Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שנתקלתי בה בשנים האחרונות: נהג מתנגש בך. אשמתו ברורה כשמש. אתה מציע לו לסגור על פיצוי מבלי לערב ביטוח, השתתפות עצמית וכל הבלאגאן. והוא במצח נחושה משקר לך ואומר שאם תתלונן לביטוח הוא יכחיש כל אשמה וההשתתפות תיפול עלייך.

3 מקרים שקרו לי. ב-2 הראשונים ויתרתי. מבקש את חוות דעתכם לגבי השלישי. האם לקחת את המקרה ולתבוע השתתפות בתביעות קטנות ?

1) עליתי את הקסטל עם סובארו גאסטי 1994 בנתיב ימין. אוטו חתך אותי ומעך לי את הדלת. בגלל שהאוטו היה גם ככה פחית משומשת ויתרתי.

2) לפני שנה נסעתי לי בכביש עירוני שכונתי במהירות 40. דודה עם עבר מרוצים מפואר יצאה ברוורס פראי מחנייה סגורה עם אפס ראות עד אמצע הכביש ונכנסה לי בצד. לכאורה האשמה שלה ברורה. אסור הרי לעשות רוורס מבלי להביט.

3) יום שבת נסעתי בשבילים של נחל שורק. היה מדהים. פתאום כשאני צמוד לימין ולסלעים, אאודי Q7 מפלצתי שבר שמאלה לתוכי. כפי שאתם רואים בתמונות היה לו מטר שלם מרווח מהימין ורואים בבירור בתמונות מסלול התכנסות של הצמיגים שלו לתוכי.

מה אתם אומרים ? יש לי קייס לתבוע אותו על ההשתתפות העצמית ?

בכלל.. מה עושים נגד הנגע הזה בכבישים של אי לקיחת אחריות. ביננו...אם היה מתנצל, יש מצב שהייתי מחליק הכל...

audi1_comp.jpg

audi2_comp.jpg

audi3_comp.jpg

audi4_comp.jpg

פורסם

סיפור שקרה לאבא שלי.

2 רכבים יצאו ברוורס אבא שלי והרכב השני, אבא שלי קלט את הרכב עצר! הרכב השני המשיך ליסוע עד שניכנס בו.

לא נגרם נזק רציני כמה שריטות כמו אצלך, אבל מן הסתם אבא שלי אשם! ככה הבחור אומר, לקחו פרטים לקחו הכל.

אבא שלי הגיש תביעה, עזוב שזה לוקח הרבה זמן כל הפרוצדורה אבל במשפט הבנאדם בכלל לא הגיע ואבא שלי זכה, אבל זה גם לא ניגמר כי אתה צריך עדיין לרדוף אחרי הבנאדם שישלם לך, כך בחשבון שהתהליך לא פשוט ולוקח זמן.

מקס.

פורסם

לא נראה לי שיש לך סיכוי להוכיח אשמה של הנהג. לא מדובר בכביש עם נתיבים מסומנים ואף אחד לא קבע מי צריך לנסוע איפה. באותה מידה הוא יכול לטעון שאתה נכנסת לנתיב שלו. מעבר לזה - מה הנזק או במילים אחרות כמו שהגיב לך 360 - תעשה חשבון כדאיות. מה הנזק שנגרם לך מול ההשתתפות העצמית, הריצות והזמן שהוציא בבית משפט שבכלל לא בטוח (נכון יותר - בטוח שלא) תוכל להוכיח את אשמת הQ7 ולזכות בפיצוי. אם מדובר רק בהשתתפות עצמית שלך על הרכב שלך מציע לך לעזוב את זה ולבלוע את הרוק. בסוף תרדוף אחרי צדק לא תשיג אותו ויעלה לך יותר.

פורסם
לא נראה לי שיש לך סיכוי להוכיח אשמה של הנהג. לא מדובר בכביש עם נתיבים מסומנים ואף אחד לא קבע מי צריך לנסוע איפה. באותה מידה הוא יכול לטעון שאתה נכנסת לנתיב שלו. מעבר לזה - מה הנזק או במילים אחרות כמו שהגיב לך 360 - תעשה חשבון כדאיות. מה הנזק שנגרם לך מול ההשתתפות העצמית' date=' הריצות והזמן שהוציא בבית משפט שבכלל לא בטוח (נכון יותר - בטוח שלא) תוכל להוכיח את אשמת הQ7 ולזכות בפיצוי. אם מדובר רק בהשתתפות עצמית שלך על הרכב שלך מציע לך לעזוב את זה ולבלוע את הרוק. בסוף תרדוף אחרי צדק לא תשיג אותו ויעלה לך יותר.[/quote']

גוני בוי,

קח בחשבון 3 עובדות שמגובות ע"י הצילומים שהבאתי :

1.ההגה שלו מכוון לנתיב הנסיעה שלי ואף מצטלב איתו. רואים בברור שהוא סגר עלי ושבר הגה.

