Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי של מאזדה RX-8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, התחלתי לברר פרטים אחרי שקראתי את המאמר שנמרוד פרסם (תענוג לקרוא!) כי הבנתי שאולי לייבא מכונית מארה"ב לא תיהיה משימה בלתי אפשרית...

מה שכן הייתי רוצה שמישהו ייעץ לי בקשר לעלויות של לקנות מכונית חדשה, איך בדיוק אני יכול לבצע את זה, הרי כשאני קונה את המכונית מישהו צריך ללכת לאסוף אותה, מי יעשה את זה? מי ידאג שהיא תעלה על הספינה לישראל? וכו'...

וגם לפי כל הנושאים האחרים שקראתי כאן בפורום הבנתי שהמכס על מכונית חדשה הוא כ-130% האם זה נכון? כי כשהתקשרתי למכס ושאלתי הם אמרו לי לשלוח את הפרטים של המכונית, האם המכס שונה בין מכונית למכונית?

וגם רציתי לדעת עוד פרטים על ידידה ואלון סולל, ומה הכוונה שמשלמים להם $2500 והם "נותנים לך את המפתחות כשהמכונית בישראל", מה בדיוק כלול בעיסקה איתם?

בנוסף גיליתי שהמכוניות בארה"ב מיוצרות עם פנסים סימטריים, והתקן בישראל הוא שהמכוניות צריכות להיות מצוידות עם פנסים א-סימטריים, למישהו יש מושג מה בערך העלות של החלפת הפנסים?

תודה מראש, עידן.

פורסם
טוב אז ככה, התחלתי לברר פרטים אחרי שקראתי את המאמר שנמרוד פרסם (תענוג לקרוא!) כי הבנתי שאולי לייבא מכונית מארה"ב לא תיהיה משימה בלתי אפשרית...

מה שכן הייתי רוצה שמישהו ייעץ לי בקשר לעלויות של לקנות מכונית חדשה, איך בדיוק אני יכול לבצע את זה, הרי כשאני קונה את המכונית מישהו צריך ללכת לאסוף אותה, מי יעשה את זה? מי ידאג שהיא תעלה על הספינה לישראל? וכו'...

וגם לפי כל הנושאים האחרים שקראתי כאן בפורום הבנתי שהמכס על מכונית חדשה הוא כ-130% האם זה נכון? כי כשהתקשרתי למכס ושאלתי הם אמרו לי לשלוח את הפרטים של המכונית, האם המכס שונה בין מכונית למכונית?

וגם רציתי לדעת עוד פרטים על ידידה ואלון סולל, ומה הכוונה שמשלמים להם $2500 והם "נותנים לך את המפתחות כשהמכונית בישראל", מה בדיוק כלול בעיסקה איתם?

בנוסף גיליתי שהמכוניות בארה"ב מיוצרות עם פנסים סימטריים, והתקן בישראל הוא שהמכוניות צריכות להיות מצוידות עם פנסים א-סימטריים, למישהו יש מושג מה בערך העלות של החלפת הפנסים?

תודה מראש, עידן.

המאמר של נמרוד דיבר על מכוניות אספנות .

בשביל להביא לכאן מכונית חדשה אתה צריך שיהיה לה תקינה של משרד הרישוי .

בשביל זה אתה צריך להיות מאוד עשיר או יבואן .

אם אתה כ"כ חושק ב RX8, פנה ליבואן ובקש ממנו להביא לך אחת, אני לא בטוח שהוא יסכים אבל זו הדרך היחידה בשבילך.

פורסם

תודה רוני על ההפנייה.

לכל המעוניין לפי מכס חיפה RX-8 אוטומטית עולה כ-25,500$ ולפי הסכום הזה יקבע המכס. תושב חוזר / ללא זכויות יצטרף לשלם כ-128% מכס על מחיר המחירון שקבע המכס שבמקרה הזה הוא 25,500$.

זה מסתכם בערך ב-260,000 ש"ח ללא עלויות של הובלה, ביטוח וכדומה.

כך שלא צריך להיות "עשיר מאוד" או יבואן.

פורסם
תודה רוני על ההפנייה.

לכל המעוניין לפי מכס חיפה RX-8 אוטומטית עולה כ-25,500$ ולפי הסכום הזה יקבע המכס. תושב חוזר / ללא זכויות יצטרף לשלם כ-128% מכס על מחיר המחירון שקבע המכס שבמקרה הזה הוא 25,500$.

זה מסתכם בערך ב-260,000 ש"ח ללא עלויות של הובלה, ביטוח וכדומה.

כך שלא צריך להיות "עשיר מאוד" או יבואן.

השאלה היא אם יש לרכב תקינה בארץ, אם אין לו אתה לא ממש יכול להביא אותו .

