Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי מהתנור, סרטון שיענה לכם על שאלות הרות גורל כמו: למה לעזאזל המכונית הזו כל כך יקרה? (יותר ממיליון יורו).

שווה צפייה, לא רק למורעלי פאגאני כמוני:

http://www.youtube.com/watch?v=VNuiDEoRgqs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מכוניות כאלו לא מושכות אותי, למען האמת.

בנשיונל ג'אוגרפיק יש לפעמים דוקומנטרי על בנייה של כל מיני מכוניות 'על'. אני מעדיף לראות את אלו שעוסקות בבנטלי או מזראטי מאשר את אלו שעוסקות במכוניות כמו הפגאני.

אגב, ב2:38 הקריין מבטא כ-waira (נדמה לי). מעניין מה צריך לעשות כדי להיות מאסטר אנג'נייר כמו שהראו :o

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אדם אחד, מנוע אחד.

בהחלט מדהים.

הדבר היחיד שלא הייתי מאשר ברכב הזה, המגנזיום בסגנון כרום.

מישהו הצליח לבטא את שמה של הפגאני? יותר טוב לפחות ממה שקלארקסון הצליח?:-D

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מישהו הצליח לבטא את שמה של הפגאני? יותר טוב לפחות ממה שקלארקסון הצליח?:-D

הו-וואיי-רה או אם נוח לכם באנגלית Hoo-Wai-Ra (לפי דברי הנציגה שהעבירה לנו את הסיור במפעל שלהם שהכריחה אותנו לחזור על זה מספר פעמים עד שאמרנו נכון :) ).

רוני, תהליך היצור שלהם מדהים, וגם המכוניות מדהימות, אבל, אני חושב שבזונדה ניתן לראות סוג של "טירוף" שאין בהוואירה, וזה לדעתי מקלקל הכל.

הכוונה היא שהייתי מעדיף פוסטר של זונדה ולא של הוואירה על הקיר.

!AWDSOME

פורסם
הו-וואיי-רה או אם נוח לכם באנגלית Hoo-Wai-Ra (לפי דברי הנציגה שהעבירה לנו את הסיור במפעל שלהם שהכריחה אותנו לחזור על זה מספר פעמים עד שאמרנו נכון :) ).

רוני, תהליך היצור שלהם מדהים, וגם המכוניות מדהימות, אבל, אני חושב שבזונדה ניתן לראות סוג של "טירוף", וזה לדעתי מקלקל הכל.

הכוונה היא שהייתי מעדיף פוסטר של זונדה ולא של הוואירה על הקיר.

ה"הו" בהתחלה היא כמעט לא נשמעת. אומרים בעצם וואירה.

אני מסכים לגמרי בנוגע לזונדה. קצת התאכזבתי מהמכונית החדשה כשראיתי אותה לראשונה. אני גם לא מקבל את האמירה שלהם שמדובר במשהו אחר לגמרי - העיצוב יחסית דומה, הקונספט נשאר אותו הדבר, המנוע הוא על אותו העיקרון (AMG גדול, רק שכאן יש גם טורבו) ועיצוב הפנים הרבה יותר מדי דומה (אם כי מודרני יותר, כמובן).

ועדיין - אין לי ספק שמדובר במכונת נהיגה מדהימה, ככל הנראה אפילו יותר מהזונדה. אני עוד אשיג עליה סיבוב, איכשהוא :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בהחלט מרשים.

אבל אין ספק שרמת הדיוק והייחודיות בייצור כל פריט ברכב הזה נמצא בתהליך הייצור של כל אחת ממכוניות העל כיום.

ראיתי סרטים על ייצור הפרארי החדשה או מזארטי, וגם שם הירידה לפרטים והיחס החם והאוהב שכל בורג מקבל היא מדהימה.

מגאן 265

פורסם

על גופתי, שטרן...

בפעם הבאה בפאגאני, אם תהיה פעם הבאה, תזכה במקסימום לנהוג ברכב הסיוע.

אחרי פעמיים בזונדה, אין לך בכלל זכות דיבור. נבלה.

ניצן

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

בשביל מבחן מקצועי צריך בוחן רציני שהתנסה עם המכונית הקודמת, שידע להסיק על ההבדלים ולהפיק את המקסימום מהמבחן. ומי יותר טוב ממישהו שכבר נסע גם על ה-F וגם על ה-S? :roll:

אבל אל תדאג, לפחות גם אתה תהיה שם. בפעם הבאה אתה לא צריך לחשוש שתיפול על איזו השקה משעממת במקום :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האמת? אני מסוגל להעריך את האיכות והטכנולוגיה שנכנסים למכונה הזו (וגם לזונדה), אבל קשה לי להתחבר אליה (וגם לזונדה) - יש הרבה מכוניות על שהייתי גונב עליהן סיבוב לפני שהייתי גונב סיבוב על הפאגאניות, לא בגלל שהן לא טובות (אני בטוח שהן מדהימות), אלא פשוט בגלל שהן לא מעוררות לי את בלוטות החשק כמו מכוניות אחרות.

פורסם

אני רוצה לקנות או להשיג בכל דרך את הבורג ההוא שכתוב עליו pagani ,מדהים .כנראה נצטרך לחכות לקונה המאושר בארץ :twisted:

• תוכן חדש...