Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם את ההודעה עבור חבר, אשמח אם מישהו מהנציגים של היבואן של הקונצרן הדגול יוכל להעביר הלאה כדי לדאוג שאותו מנהל ילך לחתום בלשכה, פשוט בושה וחרפה כזה שירות מגעיל.

"אתמול בדרכי לחרמון נכנס בורג לאחד הצמיגים בדופן וגרם לקרע שחייב החלפת צמיג icon_sad.gif . החלפתי בינתיים לצמיג הרזרבי (בייגלה/דק), והתחלתי לברר היכן ניתן להשיג צמיג כמו שלי. לאחר שעתיים (ממשיך בנסיעה לחרמון) שבהן שוחחתי עם כמה וכמה פנצ'ריות בצפון ובמרכז הבנתי שיש לי בעיה.

החלטתי להתקשר לשירות הלקוחות של צ'מפיון בכדי שיבררו לי היכן אוכל להשיג צמיג כמו זה שיש לי על הרכב . נציגת השירות אמרה שתברר ותחזור אליי. מאוחר יותר, חזרה אליי עם התשובה המפתיעה ששהצמיג הזה לא מיובא לארץ icon_eek.gif.

התפלאתי לשמוע שהיבואן מביא רכב ללא אפשרות להחליף צמיגים מקוריים, ושאלתי אותה כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם הרכב שהם מכרו לי רק לפני 5 חודשים. לאחר כמה שעות, שבהן היו מספר שיחות טלפון, הציעה לי הנציגה שהם יזמינו לי מחו"ל בדואר אוויר צמיג כמו שלי במחיר שעדיין לא ידוע או לחילופין יש להם זוג צמיגים של אותו יצרן באותן מידות אבל מדגם אחר, הם ישלמו עבור אחד ואני עבור השני.

האופציה הראשונה לא באה בחשבון מבחינתי, כי אני לא יכול להמשיך לנהוג עם רכב בעל שלושה וחצי (בייגלה) צמיגים במשך כמה ימים, בנוסף, היא לא ידעה את מחיר הצמיג שיגיע. האופציה השנייה נשמעה מעניינת, רק ביקשתי לבדוק את דגם הצמיג שהוצע לי. לאחר בירור קצר (עם כמה אנשים), הודעתי לנציגה כי הצמיג שהציעו לי (UHP) מדורג מתחת לצמיג הנוכחי (MAX PER) וברכב ספורטיבי אני לא יכול לעשות כזה דבר. הצעתי שאני אמצא זוג צמיגים בדרג של אלה שלי כיום, ושהם יחזירו לי את הכסף עבור הצמיג הנוסף שאני נאלץ לקנות. הנציגה הסכימה, רק ביקשה שאדבר איתה לפני ההחלפה.

למחרת מצאתי זוג צמיגים, אבל הנציגה לא הייתה באותו היום. במקום זה קיבלתי מנהל, שחזר בו מההצעה השנייה, הרים את קולו כלפיי ואף טען שאני לא בסדר. הוא שוב חזר על ההצעה הראשונה, והפעם נקב בסכום של 1650 ש"ח לצמיג icon_eek.gif . הודעתי לו שאני לא מוכן להשבית את הרכב למספר ימים, ומחיר הצמיג נשמע לי גבוה מידי (מן הסתם עלות המשלוח האווירי תועמס עליי). אמרתי לו שהשגתי זוג צמיגים ב1000 ש"ח לצמיג באותה הרמה, אבל הוא סירב לעמוד בהצעה של אתמול.

אחר הצהריים, לאחר שהמתנתי לתשובה במשך שעתיים, שוב התקשרתי למנהל והוא שוב אמר לי להמתין.

נשברתי icon_evil.gif

החלפתי לזוג צמיגים חדש. חצי שעה לאחר ההחלפה התקשר המנהל והודיע לי שהם מוכנים להביא לי מרכב אחר צמיג כמו שלי. שאני אצטרך לבוא לקחת אותו מהם ולנסוע איתו לפנצריה, והוא יעלה לי 1650 ש"ח. אמרתי לו לא תודה icon_twisted.gif

בשורה התחתונה, היבואן מכר רכב עם צמיגים שלא מוכרים בארץ. משך את הלקוח קרוב ליומיים (והרבה שיחות טלפון) ללא פתרון. הציע ללקוח פתרון יקר מאוד, ודיבר אליו בצורה לא יפה icon_exclaim.gif

אני חייב לציין שגם בעת מסירת הרכב נתקלתי בבעיות עם צ'מפיון.

אותי, וכל מי שיתייעץ איתי, הם איבדו בתור לקוח"

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ורק בשביל להראות לכם שכן אפשר לעשות את זה אחרת אז להלן סיפור אישי:

ב-I10 שלי (לשעבר) גם היה פנצ'ר כחצי שנה אחרי שהוצאתי אותה מהסוכנות.

מכיוון שלא היה לי מקום בטוח לעצור המשכתי כמה עשרות מטרים לתחנת דלק.

בדיעבד הסתבר לי שזו הייתה טעות מכרעת שגמרה את דופן הצמיג.

החלפתי לצמיג ספייר (בייגלה) והמשכתי לדרכי. מכיוון שצמיגים עבר פחות מ-10K ק"מ אין טעם להחליף זוג אלא מספיק להחליף רק צמיג אחד אבל חובה שהוא יהיה מאוד יצרן ודגם כמו הצמיג המקורי.

נכנסתי למוסך מורשה למחרת, הם כמובן התנערו מאחריות (ובצדק) ונתנו הצעת מחיר מופרזת לצמיג חדש.

אבל (וזה אבל גדול) אמרו לי שאני מוזמן לפנות ליבואן של הצמיגים שיושב בפ"ת, נתנו כתובת וטלפון.

