Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המתנה של 3 חודשים, סופסוף הקורסה OPC הגיעה!!

הצבע שנבחר הוא לבן, מאחר והיו 4 צבעים לבחירה: כחול, לבן, שחור וצהוב. מראש השחור והצהוב נפסלו, הכחולה בנסיעת מבחן הייתה נחמדה אך לא נפלתי, את הלבן ראיתי בפורומים בחו"ל וכך נפלה ההחלטה :)

הסיפור הוא כזה - כל העניין התחיל שביום בהיר וצח ירדתי למטה לנסוע לחדר כושר, פתאום גיליתי שהרכב אינו בחנייה וראיתי זכוכיות בחנייה, ישר הבנתי שגנבו את הרכב. הרכב הקודם היה סקודה פביה ידנית 2008.

החלטתי להתקדם הלאה מאשר סתם סופר-מיני משעממת, הדרישה שלי הייתה רכב מהנה, ספורטיבי ושיהיה פרקטי במהלך היום-יום.

בהתחלה חשבתי על יונדאי וולוסטר, אך מה שהפיל את הרכב זה הביצועים הבינוניים שלו והמחיר הלא זול (יחסית), לאחר מכן באדיבותו של אוראל (RS), המליץ לי על מס' רכבים כגון הקורסה OPC, פיאט בראוו, סיאט לאון FR, אבארת פונטו ולבסוף אאודי A1.

התקשרתי לסוכנות אופל בצריפין וקבעתי נסיעת מבחן על הקורסה OPC, זמן הנסיעה היה 40 דקות וזה הספיק לי להבין שזה הרכב שאני רוצה, אומנם אחד התנאים שלי לקניית רכב זה אחזקה זולה וביטוח יחסית זול, לאחר שבדקתי האחזקה אכן סבירה וביטוח עולה לי 4900 מקיף+חובה.

יש לציין את השירות של אופל לטובה, באותו יום נקבע לי נסיעת מבחן והנציג עם הקורסה OPC הגיע לאחר שעתיים אלי!, מבלי להטריח אותי להגיע עד לסוכנות.

לאחר מכן עשיתי נסיעת מבחן על הפונטו אבארת, הרכב לא רע, אך המחיר שלו - 160K, גבוה מעל התקציב שלי שגם ככה גירדתי להגיע ל 150K.

הנסיעת מבחן האחרונה הייתה על אודי A1, אך ממש לא התלהבתי מהרכב והוא היה דיי משעמם ו"ערום", אי לכך נפלה ההחלטה על הקורסה OPC והמתנתי במשך 3 חודשים ללא רכב, אך אני מעריך שזה היה שווה את ההמתנה.

הרכב היה מוכן תוך שבוע ויום מיום התשלום.

להלן מס' תמונות מהירות שצילמתי:

20120321121144.jpg

Shot at 2012-03-21

20120321121124.jpg

Shot at 2012-03-21

20120321121110.jpg

Shot at 2012-03-21

20120321121001.jpg

Shot at 2012-03-21

20120321120846.jpg

Shot at 2012-03-21

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, בחירת צבע מעולה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תתחדש,

היא נראית מצויין.

גם אני הייתי בוחר בלבן מבין האופציות הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תתחדש! אשמח אם תעלה תמונות שרואים בהן את כל הרכב.

בחירה נבונה לדעתי וזהו גם רכב מיוחד(לא יצא לי לראות כאלו על הכביש כלל).

פורסם

תתחדש ותהנה והכי חשוב שמור על עצמך

אני בטוח כי מחכים לך המון רגעי אושר....:lol:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...