עזר? החלפת מע"פ.

לדעתי גרסה שונה של 7 לא תשנה כלום.

אם לא צריך מיקרוסופט אופיס אלא רק גלישה באינטרנט ומדיה אז אובונטו (במיוחד XUBUNTU הקלילה) מומלצת מאוד.

אחרת להתקין XP וזהו.

אני כבר ראיתי 2 לפטופים שהיה עליהם ויסטה וממש לא סחבו שהתקנת XP גרמה להם לטוס כמו טיל.

לגבי חוסר בכונן אופטי - הכי קל להשתמש בכונן אופטי חיצוני.

יש גם כל מיני שיטות עם DOK, אני אישית לא ניסיתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה עגלה זה? שלי עם 128 מגה זיכרון. זאת באמת צרה צרורה.

מעבר לכך - כל מה שכבר המליצו.

מחשב-על זה לא יהיה, אבל התקנה נקייה של מינימום תוכנות על מחשב נקי

תעשה פלאים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הפעם כמובן תתקין גרסת ULTIMATE.

סתם שאלה, איך זה אמור לעזור לו?

להיפך, תצוגת AERO תכביד על המחשב, ותקצר את חיי הסוללה.

יש לי מחשב MSI WIND U135 עם 2 ג'יגה זיכרון, אז בזמנו באמת שיניתי את הWINDOWS מ-STARTER לULTIMATE, לא הייתה במחשב הזה שום תועלת מהפיצ'רים של האולטימייט, אבל כשעשיתי ריסטור וחזרתי לסטרטר, אז חל שיפור ניכר בביצועים.

מה שכן, מומלץ בחום להיפטר מהשטויות שהיצרן דחף עם המחשב. אצלי דחפו Norton Internet Security ו-Arcsoft שקר כלשהו, שהיה רץ קבוע על המחשב. העפה של שני הדברים האלה עשו פלאים למחשב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חייבים להפעיל ערכת נושא של AERO, אפשר לבחור ערכת נושא בסיסית.

אבל אתה צודק, הוא לא חייב ULTIMATE, העיקר שיעשה ריסטור או לפחות יעיף את הזבל של טושיבה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...