Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה בעצם מוסר את הפיג'ו שלך בחינם.

תמתין עוד קצת, הרכבים האלה יגיעו לאוטו דיל.

גרנדה פונטו שנמכרת ב-100K, תימכר באוטו דיל ב-79K. זה מה שהיה עם הגרנדה שקנה אבא שלי.

אז אתה בעצם מסבסד רווח של 21K, ועוד אומר תודה שמקזזים לך ממנו 10K שזה בטח מה ששווה הפיג'ו שלך.

תחכה שהרכבים האלה יירשמו כיד 1, דרך ליסינג או אוטודיל, תקנה אחד מהם ותמכור את הרכב שלך בצורה פרטית.

ראיתי שם גם גרנדה, גם פנדה, גם פיורינו, גם דובלו. מה נשאר? פונטו איבו? פיאט 500?

אני בודק מדי פעם את המלאי כדי לראות, לפעמים טוב לדעת מתי יש מבצע ואז חברים\משפחה קונים.

שלא תבין לא נכון - אני לא נגד רכבי פיאט אלא להיפך. אני קונה אך ורק אותם! אני הצרכן מספר 1 שלהם בארץ, למעט בחור בשם גיא127 מפורום אספנות שמחזיק 7 פיאטים ישנים בבית.

פשוט אני לא רואה סיבה לשלם 100K על פונטו איבו, או 85K על גרנדה ידנית 1200.

אם מוכרים קליאו 1.2 ידני ופאביה 1.2 ידני ואיביזה 1.2 ידני במחיר של 70K, אז בטח שאין סיבה שדווקא פיאט, שידועה ברכבים זולים יותר, תמכור באקסטרה 15K סתם כי בא ליבואן להפגיז במחיר.

אם הם היו מראש מוכרים את הרכבים האלה במחיר נמוך, לצורך העניין 65K לגרנדה פונטו 1.2 ידני, הם היו שוברים את השיניים לכל הרכבים האחרים.

גרנדה נמכרת ב-83000, איבו אוט' ב-100.

כמו כן, נכון לכרגע יש לאוטודיל רק מס' רכבי 500 במלאי. איפה ראית פיורינו,פנדה,גרנדה ודובלו?

בכל מקרה זה לא שונה משאר היבואנים ש"אוטודיל" זה הטרייד אין שלהם: כנס וראה פולו חדשות, גולפים, אודי, סופרב, איביזות וכו'.

וברור שאתה בתור צרכן אמור לעקוב אחרי מבצעים, ולראות מה מתאים לך. לאחד מתאים הנחה, לשני טרייד אין, לשלישי מימון נוח וכו'. עכשיו לדוגמא יש מבצעים בפולקסווגן, פיג'ו, סיאט, פיאט, סקודה, אינפיניטי, וולוו, הונדה, אודי, מיצובישי ועוד...

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
מחיר מחירון לוי יצחק של רנו מגאן 2008 הוא סביבות ה-60 אלף ש"ח. תוסיף לזה 5 אחוזים ותגיע ל-63 אלף ש"ח.

עריכה: השארתי את הפרטים שלי באתר של פיאט והבטיחו לחזור מהסוכנות עם תשובה. אם אני צודק, סוף סוף מצאתי דרך לשדרג את סוזוקי סמוראי לסוזוקי ג'ימני בחודש.

כשאומרים מחירון ... הכוונה למחירון משוכלל כלומר אם המחירון הוא 60K תוריד 15 אחוז על השכרה ועוד כל מיני הורדות ותרוויח פחות

• תוכן חדש...