Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאת הדלק השקטה שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיתפתי. שא ברכה!

חיפה\מפרץ: תחנת דלק "תפוז" ליד נשר. תחנת דלק טן ליד מפעל שטראוס (מה לעשות, ככה יצא...) בנשר. תחנת דלק טן ליד חוצות המפרץ(ברחוב השיש). תחנת דלק טן ליד מרכז מסחרי בן דור בנשר. תחנת טן בקניון חיפה. תחנת דור אלון ליד מושב צרופה (יישוב אחד לפני, לא זוכר את שמו).

כולן ראו אותי מתישהוא, בין אם באופן אישי או עם הרכב מהעבודה (הקודמת).

מאור, אם תרצה משפטי מחץ לאתר שלך, מבטיח להפעיל את הראש הקריאטיבי שלי ולעזור. בכלל, תרגיש חופשי חופשי ובנוח לפנות אליי ואנסה לעזור לך בכל נושא שבעולם בהתאם ליכולתי. אני מעריך "חושבים" אבל אוהב "עושים".

רעיון. נסה לייצר הסברה מדוע דווקא החברות הגדולות צריכות לעבור לתחנות הקטנות, הרי לכל הליסינג יש השפעה עצומה. כל חברה קטנה כזו (תפוז לדוגמא) תוכל לפרוח כמו טיל אם תיתן דלק מוזל לחברות!!! נסה ליצור קשר עם החברות הנ"ל לגבי מתן הנחות לחברי הפורום, לא יודע- דברים בסגנון. יש עוד הרבה מה לעשות, מה לחשוב עליו ואיך לבצע!!!

והכי חשוב, כל הכבוד, גבר!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הגעתי למסקנה שחבל על המאמץ, שכול אחד פה פשוט יזכור טוב טוב בבחירות הבאות למי לא להצביע וזהו.

הרי לא באמת משנה מי ראש הממשלה נכון? ששמאל היה בשלטון וימין היה בשלטון הכול נוהל בערך אותו דבר, לכן אני יצביע פשוט למי שלא יעשוק אותי בצורה פסיכית, או יותר נכון אני לא יצביע למי שעשק אותי בצורה פסיכית.

ביבי והשר אוצר שלו יכולים לשכוח ממני עשו לעצמכם טובה ושכול אחד פה יזכור למי לא להצביע, אחרי שהם יקבלו את הזובור שלהם בבחירות אף ראש ממשלה שפוי לא ירשה לשר אוצר המ**ין שלו לעשות ככול העולה על רוחו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ברווז, אני אשמח לכל רעיון ועזרה. כמו שאמרתי- זה לא מהלך שלי, אלא של כולנו.

זה שאני החלטתי לעשות לתת את יריית הפתיחה זה היה בעבור כולנו וכולם מוזמנים לקחת חלק!

אפשר אפילו להתארגן באחד מהמפגשים לסשן קריאטיב8)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תיקנתי את השגיאות וניסיתי להבליט טיפה יותר את הסמלים

הערות התקבלו בברכה- המון הצלחה לכולנו וח"ח לכל המעורבים!

1000kp.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לחברי כנסת מסויימים יש טורים בעיתוני החינם (ישראל היום ושאר החברים שמחולקים בצמתים). אם מישהו מכיר ויודע מיהם, אולי ניתן לשלוח להם לינקים וכולי. אני פשוט לא קורא עיתונים בעידן האינטרנט.

צריך לפרסם את מילותיך גם בתגובות של ערוצי היו-טיוב של השרים השונים, זיבי נתמיאו, זיבי ליבני, שלי איחסעםעובש, וכולי. אני חושב שהתולעים קוראים את התגובות האלה.

אולי כדאי גם לנסח "מניפסטו" לעיתונות הרגילה. משהו בסגנון של "אז מי אמר שכולנו סופגים בשקט? יש כאלה שגם עושים". בכתבה יסופר על מאור, שהחליט לעשות מעשה, פתח אתר... אשמח לעזור בניסוח.

הפירסום האפשרי (רשימה באדיבות אישתי):

YNET (צרכנות\כלכלה)

גלובס (צרכנות\כלכלה)

הארץ (הדלק ומחירו מאז שהשמאל עלה לממשלה ומה שהימין עשה לו :shock: )

מרקר קפה (מאמר לאנשים חושבים- לא מה שחשבתם)

נענע 10 (כאילו, זה חשוב כזה)

מעריב NRG (איך למתג?!)

SCOOP עיתון אינטרנטי לכתבות וכולי

תנו לי לעזור! תגידו לי מה צריכים ואשמח לנסות! תפעילו אותי!!!:arrow:

פורסם
רק עכשיו שמתי לב שבטקסט המקורי וזה שתיקנתי כתוב להרים את הכפפה כשהביטוי למעשה הוא "להוריד את הכפפות",

ממליץ לתקן וכן לגבי - גם שמחירי הדלק - לתקן לגם כשמחירי הדלק..

