Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פורד פיאסטה 2000 והמזגן לא עבד עד היום (שנתיים ברשותי) תקין. כשקניתי אותו והייתי מפעיל מזגן (קירור) היה דולף מדי פעם גם חום לתוך הרכב. פעם יוצא מזגן חזק מאוד ופתאום בבת אחת משתנה לחום. הבנתי שיש מחלה של ברז החימום בפיאסטות האלה אז חסמתי את הרדיאטור הפנימי ע"י מעקף וככה היה לי רק מזגן ללא חימום. ובחורף המעקף בוטל, וחוזר חלילה.

חודש שעבר הזמנתי את הברז המיוחל מאיביי והמכונאי חיבר לי אותו במקום הישן ואז את החיישן שמתחבר אליו. נסיעה ראשונה הבעיה נפתרה. לאחר מכן ראיתי שהיא חזרה. לאחר נסיעה נוספת שמעתי מעין תיקתוקים יוצאים מהברז בקצב גבוה וחזק מאוד ואז הבעיה שוב נפתרה וחשבתי שאולי "הוא נפתח". מאז הכל עבד בסדר גמור והייתי שומע תקתוקים גבועים ולא חזקים מהברז. כעת נראה לי שהתקתוקים פסקו וכמו כן הבעיה חזרה וכבר לא יוצא לי קור בכלל אלא רק חום.

אולי זה החיווט שמתחבר עם החיישן לברז? ראיתי חלק ממנו אכול קצת אז חשפתי את החוטים וחיברתי שוב.

עצות? דעות?

תודה רבה, עומר.

עריכה: יצויין כי לא מזמן שפתחתי את מכסה המנוע שמעתי רעשים מוזרים מכיוון מיכל העיבוי כאילו שהרדיאטור סתום. הרדיאטור חדש (שנה וחצי-שנתיים) ובחיים לא שמעתי את הרעשים האלה מאז שהוחלף אבל אני אעקוב אחרי העניין. אולי זה לא היה זה וזה היה קשור למזגן איכשהו.

פורסם

תיקתוקים מהברז יהיו לך רק אם הבורר באמצע

וגם אז בקצב של מקסימום כמה שניות ביניהם.

אם הבורר על קור מקסימלי, לא אמורים להיות לך תיקתוקים

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תודה על התגובה לא שמתי לב לזה. ולא חשבתי שהתקתוקים בעייתיים. ודווקא היה שלב מאוד קצר שבוא התקתוקים היו מהירים מאוד ובקצב עולה ממש ל 5 שניות ומאז באמת היו מדודים יותר בגלל זה הסקתי שהיה שם מעין פתיחה מסויימת.

למישהו רעיונות לפתירת הבעיה?

פורסם

עדיין לא הבנתי מה קורה כשאתה שם את הבורר על קור מקסימלי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

הוא לא מוציא קור. לא מקסימלי ולא מינימלי. פעם זה היה מדי פעם מוציא קור ומדי פעם מתחלף על דעת עצמו לחום, ועכשיו מוציא רק חום. אני מוודא שנורת A/C דולקת מן הסתם. הנורה של הסירקולציה לא רלוונטית. והבורר על קור מקסימלי. לא יוצא קור. וזו לא אמורה להיות בעיה של גז כי מאז ומתמיד הבעיה הזאת ברכב גם כאשר הוסף גז. רק כשהחימום הפנימי מבוטל ע"י מעקף הבעיה נפתרת ככה שכנראה הבעיה איפשהו בברז/חיווט?

פורסם

בדקת איך הצינורות מחוברים ( כניסה ויציאה ) כמו שאמרתי לך?

אני אחדד את השאלה ששאלתי קודם, כשאתה שם את הבורר על קור מקסימלי, איך התיקתוקים מהברז?

פורד מונדאו סטיישן 2011

• תוכן חדש...