Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט מציעים, בחודש מרץ, לכל מי שירכש אצלם רכב - לקחת את הרכב הישן - ללא בדיקה, וזיכוי עבורו 5% מעל המחירון.

מבצע משתלם למי שרוצה בראבו מלאת חדווה או דגם אחר, המשך להצעות מעניינות שצצו בשנה האחרונה אצל כמה יבואנים, כמו אחריות לרכב משומש של רנו.

מגיע להם איזכור.

הלואי שתהיה תזוזה חיובית כזו קדימה אצל עוד יבואנים.

בקרוב עם אלפא?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מריח אופציה לגריפת רווח מהיר?

קונים מגאן 2008 מליסינג ב-37,000 ש"ח, מוכרים אותה as is לסמל"ת ב-63,000 ש"ח, קונים פנדה חדשה ב-67 אלף ש"ח ומוכרים אותה תוך חודש ב-60 אלף ש"ח.

הוצאות -

37,000 ש"ח על המגאן.

4,000 ש"ח תוספת לפנדה.

הכנסות -

60,000 ש"ח ממכירת הפנדה.

רווח - 19,000 ש"ח.

וזה עוד אם השקעתם וקניתם מגאן נורמלית. אפשר לקנות מגאן מרותכת אפילו בפחות.

מה אני מפספס :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר פורסם, ולהלן הקאץ:

הזיכוי במחיר המחירון הוא לדגמים נבחרים. כלומר על סיריון תקבל מחירון + 5% על מגאן לא.

כמו כן בעת רכישת פיאט חדשה תשלם מחיר מחירון מלא ואני מניח שהמבצע הוא לדגמים מסויימים. כלומר סביר להניח שיבקשו ממך 110 אלף על פונטו.

פורסם

קונים מגאן 2008 מליסינג ב-37,000 ש"ח, מוכרים אותה as is לסמל"ת ב-63,000 ש"ח

לא הבנתי איך הגעת לחישוב שייתנו לך אקסטרה 26000ש"ח (מן הסתם ה37K זה אחרי קיזוז המחירון בשדה ליסינג,יד,ק"מ וכו'..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחיר מחירון לוי יצחק של רנו מגאן 2008 הוא סביבות ה-60 אלף ש"ח. תוסיף לזה 5 אחוזים ותגיע ל-63 אלף ש"ח.

עריכה: השארתי את הפרטים שלי באתר של פיאט והבטיחו לחזור מהסוכנות עם תשובה. אם אני צודק, סוף סוף מצאתי דרך לשדרג את סוזוקי סמוראי לסוזוקי ג'ימני בחודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי פיאט לא יבדקו את מצב הרכב אבל הם ישלמו בהתאם למחירון משוקלל.

אם בשיקלול הליסינג והקילומטראז' המגאן עולה 37,000, אז פיאט אמורים לתת 38,850 ש"ח (שזה כולל התוספת 5 אחוז).

גם אם מדובר בדגמים נבחרים, נראה לי שכך ינהגו בחישוב.

פורסם

שאלתי לגביי הפונטו 1.4 עבור החלפה לגטס שלי,

הבחור מבאר שבע הציע לי מחיר מצחיק של 30-35 אלף ש"ח!

איזה מחירון משוקלל ואיזה נעליים, המשוקלל צריך להיות בין 45 אלף ל50 אלף ש"ח!

עם תוספת של 5% זה לא רציני אבל עדיין מחיר מצחיק.

ועוד בסופו של דבר הוא אומר לי אין נסיעות מבחן רק אחריי הזמנה!

לא פלא שהם בקושי מוכרים לפרטיים עם שירות כזה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שאלתי לגביי הפונטו 1.4 עבור החלפה לגטס שלי,

הבחור מבאר שבע הציע לי מחיר מצחיק של 30-35 אלף ש"ח!

איזה מחירון משוקלל ואיזה נעליים, המשוקלל צריך להיות בין 45 אלף ל50 אלף ש"ח!

עם תוספת של 5% זה לא רציני אבל עדיין מחיר מצחיק.

ועוד בסופו של דבר הוא אומר לי אין נסיעות מבחן רק אחריי הזמנה!

לא פלא שהם בקושי מוכרים לפרטיים עם שירות כזה!

אתה השני בפורום שאומר שאמרו לו שאין נסיעת מבחן אלא רק אחרי הזמנה, זה פשוט בזיון לא שמעתי בחיים על דבר כזה...

פורסם
אתה השני בפורום שאומר שאמרו לו שאין נסיעת מבחן אלא רק אחרי הזמנה, זה פשוט בזיון לא שמעתי בחיים על דבר כזה...

גם אני הייתי בהלם!

ברנו - רק השארתי את הפרטים, הם התקשרו לשאול מתי נוח ובוא.

יונדאי - אחריי כמה ימים חזרו וקבעו נסיעת מבחן איתי בהתאם לשעות שמתאימות לי.

אבל בחייאת מה זה השטויות האלו?

איזה נציג מטעם פיאט פנה אליי בפרטי ואמר שהוא רוצה לשמוע מי הנציג וכו' וזה לא הגיוני כי יש להם ביטוח לנהג צעיר וחדש ואני יכול לעשות נסיעות מבחן על הרכבים שלהם וכו' וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אל תדאג, הם מוכרים לפרטיים, אבל רק אחרי שהרכבים מתייבשים איזה שנה בנמל, עוברים לאוטו דיל, ואז אני קונה אותם במחירי זנות :twisted:

פורסם
אל תדאג, הם מוכרים לפרטיים, אבל רק אחרי שהרכבים מתייבשים איזה שנה בנמל, עוברים לאוטו דיל, ואז אני קונה אותם במחירי זנות :twisted:

פרטיים דרך ליסינג או השכרה זו לא חוכמה D:

פורסם

לאחרונה אני חושב למכור את הסיטרואן שלי (C3 דיזל, 2005) - חזר אלי נציג שאמר שעל הרכב שלי לא אקבל 5% כיוון שקשה למכור סיטרואן.

אמרתי לו שגם פיאט קשה למכור, אבל היות והוא אמר שכל מקרה לגופו, אולי אקפוץ לשם מתישהו לשמוע מה הם מציעים.

• תוכן חדש...