Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנתי רשימה ואשמח אם תעזרו לי להחליט מבין המכוניות. מדובר על מכוניות משפחתיות

בתווך מחירים של 120000 עד 135000 .

הקריטריונים שלי הם (לפי סדר עדיפות):

1. ביצועים וזמן תאוצה

2. צריכת דלק

3. גודל תא מטען (זקוק בשביל עבודה)

תודה מראש

נ.ב. : לא יודע עם החלטה שלי נכונה אבל אני מתלבט בין -

* אופל אסטרה החדשה Enjoy Turbo אוט' 1.4

* יונדאי ולוסטר Inspire אוט' 1.6 (140 כ''ס) פרימיום

* איביזה FLOW

* סקודה אוקטביה החדשה Ambiente Tsi אוט' 1.4

נתנים ומחיר - מכוניות 2012.txt

פורסם

שלום,

אופל אסטרה 1.4 טורבו נמכרת בחודשיים האחרונים במחיר מאוד אטרקטיבי ואני חושבת שהיא יכולה להתאים מאוד למי שמחפש קצת יותר ביצועים ברכב שלו. האסטרה טורבו לא כל כך חסכונית בדלק, אבל מלבד זאת היא טובה מאוד. הייתי ממליצה לך להסתכל גם על האסטרה סטיישן שתא המטען שלה גדול יותר.

סקודה אוקטביה גם היא אופציה שכדאי לבדוק. היא מעט חסכונית יותר בדלק, תא המטען שלה ענק ולדעתי היא גם אחת המכוניות המרווחות שיש בקבוצה הזאת.

דרך אגב, מדוע לא הזכרת את הפורד פוקוס החדשה? אני חושבת שגם זו מכונית שמאוד יכולה להתאים לך. פוקוס סטיישן 2 ליטר טיטניום ודי קולעת לדעתי לדרישות שלך.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן

פורסם

הייתי מוריד את האוקטביה, היא חזקה ועם בגאז' עצום, אך כבר מזדקנת ולא בטיחוטית.

אסטרה - לא מכיר, אכן נמכרת במחיר אטרקטיבי, גירסאת 5 דל' לא נהנית מבגאז' גדול.

וולוסטר, לא בדיוק משפחתית, וגם תא המטען לא יוכל להתחרות עם אוקטביה/משפחתית גדולה או סטיישן.

איביזה פלואו, קטנה מהשאר קטגורית, 1.2 וDSG כנראה גם יתנו צריכת דלק עדיפה מהשאר. כנראה שכלכלית היא הבחירה הנכונה מכל האופציות.

אני רוצה להטרף לממליצים על הפוקוס סטיישן (מודרנית, נוחה ומאובזרת), יש גם בגירסת 2 ליטר מאוד מאובזרת במחיר שפוי.

אם צריכת הדלק מאוד משמעותית הייתי חושב בכיוון של טורבו דיזל (קאיה סיד סטיישן או רנו פלואנס), אמנם נתוני ההאצות על הנייר לא מי יודע מה מרשימים, אבל על הכביש מכוניות טורבו דיזל מרגישות מאוד חזקות וזריזות.

פורסם

לא בדקתי תאוצות אבל מנתוני תא המטען אז האוקטביה נהנית מתא מטען ענק של מעל 500 ליטר וגם נחשבת לחסכונית. מי שהציע לך פוקוס היא יוצאת טוב במבחנים אבל יש לה תא מטען קטן של פחות מ-400 ליטר אם זה פרמטר שמשנה לך.

פורסם

אני מקבל תגובות שונות לגבי האופל לחיוב ולשלילה,לגבי האוקטביה נראה לי שכולכם אמרתם שהיא לא עונה על הדרישות.

הוולוסטר-לא בדיוק הבנתי אם מישהו ממש נהג בה ויכול להגדיר את הביצועים שלה

איביזה פלו-היתה לי איביזה והם זריזות ומהירות ואומנם קצת צפופות ואם להוסיף שצריכת הדלק יותר טובה מהאחרות

אז כדאי לבדוק במיוחד שיצאו במבצע השבוע...

מישהו יודע כמה עולה הפוקוס 2000 סמ"ק בימים אלו?

ואם להרחיב מעט את היריעה,אז מה אתם אומרים על ה-

הונדה אינסייט Comfort Hybrid אוט' 1.3?

מבחינת צריכת דלק היא מדהימה,מה לגבי ביצועים יש לה כאלה?

מה אם ניסן ג'וק וניסן אקסנטה,יש מה לשקול אותן בכלל?

תודה מראש

פורסם

הולוסטר- משפחתית היא ממש לא. ביצועים פושרים ועיצוב מרשים.

האוקטביה אופציה טובה, סולידית, מרווחת ומנוע גמיש וחסכוני.

אישית מהאופציות הנ"ל הייתי בוחר באסטרה. ביצועים טובים, תא נוסעים שהתרשמתי ממנו מאד לטובה ומחיר אטרקטיבי.

על האיביזה FLOW הייתי מותר. לא שהרכב רע אך אם כבר מבית סיאט מומלץ לקחת לאון TSI 1.4 או 1.8 TSI.

הלאון מבחינת ביצועים בגרסת ה-1.8 תהיה חזקה משמעותית מיתר הרכבים שציינת וגם מרווחת מאד- שווה לבדוק!

פורסם

אפשר להוסיף לרשימה גם את היונדאי 35I, למרות שיש הטוענים שהיא פחות טובה מהפוקוס החדשה.

בנושא זה, לדעתי, הכל עניין של טעם והעדפות (יש אשר יעדיפו את היונדאי על הפוקוס).

כמובן יש גם את היונדאי 30I ו- 30CW.

לדעתי שווה לבדוק מה יש לסיאט להציע.

חשוב לציין כי יש לאחרונה גלי מבצעים על רכבים ושווה לבדוק : http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=list&instance_id=22&sort=update_date&desc=1&current_lang=1

• תוכן חדש...