Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחת ההנאות הגדולות ביותר של הישראלי היא לקטר. ברור שאם יש לו היכן לקטר הוא יהיה מרוצה. :roll::lol:

איך רון העו"ד שלי אומר -

בכיינות זה טוב נגד עין-הרע... (מוכח)

[CENTER] [/CENTER]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שירוש נהדר, כיף לקרוא.

אישית, אני מרוצה אך תמיד שואף לעוד.

יחסית לגיל 27 (באפריל) הספקתי הרבה.

אישה מדהימה-יש.

ילד קטנצ'יק-יש.

דירה נחמדה-יש.

רכב מגניב-יש.

עבודה ניהולית שאני מאוד אוהב עם אפיק קידום ושכר סביר-יש.

אבל מה שאני הכי מעריך בחיי (שוב, הקצרים), זה הניסיון.

התנסתי בדברים ועמדתי במצבים שרוב בני ה50 לא היו בהם. אני מרגיש שכשאהיה בן 80 ואחשוב על מה עשיתי בצעירותי, אזכר בזה בסיפוק.

בקיצור, תעריכו כל רגע ותהנו מהדברים הקטנים שבחיים, חיים רק פעם אחת.

מחזק, החיים יפים אם מסתכלים דרך המשקפיים הנכונות, אני מסתכל על החייך כמו נסיעה בדרך ארוכה, יש חבטות, יש עליות וירידות, לפעמים נגמר הדלק וצריך לדחוף, לפעמים צריך לעצור לנקות את הראש ולמתוח את השרירים אבל בכללית אנחנו מוקפים בכ"כ הרבה דברים יפים שלפעמים כשהמבט שלוח קדימה אנחנו מפספסים אותם.

חיים פעם אחת, ואם עושים את זה כמו שצריך אז פעם אחת זה מספיק.

בנצי, שעוד מעט חוגג יומולדת 27 ולא מאמין איך שהזמן טס :)

haters will hate

פורסם

חשבתי הרבה זמן מה לכתוב- (קיים בי פחד מעין הרע, גם שלא במתכוון)

אתאר זאת כך, יום שבת אני קם ב7:30 בבוקר ,ניגש למטבח מכין כוס נס קפה.

שם במערכת בסלון אוסף לד זפלין ועוד, ניגש לחדר של הקטנציק (אוטוטו 4 חודשים), הוא בדיוק מתעורר, מביט בי ודופק את החיוך הכי מאושר בעולם, מבחינתי זה שווה הכל. (ועד לפני 4 חודשים אני הייתי האדם הכי פחות אבהי שיש)

עמית שחגג לא מזמן 30, נשוי+1

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עמית, הזכרת לי עכשיו איך היו מעירים אותי לבית הספר, המערכת הייתה מכוונת ל6:30 בבוקר וככה הייתי מתעורר עם השיר הראשון באלבום החומה של הפינק פלויד :)

haters will hate

פורסם

עמית, שלי חגג 4 חודשים לפני כמה ימים, אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר עם החיוך הזה של הבוקר. :)

זה אפילו באותה השעה, אולי הם תיאמו גירסאות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...