Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן בהרך לפני חודשיים התקנתי אזעקת ביפר, ברכב כבר היה מותקן נהילה מרכזית ומרימי חלונות , לאחר ההתקנה הכל עבד טוב ויפה ללא שום בעיה !

לפתע לפני שבוע סגרתי את האוטו וסמתי לב שהחלונות לא עולים נסיתי עוד הפעם לפתוח ולסגור את הרכב אך עדיין לא עלו, ואחרי כל נעילה חיכית בהרך דקה אולי היו עוליה אבל עדיין לא עלו ! אז נתקתי את המצבר למספר שניות וחיברתי שנית, לא עזר בכלום .

עכשיו השאלה היא האם אני יכול לבד איכשהו לסדר את זה או שעדיף לנסוע למי שהתקין לי את האעזקה ?

ואם זה קרה למישהו/ שמע על זה ?

תודה, איליה .

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

מניסיון שלי עם ביפר והתקנות ב 3 שקל שהיו לי על הרכבים אני יכול להגיד לך שהכל עניין של החיווט.

תפתח מתחת להגה את הפלסטיקה, אתה בטח תמצא את המוח זרוק כאילו הוא בטעות שם.

תנתק את החשמל שלו לאיזה שעה ואז תחבר ותעדכן.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

טוה תודה רבה, כנירא אני ייגש למתקין שבוע הבא כדי לא לעשות יותר נזק לבד !

ומדובר ברכב מצובישי לנסר 2008 (קלאסיק)

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

לפי דעתי הבחור שהתקין לך את האזעקה לא היה מודע שיש לך מרים שמשות ולכן לא חיבר חוט פיקוד מהאזעקה למרים שמשות.

גש למתקין לא אמור להיות בעייתי.

פורסם

ברכב שלי מותקנת אותה האזעקה ולי יש תופעה מוזרה - החלונות נסגרים אבל לא כל דריכה - לפעמים זה עובד מייד לפעמים אני צריך לפתוח ולסגור את האוטו עם השלט כמה פעמים. אמרו לי שהבעיה יכולה להיות במח האזעקה וצריך להחליף אותו

• תוכן חדש...