בשביל זה אתה צריך להיות יבואן או עשיר.

פורסם

במקום שכל אחד סתם יזרוק משהו

תנסה את

http://www.mof.gov.il/customs/madrich_frame.htm

באתר הזה יש לך הכל על יבוא אישי, ואתה יכול להשאיר להם שאילתה לגבי הרכב הספציפי, הם ייתנו לך מחיר מדוייק

ואם אני לא טועה תבדוק מאיפה אתה מייבא, כי מדינות בלי הסכם מסחר איתנו היבוא יעלה לך 144% על המחיר מחירון

ולא 128%

פורסם
במקום שכל אחד סתם יזרוק משהו

תנסה את

http://www.mof.gov.il/customs/madrich_frame.htm

באתר הזה יש לך הכל על יבוא אישי, ואתה יכול להשאיר להם שאילתה לגבי הרכב הספציפי, הם ייתנו לך מחיר מדוייק

ואם אני לא טועה תבדוק מאיפה אתה מייבא, כי מדינות בלי הסכם מסחר איתנו היבוא יעלה לך 144% על המחיר מחירון

ולא 128%

אף אחד לא זורק סתם, תקרא את סעיף אחד ותבין :

הרכב\אופנוע הוא מתוצר ודגם, שאושרו ליבוא ע"י משרד התחבורה או הופק רשיון יבוא ע"י משרד התחבורה לפני יבוא הרכב\אופנוע

כרגע אין אישור כזה, הסברתי כבר מה צריך להיות בשביל להוציא אחד כזה.

פורסם

התקשרתי לברר אם יש תקינה למאזדה RX-8 ואמרו לי לדבר עם הטכנאי תחבורה.

אני יעדכן לאחר שאני יברר איתו.

אוקיי מתברר שאין תקינה ל RX-8 בארץ.

מישהו יודע מה העלות הכספית הכרוכה בבדיקת הרכב? כלומר שיעמוד בקריטריונים של משרד התחבורה? לפי מה שהבנתי קודם כל הפנסים צריכים להיות א-סימטריים אבל האם ישנם עוד דברים שדורשים החלפה?

פורסם
התקשרתי לברר אם יש תקינה למאזדה RX-8 ואמרו לי לדבר עם הטכנאי תחבורה.

אני יעדכן לאחר שאני יברר איתו.

אוקיי מתברר שאין תקינה ל RX-8 בארץ.

מישהו יודע מה העלות הכספית הכרוכה בבדיקת הרכב? כלומר שיעמוד בקריטריונים של משרד התחבורה? לפי מה שהבנתי קודם כל הפנסים צריכים להיות א-סימטריים אבל האם ישנם עוד דברים שדורשים החלפה?

אם אין תקינה,אז איך כבר יש אחת בארץ? :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני לא יודע, נשמע לי מוזר מאוד... יכול להיות שהחברה בדלק מוטורס לא יודעים מה שהם מדברים? כי שם ביררתי אם יש תיקנה או אין

פורסם

אם אתה רוצה לייבא מאיפשהו, אל תייבא מארה"ב - תייבא מאירופה.

הפנסים הסימטריים זה משהו אמריקאי לחלוטין. כנ"ל הרבה דברים אחרים - מכונית מותאמת לאירופה תעבור כמעט כפי שהיא בכניסה לארץ. מצד שני, בייבוא מאירופה היורו עלול לדפוק אותך מבחינה כלכלית.

אולי כדאי לחפש שוק אחר עם תקינה אירופאית, כזה שלא עובד על פי היורו.

בכל מקרה, דבר עם מאזדה. אני יודע ממקור בכיר בדלק מוטורס שהייתה (ישנה?) כוונה לייבא את הRX8.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני אבדוק את העניין בקשר לאירופה, תודה!

דווקא במקרה היום דיברתי עם דלק מוטורס עם אישה בשם עמית, שהיא "מטפלת" בכל העניין של ייבוא והיא זאת שאמרה לי שאין תקינה ל-RX-8, אבל אני יתקשר מחר למשרד התחבורה כדי לוודא. בנוסף שאלתי אותה אם יש כוונה לייבא עתיד את ה RX-8 והיא אמרה לי שלפי מיטב דעתה לא...

פורסם

דיברתי עם חגי ממשרד התחבורה שהוא הכתובת לבירור אם יש לרכב מסוים תקינה והוא אמר שאין לRX-8. בנוסף הוא אמר שזה לא משנה שמישהו ייבא כבר אחת לארץ כל עוד הרכב לא מיובא באופן סדיר. כל אחד שרוצה לייבא רצה שלא מיובא באופן סדיר צריך לעבור את הפרוצדורה...

• תוכן חדש...