2. אני צמוד לקיר והוא מרוחק מטר מקצה השביל בצד שלו.

3. הצד שלו חבט בטמבון האחורי שלי. דבר כזה יכול לקרות באשמתי רק אם זרקתי זנב לתוכו תוך נהיגה פראית. סימני הצמיגים מראים שלא הייתה שום החלקה ויש התכנסות ברורה של הנתיב שלו אל תוך שלי (למזלי ירד גשם באותו יום אז רואים סימני צמיגים).

מצד שני,אתה צודק. צדק אין בבתי משפט ואני יודע את זה גם מניסיוני שלי. אז אני עדיין מתלבט.

פורסם
גוני בוי,

קח בחשבון 3 עובדות שמגובות ע"י הצילומים שהבאתי :

1.ההגה שלו מכוון לנתיב הנסיעה שלי ואף מצטלב איתו. רואים בברור שהוא סגר עלי ושבר הגה.

2. אני צמוד לקיר והוא מרוחק מטר מקצה השביל בצד שלו.

3. הצד שלו חבט בטמבון האחורי שלי. דבר כזה יכול לקרות באשמתי רק אם זרקתי זנב לתוכו תוך נהיגה פראית. סימני הצמיגים מראים שלא הייתה שום החלקה ויש התכנסות ברורה של הנתיב שלו אל תוך שלי (למזלי ירד גשם באותו יום אז רואים סימני צמיגים).

מצד שני,אתה צודק. צדק אין בבתי משפט ואני יודע את זה גם מניסיוני שלי. אז אני עדיין מתלבט.

אם אתה חושב שתצליח לשכנע שופט באשמתו של הנהג השני, הוא יכול לא להודות עד מחר, הפסיקה של השופט היא הקובעת.

פורסם

עזבו את הנהג השני. ראיות ! הראיות חד משמעיות ...

בבית משפט אין צדק אבל לראיות יש חשיבות.

פורסם

בעל האודי יטען שהוא היה במצב של עצירה מוחלטת, אתה בחרת להמשיך לנסוע ואתה פגעת בו.

אני עדיין לא מצליח להבין איך אתה מוכיח את ההפך (שזו שאלת המפתח שתעמוד בפני השופט).

קרא כאן על תאונה - ותביעה - שארעה לבן שלי, לדעתי תוכל ללמוד מהמקרה ולהפיק טיפים גם לארוע שלך.

פורסם
בעל האודי יטען שהוא היה במצב של עצירה מוחלטת, אתה בחרת להמשיך לנסוע ואתה פגעת בו.

אני עדיין לא מצליח להבין איך אתה מוכיח את ההפך (שזו שאלת המפתח שתעמוד בפני השופט).

קרא כאן על תאונה - ותביעה - שארעה לבן שלי, לדעתי תוכל ללמוד מהמקרה ולהפיק טיפים גם לארוע שלך.

דורקי,

אחלה פוסט הבאת. מעניין ורלוונטי. אבל לא התייחסת לראיות שהבאתי.סימני הצמיגים לא מתיישבים עם טענה שהוא עמד. מה ? אני פתאום הגחתי מתוך אמצע הרכב שלו ?

סימני צמיגים כאלה כמו בתמונות וסימני פגיעה כמו שבתמונות שהבאתי (צד שלו בטמפון אחורי שלי) מעידים על נהג ששבר את ההגה לתוכי. שים לב שמסלול הנהיגה שלו מתכנס אל שלי והוא עלה על סימני הצמיגים שלי. שופטים לא תמיד רואים צדק לנגד עיניהם אבל הם לא אהבלים ויודעים לנתח ראיות.

פורסם

"(צד שלו בטמפון אחורי שלי)"

הכוונה כמובן לטמבון.

לפי מיומנות הנהיגה של הנתבע, לי יש טמבון ולו יש כנראה... טמפון :evil: ...

