Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי של מאזדה RX-8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא מבין!!!!

בנוסף לשחורה הזאתי שגרשון הראה (וראיתי אותה כבר) הבנתי שיש אפילו עוד אחת אדומה שמסתובבת בארץ!

בנוסף, המאזדה בתמונה קיבלה לוחית עם ה-00 בסוף שמסמל על היבוא האישי.

אם לא היה לה תקינה היא לא הייתה מקבלת לוחית צהובה!! (נכון??)

פורסם

תראה, אין דבר כזה אין תקינה, אם אין תקינה לאוטו הוא לא מאושר חוקית על ידי משרד התחבורה...

אבל - מסיבה מוזרה מאוד משרד התחבורה החליט שכל רכב שלא מייובא באופן סדיר, לא משנה אם יש לו תקינה או לא, צריך לעבור את הפרוצדורה בכל פעם שהוא מיובא לארץ

פורסם
תראה, אין דבר כזה אין תקינה, אם אין תקינה לאוטו הוא לא מאושר חוקית על ידי משרד התחבורה...אבל - מסיבה מוזרה מאוד משרד התחבורה החליט שכל רכב שלא מייובא באופן סדיר, לא משנה אם יש לו תקינה או לא, צריך לעבור את הפרוצדורה בכל פעם שהוא מיובא לארץ

וואלה??? מה אתה אומר?? איזה יופי שאמתי לי אחרת לא הייתי יודע בחיים.

ועכשיו ברצינות: זה הרי ברור שרכב ללא תקינה זה רכב ללא אישור (לא מדבר על אישורים זמניים וחריגים).

לגבי הייבוא האישי- מן הסתם הרכבים יעברו בדיקה ע"מ לראות שהם תואמים את דרישות משרד התחבורה.

פורסם

אמרת שאתה לא מבין אז הסברתי..............

יש עוד מישהו ששמע על ה-RX-8 אדומה?? כי זאת פעם ראשונה ששמעתי שיש עוד אחת בארץ (חוץ מהשחורה)...

פורסם
אמרת שאתה לא מבין אז הסברתי..............

יש עוד מישהו ששמע על ה-RX-8 אדומה?? כי זאת פעם ראשונה ששמעתי שיש עוד אחת בארץ (חוץ מהשחורה)...

בכל מקרה עידן, אם לא הייתה תקינה לא הייתה למאזדה השחורה הזאת לוחית צהובה, אז כנראה שהיא כן קיבלה תקינה וזה אומר שניתן לקבל תקינה בארץ למאזדה (אלא אם כן הבנאדם הזה פרוטקציונר בצורה מטורפת)

והאדומה אגב מסתובבת בהרצליה פיתוח..

פורסם

ברור שניתן לקבל תקינה, לא היה לי ספק בזה מהתחלה, השאלה היא מאיפה אני מייבא את הרכב וכמה יעלה לי לעשות את השינויים הדרושים על מנת שהוא יעמוד בתקן של משרד התחבורה.

וואלה יש לך מושג מי זה? אולי אני יצור איתו קשר ויברר איתו פרטים

פורסם

לגבי התקינה...אם היבוא הוא מאירופה לא צריכה להיות שום בעיה. רכב שעבר תקינה באירופה יכול בקלות לעבור גם פה (בטח יהיה רק צריך להוסיף גלגל רזרבי או כמה שטויות כאלו)

ולגבי ה-RX שהעלתי, אם תפנה לתום במקס טיונינג (אחד המנהלים) אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך. הרכב המצולם הוא של חבר שלו.

אם איני טועה הניק שלו שם הוא audi_180 משהו כזה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ולגבי ה-RX שהעלתי, אם תפנה לתום במקס טיונינג (אחד המנהלים) אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך. הרכב המצולם הוא של חבר שלו.

אם איני טועה הניק שלו שם הוא audi_180 משהו כזה.

למה ללכת רחוק ? כפי שרוני אמר לICEMAN מהפורום כאן יש קשר משפחתי לרכב. (שייך לקרוב משפחה שלו).

גיא.

• תוכן חדש...