Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מוצא יאריס ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבועיים זה זמן מועט מדי בכדי למצוא רכב שהוא יחסית פחות נפוץ על הכביש.

בטח ובטח במצב טוב.

סבלנות, סבלנות,סבלנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך אין?

ביד2 מופיעות כרגע 5 מודעות שהוקפצו בשבוע האחרון.

חפש עם המאפיינים הבאים: טויוטה -> יאריס (עד 2006) -> תיבת הילוכים ידנית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה קטע, גם אני לא מוצא את מבוקשי פולקסווגן בורה TDI ידנית.

צירוף מקרים או אשליה אופטית? ראיתי כמה יחידות של יאריס ספורט ביד2.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בקישור ששחר העלה ישנם רכבים שעל פניו נראים במצב מצויין מבחינת נתונים.

אולי בדקת באתר " יד שניים"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה לא בגלל הנדירות(לא כ"כ נדירה) או המוצלחות של הרכב הזה,זה בגלל המחירון המופרך של אדון לוי יצחק.

ככה שהרוב למעשה דורשים מחירון.

גם מיאטה NA סובלת מאותה בעיה.

בניגוד לספורטיביות אירופאיות(נניח קליאו ספורט,פונטו HGT או איביזה טורבו) שלוי יצחק שחט אותם במחירון ואז דורשים עליהם סכומים נכבדים מעל המחירון.

turboy

פורסם

אם תחשוב על זה, איזה עוד ספורטיבית אמינה ומאד מאד חסכונית בדלק תוכל למצא ב40K?

אז נכון שיקומו המלעיזים ויגידו שקונים מכוניות חדשות ב60K היום, אבל כתמורה לשקל לאור השוק בארץ זה לא כזה מופרך לדעתי.

בסופו של דבר כל עוד אנשים קונים במחירים הנ"ל, סימן שזה מוצדק.

פורסם
אם תחשוב על זה, איזה עוד ספורטיבית אמינה ומאד מאד חסכונית בדלק תוכל למצא ב40K?

אז נכון שיקומו המלעיזים ויגידו שקונים מכוניות חדשות ב60K היום, אבל כתמורה לשקל לאור השוק בארץ זה לא כזה מופרך לדעתי.

בסופו של דבר כל עוד אנשים קונים במחירים הנ"ל, סימן שזה מוצדק.

אופס,שכחתי לרגע שאני בישראל והשילוש הקדוש כאן זה אמינות,סחירות ושמירת ערך.:?

ברור לי שהמשפט הלא חכם הזה(בהתנסחות עדינה) נובע מתוך קיבעון מחשבתי,סגידה ללוי יצחק,ותופעת העדר שכ"כ בולטת בישראל וחבל..

עכשיו תחשוב שנייה על המשפט הזה בהקשר למיאטה NA בת 18 במחירון לוי יצחק שנושק ל-40K.

מוצדק?בXXX שלי.

turboy

פורסם

המחירון של היאריס (ולמעשה כמעט כל רכב שנושא על חרטומו את סמל האליפסה המוכר) לא פרופורציונלי, אין על זה ויכוח.

מצד שני צריך לזכור שני דברים:

1. מרבית הרכבים של טויוטה מראים אמינות מופתית וזה כידוע פרמטר חשוב לכל רוכש רכב.

2. קונה יקר מוכר יקר. מחיר הרכישה אומנם גבוה אך כך גם מחיר המכירה. ביחד עם שמירת ערך מהטובות בשוק זו לא ממש עסקה רעה לרכוש טויוטה כלשהי.

היאריס בארץ נפלה למשבצת ה warm hatch (ולא hot hatch שכוללת רכבים כמו קליאו ופונטו) ובמשבצת הזו היו בסה"כ ארבע מתמודדות: היאריס, האיגניס ספורט, יונדאי גטס 1,600 3 דלתות "ספורט" וה 206XS.

אני לא חושב שה T SPORT היא רכב ספורט הארד-קור שמצדיק את המחיר שלו. אני חושב שזה רכב בסיסי ופשוט שקורץ מאוד לחובבי הגה בגלל הרבה פרמטרים אחרים שלא ניתן לקבל אותם ברכבים אחרים (אם זה מראה, צריכת דלק, עלות אחזקה, אמינות או גיר). עד היום לא הצלחתי למצוא שום רכב ספורטיבי-לייט שמתחרה ראש בראש עם היאריס על שילוב מנצח בין הפרמטרים (למעט אולי איגניס ספורט אבל לך תמצא אחת כזאת :wink:).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה בדיוק הקטע.

אין בארץ כמעט שום רכב עם נגיעות ספורטיביות, אחזקה יחסית זולה, צריכת דלק טובה, ומראה לא רע, פחות או יותר במחירים האלה.

אם תוסיף גם את השם "טויוטה" והמוניטין האמינות של המותג ושל הרכב בפרט, תיראה למה המחירון שלו יציב מאוד

פורסם
אופס,שכחתי לרגע שאני בישראל והשילוש הקדוש כאן זה אמינות,סחירות ושמירת ערך.:?

ברור לי שהמשפט הלא חכם הזה(בהתנסחות עדינה) נובע מתוך קיבעון מחשבתי,סגידה ללוי יצחק,ותופעת העדר שכ"כ בולטת בישראל וחבל..

עכשיו תחשוב שנייה על המשפט הזה בהקשר למיאטה NA בת 18 במחירון לוי יצחק שנושק ל-40K.

מוצדק?בXXX שלי.

אנסה להיות חכם,ברשותך.

ברגע שמר ישראל ישראלי (או אני ואתה) מסכימים לשלם מחירון על רכב X, קרי הוא שווה את זה.

אם מיאטה בת 18 הייתה עולה במחירון לוי יצחק 200K, היית קונה? מישהו במדינה היה קונה? לא ! ב40K מיאטות בנות 18 כן נסחרות. המשמעות היא שהמחירון מוצדק, איך שלא תהפוך את זה.

ברור, שאתה יותר חכם מיצחק לוי ולדעתך יאריס בת 7 שווה רק 20K אבל הפלא ופלא, מרבית האנשים שמחפשים את הרכב הזה כן מוכנים לשלם את המחיר הזה, ומרבית המוכרים דורשים את המחיר הזה. אז כנראה שהמחירון מוצדק.

*גילוי נאות, אני שילמתי על TS מחירון מלא, ואני לא מתחרט על זה לרגע.

• תוכן חדש...