Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בן 3 וחצי שנים עם 13,000 ק"מ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי לקנות רכב מודל 2008 ומד אוץ מראה 13,000 ק"מ.

הרכב נראה חדש. בדקתי את הדוושות ושאר המכלולים בפנים הרכב, והכל נראה חדש דנדש.

ברשיון הרכב שחודש ב- 8/2011 מופיע שהרכב נסע 11,500 ק"מ.

גם בספר הטיפולים של המוסך מורשה מופיעים כל הטיפולים השנתיים והק"מ הנמוך.

הוחלפו צמיגים, שנמצאו פגומים בבדיקה.

פתחתי מכסה מנוע, ולא רואים שום זכר לקורוזיה או נזילה.

שאלתי:

לאור הנתונים דלעיל, האם עדיין יש לי מקום לחשוש שמא שיחקו בקילומטראז'?

פורסם

לדעתי, בשכלול כל הנתונים,

אין לך מה לחשוש מזיוף הקילומטראז'.

אם הצמיגים היו עדיין מקוריים שבאו עם הרכב, זה בהחלט הגיוני שהיה צריך להחליף אותם (התייבשות וסדקים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם במוסך (היבואן המורשה אני מניח) רשומים כל הטיפולים עם קילומטרז' מדוייק מעליית הרכב על הכביש וגם בטופס רשיון הרכב

אז אני בטוח שהק"מ מדוייק.

יש אולי סיבה שבעל הרכב לא נסע עמו הרבה?

צמיגים החליפו כי אחרי כמעט 4 שנים על הכביש כל צמיג יצא יבש בבדיקה.

רק תיקח את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה ואם אין בעיות מיוחדות אז תיקח אותו.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לא כזה קיצוני,

סבתא שלי מוכרת אחת ל-6 שנים את הרכב שלה כל פעם עם איזה 15אלף ק"מ...

יש מקרים כאלו, לא חסרים אנשים מבוגרים שלא נוסעים הרבה

פורסם

אם לאחר הבדיקות יש היגיון בקילומטראז' הנמוך אזי אין מה לפחד, יש אנשים רבים שנוסעים מעט מאוד.

לדוגמא אצל אבא שלי בניסאן נוט שלו שנת 2008 (כשלוש וחצי שנים) הקילומטראז' עומד על 31.000 קילומטר בלבד!).

יש אנשים שאפילו נוהגים פחות מזה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

לא מזמן עזרתי לחבר למכור יאריס בת 7 עם 9000 קמ.

מטופלת כל שנה כמו שצריך במורשה והכל.. הרכב של סבתא שלו שפשוט עברה לכזו שנת 2012.

לפעמים יש מציאות כאלו, אל תשלול ישר על הסף

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא מזמן עזרתי לחבר למכור יאריס בת 7 עם 9000 קמ.

מטופלת כל שנה כמו שצריך במורשה והכל.. הרכב של סבתא שלו שפשוט עברה לכזו שנת 2012.

לפעמים יש מציאות כאלו, אל תשלול ישר על הסף

זה באמת מדהים. בכמה היא נמכרה מעל המחירון (הגבוה ממילא...)?

9000 ק"מ ב-7 שנים זה 100 ק"מ בחודש. היה עולה לה הרבה פחות אילו הייתה לוקחת מוניות :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש כאלו שלא נוסעים הרבה, אני למשל רכשתי לנסר 93 עם 144000 ק"מ מאישה מבוגרת לפני כשנתיים, פולו 1.4 ידנית 2007 שעלתה לכביש ב 2006 עם 14000 ק"מ גם מאישה מבוגרת, ועכשיו התווספה למשפחה פולו 2003 1.4 ידנית עם 63000 ק"מ, יד ראשונה מזקן בן איזה 85 שבקושי נגע בה.

כמובן שצריך להיזהר ולעשות את כל הבדיקות שעשית, וגם אני עשיתי את אותן בדיקות שאתה עשית ולי ניראה שזה בסדר גמור ואין לך ממה לחשוש.

פורסם
זה באמת מדהים. בכמה היא נמכרה מעל המחירון (הגבוה ממילא...)?

9000 ק"מ ב-7 שנים זה 100 ק"מ בחודש. היה עולה לה הרבה פחות אילו הייתה לוקחת מוניות :lol:

הלכה לקונה המאושר ב65,000.

אני אישית לא רואה בזה יותר מדי הגיון, כשהיה אפשר לקנות מיני חדשה או להוסיף כמה אלפים לסופר-מיני חדשה..

(מצד שני, טויוטה, אוטומאטית, חסכונית, ועדיין עם כל הניילונים על כל הכיסאות למעט מושב נהג..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם לפני 7 חודשים היא עמדה על 11500 והכל רשום במוסכים ובמשרד הרישוי אין מה לחשוש, יש מציאות כאלו.

בשנת 2005 קניתי גולף אוטומטית שנת 90 שעשתה רק 57K קילומטר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין סיבה לפסול,

קרובי משפחה שלי מכרו רכב של נכה, בן 5, עם 17 אלף ק"מ...

סבא שלי מכר רכב בן 9 עם 80 אלף ק"מ (לא 13 אלף ק"מ, אבל עדיין הרבה מתחת לממוצע)

נכון שיש נוכלים, אבל יש גם כאלו שלא נוסעים הרבה ופשוט מוכרים כדי להתקדם לחדש/לא צריכים אוטו/לא יכולים לנהוג יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ב2006 קניתי את הרכב שלי שרייד 97 עם 40K.

לפעמים יש מציאות,אבל אל תשכחו שרכב שעמד הרבה זה גם לא טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...