Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאת הדלק השקטה שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מאחר ורובנו תושבי המרכז מה שיוצר בעייתיות במציאת תחנות כמו יעד/סד"ש/תפוז ודומותיהן, שלחתי מייל רשמי מטעם המחאה (עריכה: איזה חשוב אני נשמע כשאני אומר "מייל רישמי"...) לחברת טן שמהווה את החברה הקטנה (יחסית), הכי זולה (כבר לא יחסית) שאפשר למצוא בקלות יחסית במרכז הארץ.

במייל הוסבר המהלך והוגשה בקשה לשיתוף פעולה למען תושבי המרכז בהנפקת כרטיסי תדלוק מוזלים.

מקווה שיצא מזה משהו, אעדכן עם התפתחויות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחכה בקוצר רוח.

אגב, אולי כדאי לדבר עם מארגני עמודי הפייסבוק האחרים ולאחד כוחות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש צורך לפנות אל החברות הגדולות המקושרות על ידי מנוי "דלקן" לתחנות דלק הגדולות.

במקום עבודתי יש כ150 רכבים המתדלקים בלפחות פעמיים בשבוע בממוצע של 40 ליטר למיכל.תעשו את החשבון לבד...

חישבו על רכבים של חברות הייטק וחברות ענקיות של טכנאים כמו: בזק,הוט,יס ועוד ועוד. זהו מספר עצום ששינוי דפוס חשיבה באותן חברות רק יביא לעצמן חיסכון ניכר ולפותחי השרשור והוגי הרעיון זה יכול להיות הדלק שיניע את גלגלי ההצלחה של הרעיון.

בהצלחה

ליאור

פורסם
חברים,

מאחר ורובנו תושבי המרכז מה שיוצר בעייתיות במציאת תחנות כמו יעד/סד"ש/תפוז ודומותיהן, שלחתי מייל רשמי מטעם המחאה (עריכה: איזה חשוב אני נשמע כשאני אומר "מייל רישמי"...) לחברת טן שמהווה את החברה הקטנה (יחסית), הכי זולה (כבר לא יחסית) שאפשר למצוא בקלות יחסית במרכז הארץ.

במייל הוסבר המהלך והוגשה בקשה לשיתוף פעולה למען תושבי המרכז בהנפקת כרטיסי תדלוק מוזלים.

מקווה שיצא מזה משהו, אעדכן עם התפתחויות.

קצת מוקדם לא? לא היה כדאי לחכות שהעמוד יצבור 1000 LIKE?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש כמעט 100 כרגע, יחד עם חברים הפורום שבטוח ירצו להכנס לעיסקה (במידה וטן יענו) - זה מספר לא מבוטל.

כמו שאתה רואה חברות גדולות כמו סונול ודלק נתנו כבר הנחות ע"ג הפורום (ובעוד מקרים) למספר רכבים קטן יותר, אז למה שטן לא ירצו חתיכה מהאקשן?

חוץ מזה, שאם טן יענו ונצליח לקבל כרטיסים בהנחה קטנה ככל שתהיה אני בטוח שההיענות תזנק בצורה חדה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור , שיתפתי בפייסבוק ואני בטוח שהרבה מחבריי הקרובים ישתפו את זה , בנוסף ניתן לשלוח למעריב NRG YNET חדשות 2 לכולם יש דפים בפייסבוק פשוט לפרסם שם והם יגיעו אליך כבר כרגע הכי חשוב להפיץ את זה בפייסבוק בין אנשים בסוף זה כבר יגיע.

אני אישית כבר המון זמן מתדלק בטן (ג'מבו אשדוד)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אשריך מאור יוזמה מבורכת, עשיתי לייק בפייסבוק.

עכשיו לדעתי מאוד כדאי שתוסיף עוד מידע באתר בנוגע לאיך אפשר לחסוך דלק ולגבי תחנות דלק זולות וקטנות לכל אדם אשר יחפץ.

אתה יכול להשתמש באתר fulltank.co.il לקבל את המידע.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ממליץ להעלות "ברברת" קשורה בפייסבוק ולבקש מהחברים לשתף. העלעת המודעות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כדאי להוסיף גם הימנעות מחנויות הנוחות בתחנות, שהן מרכיב רווח גדול מאוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

רבותי - אני מצטער, לפחות בחיפה נטשתי את "טן" לטובת תחנה מסויימת של סונול, פשוט כיון שבאותה תחנה הבנזין עוולה 15 אג' לליטר פחות מאשר בתחנת "טן" הזולה ביותר.

הבעיה אינה החברות הגדולות כיון שמרבית התחנות נמצאות בבעלות פרטית והמיתוג הוא של החברה המספקת להן את המוצרים מדיניות התמחיר נקבעת על ידי בעלי התחנה לראיה - שתי תחנות סמוכות של "טן" (נשר וצ'ק פוסט) עם מחירים שונים, לפחות בתקופה בה הייתי ממלא בהן. מצד שני - 3 תחנות סמוכות של מותגים שונים (טן, זול ותפוז בצ'ק פוסט) - מחיר הדלק זהה. תחנת סונול הטכני - המחיר הזול ביותר באזור חיפה, בכל רגע נתון תור של 10 מכוניות ומיכלית שעומדת באופן קבוע בתחנה, אני מניח שממלאת את מיכלי התחנה באופן כמעט רצוף.

להזכירכם - חברת "דור" היתה בעבר הזולה ביותר, ולזכותה יאמר כי הכניסה את נושא השירות העצמי המוזל. אי פעם בעבר הייתי מנצל שירות זה על מנת לחסוך כמה אגורות בתדלוק. תחנות "דור-אלון" שאני מכיר כיום כלל אינן זולות וכבר שנים שאיני מתדלק בהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אבל זה בדיוק העניין במחאה מהסוג הזה.

כל אחד חייב להקריב מעצמו לטובת הכלל. אני אצטרך ליסוע רחוק יותר כדי לתדלק ואני אעשה זאת כי המחאה הזו חשובה לי. אם לך 15 אגורות לליטר יותר חשובים מהמחאה הרי שהיא לא מספיק חשובה.

"כל ישראל ערבים זה לזה" כי אחרת אנחנו "ארץ אוכלת יושביה" ושנאת החינם גוברת ובית שלישי ייחרב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

למען האמת, אתם קצת תמימים עם העמוד הזה.

רשת התחנות טן שייכת לאליעזר פישמן, טייקון לא קטן שמחזיק בין היתר גם באחוזים ניכרים מחברת התקשורת האהובה הוט. ההבדל בינו לבין צדיק בינו (הבעלים של רשת פז) הוא נטו עניין של מיתוג. רשת אחת מיתגה את עצמה כרשת דיסקאונט והשנייה העדיפה למתג את רשת חנויות הנוחות שלה. המחאה שלכם יכולה להיות אחלה מקרה בוחן לקורס בתואר ראשון בשיווק ופרסום. איך קמפיין פרסומי נכון, עם פרזנטור נכון ותזמון נכון יכול לשנות השקפת עולם ולהפוך מותג לרובין הוד של הצרכנים.

אני מוריד את הכובע בפני אלו שבאמת מנסים לעשות משהו כנגד הבעיה שמטרידה את כולנו, אבל אתם נלחמים באנשים הלא נכונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...