Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסאות של אלפא 156 ו 147 נוחים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפנק את הישבן שלי במשהו נוח לישיבה ומעוניין לדעת מנסיונכם האישי אם כסאות של אלפא 156 ו 147 נוחים ואיזה נוחים יותר?

ההחלפה מבירור פשוטה אחד לאחד, הנטיה היא לכיוון כסאות של 147 כי עם אלו של 156 יהיה בעייתי להכנס למושב האחורי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ב-147 (2 ליטר, אם זה עושה הבדל) המושבים מאוד-מאוד נוחים. מהנוחים ביותר עליהם ישבתי.

ב-156 המושבים נוחים מאוד, אבל פחות מה-147. (ב-147 דובר על מושבי בד. ב- 156, עור).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מושבי עור בקיץ לא הכי עושים לי את זה! האמתי הייתי מתאמץ למצוא אבל כלכלית זה יהיה בטח יותר יקר ואני לא יודע אם יש בכלל...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המושבים הכי טובים של אלפא מהמשפחה הזאת הם מושבים של GT. אח"כ 147 אח"כ 156. ככלל אצבע במושבים אלה - עור נוח מבד, בד נותן יותר תמיכה (חוץ מה-GT, בהם יש תמיכה טובה למדי במושבי העור).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא ידוע לי לצערי. ההגיון אומר שכן - זו אותה הפלטפורמה, אבל לחפש הגיון באלפא :lol: לדעתי שיחת טלפון לכל מוסך מתמחה תתן לך את התשובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לצערי בנתיים לא מצאתי מענה לגבי אלו של 147 באופן ודאי, של 156 מתאימים באופן ודאי לעגלה שלי וזה ידוע לי כי נעשה בחו"ל ומצוי ברשת. עכשיו אם של 147 מתאים ל 156 אז זה יתאים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני אבדוק עם בר לגבי המידות שלה ;)

בכל מקרה של gt אין לי טעם לחפש בטח יקרים יותר ונדירים יותר.

תודה רבה על העזרה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...