פורסם
דורקי,

אחלה פוסט הבאת. מעניין ורלוונטי. אבל לא התייחסת לראיות שהבאתי.סימני הצמיגים לא מתיישבים עם טענה שהוא עמד. מה ? אני פתאום הגחתי מתוך אמצע הרכב שלו ?

סימני צמיגים כאלה כמו בתמונות וסימני פגיעה כמו שבתמונות שהבאתי (צד שלו בטמפון אחורי שלי) מעידים על נהג ששבר את ההגה לתוכי. שים לב שמסלול הנהיגה שלו מתכנס אל שלי והוא עלה על סימני הצמיגים שלי. שופטים לא תמיד רואים צדק לנגד עיניהם אבל הם לא אהבלים ויודעים לנתח ראיות.

פספסת את הנקודה.

התבוננתי בתמונות בעיניים של שופט, לא הצלחתי להבין למה התסריט השני שבו האודי עמדה במקום ואתה הופעת, ניסית לעבור ושיפשפת את הרכב שלך (ושלו) - איננו הגיוני.

לטעמי סימני הצמיגים יהיו זהים - או שפיספסתי משהו.

נסה לשכנע בפורום ואז תגיש תביעה, כדאי לדון כאן בהיבטים הלוגיים - לשופט לא יהיה סבלנות אם לא תבוא עם טיעון משכנע.

פורסם
פספסת את הנקודה.

התבוננתי בתמונות בעיניים של שופט, לא הצלחתי להבין למה התסריט השני שבו האודי עמדה במקום ואתה הופעת, ניסית לעבור ושיפשפת את הרכב שלך (ושלו) - איננו הגיוני.

לטעמי סימני הצמיגים יהיו זהים - או שפיספסתי משהו.

נסה לשכנע בפורום ואז תגיש תביעה, כדאי לדון כאן בהיבטים הלוגיים - לשופט לא יהיה סבלנות אם לא תבוא עם טיעון משכנע.

פספסת משהו...

אנסה שנית, אני התובע . אתה השופט...

כבוד השופט,

נסעתי ביום שבת (חחח אם כבודו דתי הלך עליי...) בשביל כורכר בטיול איטי עם המשפחה.

1.כפי שכבודו רואה נסעתי הכי ימינה שאפשר שכן מימיני היו אבנים גדולות (ראה תמונה מצורפת audi1_comp.jpg).

2. הנתבע התחיל את הנסיעה במרחק סביר ביננו (ראה סימני צמיגים של הנתבע מסומנים בחץ בתחתית תמונה מצורפת audi1_comp.jpg).

3. לנתבע היה כמטר מרווה בינו לבין הקצה הימני של השביל אליו יכל להפנות את ההגה אם רצה למנוע את התאונה (ראה תמונה מצורפת audi2_comp.jpg בה נראים הנתבע ואשתו מתחבלים תחבולות כשמשון ויובב על פני המרווח העצום הזה).

4. סימני הצמיגים:

התבוננות מעמיקה בסימני הצמיגים של 2 המכוניות שבתמונות המצורפות ,audi4_comp.jpg, audi3_comp.jpg מראה תמונה ברורה של התכנסות של מסלול הנסיעה של הנתבע אל תוך המסלול שלי בעוד אני מתחמק ממנו. סימני הצמיגים שלו עולים על אלה שלי.

בעוד אני ניסיתי למנוע את התאונה, הנתבע כיוון את ההגה הישר לתוכי למרות שהיו לו שוליים ברוחב מטר.

5. הראיות שבנזקי 2 המכוניות :

מכה של דלת אחורית\כנף אצל הנתבע + מכה של טמבון אחורי אצלי יכולות להיגרם ב-2 מקרים :

מקרה א: אני זרקתי זנב (החלקה עם החלק האחורי שלי) אל תוך צידי הרכב שלו עקב נהיגה פראית . אפשרות זאת נפסלת ע"י סימני הצמיגים בתמונות audi4_comp.jpg, audi3_comp.jpg. סימנים אלה מראים נהיגה איטית ואי אובדן אחיזה.

מקרה ב: שבירת הגה פתאומית שמאלה של הנתבע כאשר הרכבים שלנו היו זה לצד זה.