עכשיו הבנתי איך הממשלה הצליחה לידפוק אותנו כל הזמן הזה!

היינו עסוקים בלהיתכופף ולהרים את הכפפות שזרקו לנו חחחחחחח

בהצלחה במאבק!

עוד גרסא:

1111ir.jpg

עוד כמה פינישים:

1212ls.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מאמר לעיתונות- "הפיתיון".

שלום. מאחר וגם אני מאסתי במחירי בדלק, כי אי אפשר לנהוג לסופר וגם לקנות שם מזון, החלטתי לעשות מעשה.

פתחתי דף אינטרנט ועמוד פייסבוק, משם אני מנהל את חמ"ל הקריאה לציבור הישראלי שיפסיק לתדלק בתחנות הגדולות.

יש פה סקופ אדיר בשבילכם, כי סף סוף יש פה מישהו שעושה משהו במקום רק לבכות ולקטר, וגם כי אני לא מתכוון לעצור פה; בכוונתי ובעזרת כל תומכיי להגיע לכמה שיותר מקומות וערוצים, פוליטיים וכלכליים, בכדי להשמיע את דברי, לבצע הסברה ולהגיע למצב שבו גם קברניטי הכלכלה יבינו שכדאי להם להקשיב לנו, לקול הקורא מן העם, ולעשות מעשה.

על הכוונת, החברות הגדולות במשק הכולל הסברה מדוע כדאי להם דווקא עכשיו לעזוב את דלק, סונול ושות', חברי הכנסת השונים על ערוציהם ביוטיוב, טוויטר ופייסבוק, וכולי.

יש מצב שכלכלת ישראל תעבור זעזוע קל אם לא נישמע- קריסה של חברת דלק היא לא דבר של מה בכך, שלא לדבר על קריסה של יותר מאחת.

הסקופ שלך, ידידי, יהיה לראיין ממקור ראשון את האדם הבודד שהצליח (בפוטנצייה) לזעזע את אמות הסיפים ולגרום לממשלה לרטוט במגפיים המעוטרות שלה. אתה תהיה הראשון שידבר איתנו, ותוכל לקחת חלק פעיל במאבק המוצדק הזה- ללא עיתונות, שנינו לא נגיע רחוק.

אתם מוזמנים לצטט הכל. אין צורך בקרדיט. רק עשו משהו עם זה.

פורסם
רעיון עיצובי:

הורידו את המילה OUT מתחת לX האדום. מרוב שקישקשתם על סמלי התחנות לא רואים אותם.

ייתכן והוא צודק

אברה קדברה

פורסם

שמח לראות שיש היענות חיובית, כל הרעיונות שהעלתם מבורכים ואתם מוזמנים ליצור קשר ומשם נמצא דרכים להתפתח ביחד.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ניסיתי זאת גם אני כבר אתמול אז הנזק גובר על התועלת, זה מחרבש הכל, לכן אם תשימו לך עשיתי קצת דיאטה לאיקס והבלטתי את הצבעוניות של הסמלים למען ייראו טוב יותר, לא מאמין שיש מישהו במדינה שלא יצליח ליראות את הסמלים המדוברים במיוחד שהם גם מוזכרים בטקסט. וגם הדלק המטפטף קיבל צבע.

עוד שיפור:

1313i.jpg

פורסם

נראה לי הכי טוב עד עכשיו.

יש שתי קבוצות חזקות בפייסבוק.

מחאת הדלק הגדולה

לעצור את עליית מחירי הדלק, פירסמתי גם שם.

אברה קדברה

פורסם

גם אני חושב שהאחרון הכי מוצלח עד עכשיו (זה ה18 במיספר לדעתי)

עכשיו רק נישאר שבעל הדומיין יערוך את העמוד בפייס ודף האינטרנט

שיהיה בהצלחה!

ואני מקווה שהקבוצה שלנו תיהיה יעילה יותר מאשר הקבוצות בעלי יותר מ16,000 חברים.

שיהיה לנו מס' אנשים דומה זה אומר שלפחות 25,000 (שיתוף חברים,מכרים ומשפחה) מכוניות לא ניכנסות לתדלק - זה המון! (חישבו גס של לפחות 1.5 מיליון ש"ח)

לפי 30 ליטר תידלוק מלא שזה בערך כ20 ש"ח הכנסה לתחנה

3 פעמים בחודש =60 ש"ח

25,000*60 = 1,500,000 ש"ח

וזה לא אמור ליהיות קשה!

• תוכן חדש...