Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב, יא נודניק טרחן, אם תשלח אותי לעשות חיפוש אני אגרור אותך למגדל ואזרוק אותך מהחלון...:bad-word:

הנדקוק, זה בכלל מותג שקונים?

מצד שני, מתאים למיאטה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. שומאכר כבר נתן לך את הלינק, עצלן.

ב. מיסטר אול היי אנד מייטי שכמוך, בטח רוכש רק מישלין או פירלי במחירים צפון תל אביבים מופקעים, אה? :lol:

ג. אם אתה זורק אותי מהחלון אני בפרינציפ נופל על הגוש הסגול שחונה שם למטה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז הצמיג לא מיובא או שיש אותו בפנצ'ריה הקבועה?

הצמיג המקורי שהיה על הרכב לא מיובא.

לכן לא ניתן להחליף צמיג בודד אלא יש להחליף לזוג מדגם אחר שהוצע ע"י היבואן, דגם שנמכר גם בפנצ'ריה

פורסם
ברגע שהיבואן מוכר רכב עם גלגל רזרבי שהוא בדיחה (אני, דרך אגב, הייתי מחליף אותו לגודל נורמאלי או שוקל לא לקנות את הרכב את זה לא אפשרי) או יותר גרוע מוכר לך רכב ללא גלגל ספייר כלל הוא צריך לדאוג שניתן יהיה להשיג את הצמיג הזה אם לא בפנצריות אז לייבא בעצמו. זה בדיוק כמו כל חלק חילוף אחר.

האם אתה רציני?

אם כן אז יש לך בעיה עם הרבה יצרני רכב שמוכרים רכבים עם ג'אנט קטן או ללא ג'אנט בכלל .

לגבי הצמיג אז אילו הבחור היה עושה חיפוש קל אז הוא היה מוצא גם את הצמיג בפנצ'ריות וגם צמיגים שיש למתקיני ג'אנטים שהחליפו לפרמיום במקום כל העצבים.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
א. שומאכר כבר נתן לך את הלינק, עצלן.

זה שתי הודעות למעלה, כלומר בעלייה... מעייף.

שאני אקנה צמיג HandCock, במקום P-Zero?!

אתה השתגעתי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טעיתי. אמנם הוטעיתי, אבל טעיתי :-)

בכל מקרה, חשבתי על מחיר של צמיג מוכר יותר לרכבים כמו הלאון וה gti, ששם אין מה לחפש בסביבות ה500, לכן זה נראה לי הגיוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במבי, ממך לא ציפיתי לכזו תגובה.

כפי שרשמתי מקודם, קניתי רביעיית T1R טריים במידה 205/45/17 ב-520 ש"ח לצמיג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה השתגעתי?

מה לעשות, אחד אוהב את הצמיגים שלו פי אפס, שני אוהב להחזיק את ה... ביד.

בכל מקרה, אם אנחנו כבר בזה, אז פה הם זכו מקום שני מיד אחרי דאנלופ דירזה ספורט Z1 (עוד צמיג שהיה לי).

ופה אתה יכול לראות שהם במקום שביעי, מעל צמיגים כמו הפירלי פי-זירו (שהיה הצמיג הקודם שלי...).

בקיצור - קודם לזלזל, אה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה השתגעתי?

אין ספק שהפי זירו עדיף על הטויו וההנקוק, אבל הוא עולה כמעט פי 2 במחיר, האם האו גם פי 2 יותר טוב? ממש לא, מהניסיון שלי ההבדל הוא 10-20% בביצועים בין הצמיגים השונים, ממש לא משהו שתרגיש בנסיעות היומיומיות.

רוצה צמיג עם אחיזה מטורפת? קנה לעצמך סמי סליקס, שם כבר מרגישים הבדל אדיר באחיזה, ומה שמצחיק זה שהם עולים כמו הצמיגים הרגילים (500-700 ש"ח לצמיג, תלוי במידה). החסרון הוא כמובן שהם נגמרים מהר עקב מקדם שחיקה גבוהה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...