אפשרות הנתמכת ע"י סימני הצמיגים בתמונות -.audi4_comp.jpg, audi3_comp.jpg

אני תקווה שכבודו יתן בפסק הדין ביטוי של שאט נפש אל מול מכת המדינה של נהגים הנוהגים בצורה רשלנית מחד ואינם לוקחים עליה אחריות מאידך מתוך ציפייה שהחשש מהליכים משפטיים ירתיע ויגרום לקורבנם לבלוע את הגלולה המרה.

מקרים מעין זה צריכים להיסגר מחווץ לכותלי בית המשפט בהתדיינות הוגנת בן הצדדים.

פורסם

תצטרך להביא מומחה שינתח את עיקבות הצמיגים ,הם יביאו מומחה מטעמם שיטען את ההיפך ,אתה תבזבז יותר על עורכי דין ואם תלך לבית משפט לתביעות קטנות זה יתבסס על ראייתו של השופט וקרוב לוודאי שהוא יגיד לשניכם להסתדר ביניכם ,זה מה שעושים בדרך כלל בבית משפט לתביעות קטנות .

תשובה מוגדרת מראש : "תסתדרו ביניכם "

לך אין מה להפסיד תטרטר אותו קצת תגיש תביעה במקרה הכי גרוע הפסדת 100 שקל ויום חופש ,הפוגע יחווה משבר פסיכולוגי לפחות עד המשפט :-D

פורסם
תצטרך להביא מומחה שינתח את עיקבות הצמיגים ,הם יביאו מומחה מטעמם שיטען את ההיפך ,אתה תבזבז יותר על עורכי דין ואם תלך לבית משפט לתביעות קטנות זה יתבסס על ראייתו של השופט וקרוב לוודאי שהוא יגיד לשניכם להסתדר ביניכם ,זה מה שעושים בדרך כלל בבית משפט לתביעות קטנות .

תשובה מוגדרת מראש : "תסתדרו ביניכם "

לך אין מה להפסיד תטרטר אותו קצת תגיש תביעה במקרה הכי גרוע הפסדת 100 שקל ויום חופש ,הפוגע יחווה משבר פסיכולוגי לפחות עד המשפט :-D

חחחחח

לי יש שכר גלובלי. לו יש Audi Q7 . הזמן של מי יותר יקר ?

נבזבז לו אותו...

פורסם

אדוני השופט ( נהג האודי )

אני נוסע לתומי עם משפחתי באיטיות בהתאם לתנאי הדרך.

לפתע מגיע הנהג הזה שחושב שהוא נהג ראלי לפחות , במהירות בסיבוב כשמכוניתו חודרת לנתיב נסיעתי תוך כדי שהוא מחליק קלות לכיווני וכך אירעה התאונה.

התבונננות בתמונות שהביא התובע מראות כי אני מנסה להתחמק ממנו לשול הימני.

והוא משום מה לא מביא לכבוד השופט את עקבות הצמיגים שלו שניה לפני שצילמת את התמונה שמראה שאתה נהג תמים שמראות את ההחלקה שלו ואת החדירה שלו למסלול שלי.

הסיומת תהיה בדיוק כמו שלך, בתוספת , והבן אדם נוסע כך עם ילדים ברכב !!

ואתה יודע למי יהיה יתרון קל בתביעה

לזה שתובע ראשון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נהג האודי: כבוד השופט, נסעתי בשבת לטייל ביערות קק"ל, במהלך הנסיעה במעלה השביל הילד ביקש פיפי אז עצרתי לו קרוב ככול האפשר לשול השביל - ואם תתבונן בתמונות תראה שתזוזה יותר ימינה תגרום לגלגלי הרכב שלי לרדת מהשביל למדרון ההר.

התובע החוצפן הופיע במורד השביל כשהוא נוהג ברכב שאיננו מתאים לשטח בוצי כזה, הוא לקח סיבוב והתחיל להחליק תוך שהוא לא לגמרי שולט על הרכב שלו.

הוא כמעט הצליח לעבור בלי לפגוע בנו ואז הוא שיפשף לאודי שלי את הפגוש האחורי, אתה כמובן יודע שאודי הוא רכב יוקרה שמחירי התיקון שלו מרקיעי שחקים - אז אני מגיש תביעה נגדית על סך הנזקים שנגרמו לי.

בהתחלה כשראיתי כמה שהתובע ניסער ריחמתי עליו והתכוונתי להפעיל את הביטוח של הרכב שלי, עכשיו לאור החוצפה שלו אני תובע את מלוא נזקי.

מה אתה עונה על זה?

• תוכן חדש...