על הדרך מהמוסך (ראשל"צ) ליבואן של הצמיגים (פ"ת) עברתי בעוד 2 פנצ'ריות ולא היה צמיג במידה המתאימה.

הישועה באמת הגיעה מכיוון הפנצ'ריה שהפנו אותי אליה מהמוסך המורשה והמחיר היה בהחלט הוגן (320 ש"ח אאל"ט) יחסית לעובדה שלאף פנצ'ריה מתחרה אין צמיג במידה הזו (מי אמר מונופול?).

אני לא רומז שצ'מפיון היו צריכים להחליף את הצמיג בחינם אבל התמחור של הצמיג הוא פשוט חזירות, במיוחד לאור העובדה שפשוט אין צמיגים כאלה בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא יודע אם יפטרו או לא אך עדיין תן יותר פרטים ואני בכיף העביר הלאה ,(מתי דיברת,עם מי דיברת?).באם אני מנחש נכון אז מדובר על איביזה קופרה עם ג'אנט 17 וחתך 40 שזה צמיג שמעט שונה מצמיג של יונדאי כי אני יכול להגיד לך שצמיג לגולף או לפולו בטוח היית מוצא אך צמיג לקופרה או לאון קופרה R או קצת קשה יותר למצוא .בכל מקרה אני אראה למי צריך להעביר וזה יועבר.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני חייב לציין שאין לי שום נסיון עם צ'מפיון ,אבל מספר התלונות אליהם פשוט גבוהה בצורה חריגה!!

מישהו בשירות לקוחות ישן על האף, אני פשוט לא מבין איך יבואן מרשה לעצמו להגיע למצב כזה :?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
ורק בשביל להראות לכם שכן אפשר לעשות את זה אחרת אז להלן סיפור אישי:

ב-I10 שלי (לשעבר) גם היה פנצ'ר כחצי שנה אחרי שהוצאתי אותה מהסוכנות.

מכיוון שלא היה לי מקום בטוח לעצור המשכתי כמה עשרות מטרים לתחנת דלק.

בדיעבד הסתבר לי שזו הייתה טעות מכרעת שגמרה את דופן הצמיג.

החלפתי לצמיג ספייר (בייגלה) והמשכתי לדרכי. מכיוון שצמיגים עבר פחות מ-10K ק"מ אין טעם להחליף זוג אלא מספיק להחליף רק צמיג אחד אבל חובה שהוא יהיה מאוד יצרן ודגם כמו הצמיג המקורי.

נכנסתי למוסך מורשה למחרת, הם כמובן התנערו מאחריות (ובצדק) ונתנו הצעת מחיר מופרזת לצמיג חדש.

אבל (וזה אבל גדול) אמרו לי שאני מוזמן לפנות ליבואן של הצמיגים שיושב בפ"ת, נתנו כתובת וטלפון.

על הדרך מהמוסך (ראשל"צ) ליבואן של הצמיגים (פ"ת) עברתי בעוד 2 פנצ'ריות ולא היה צמיג במידה המתאימה.

הישועה באמת הגיעה מכיוון הפנצ'ריה שהפנו אותי אליה מהמוסך המורשה והמחיר היה בהחלט הוגן (320 ש"ח אאל"ט) יחסית לעובדה שלאף פנצ'ריה מתחרה אין צמיג במידה הזו (מי אמר מונופול?).

אני לא רומז שצ'מפיון היו צריכים להחליף את הצמיג בחינם אבל התמחור של הצמיג הוא פשוט חזירות, במיוחד לאור העובדה שפשוט אין צמיגים כאלה בארץ.

טעות לדופן הצמיג, אבל החלטה נבונה לבטיחותך!

פורסם
אני חייב לציין שאין לי שום נסיון עם צ'מפיון ,אבל מספר התלונות אליהם פשוט גבוהה בצורה חריגה!!

מישהו בשירות לקוחות ישן על האף, אני פשוט לא מבין איך יבואן מרשה לעצמו להגיע למצב כזה :?

לא שזה מזיז למישהו. בינואר 2012 צ'מפיון היה היבואן שמסר הכי הרבה כלי רכב.

פורסם

הכל עניין של זמן, אני לא יודע כמה זמן היבואן מרשה לעצמו לדרוך על לקוחות אבל אחרי פרק זמן מסויים [יכול להיות גם 10 שנים] זה יתפוצץ להם בפנים.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

זה עוד כלום(הכוונה לטרטור, לא לכסף) ביחס לשירות ה"אדיב" של המוסכים של UMI. הם משכו אותנו במשך חודשיים בגלל ידית איתות שצריך להחליף !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

באיזה רכב של VAG יש גלגל חלופי קטן ( בייגלה) ?:headscratch:

לא מתוך זלזול חלילה, סתם מתוך סקרנות.

תמיד חשבתי שרכבי VAG מגיעים עם גלגל רזרבי בגודל מלא, אפילו אצלי בפולו הרזרבי בגודל מלא.

זמין 8)

פורסם

מבלי לספר יותר מדי פרטים, אם אצלך בפולו הרזרבי בגודל מלא, אז כנראה שהתלונה המתוארת למעלה לא צריכה להיות היחידה של אותו בחור (שהוא גם חבר שלי)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היבואן חייב לדאוג לכך שיהיו צמיגים זמינים לכל רכב שהוא מוכר. באם הרכב מגיע מהיצרן עם יותר מאופציה אחת למידת צמיג היבואן חייב לדאוג שלפחות אחת מהן תהיה זמינה.

אם זה לא התקיים במקרה הזה יש מקום להתלונן עליהם.

סיפורים כאלה שוב מדגישים את ההבדל בין סמל"ת לבין צ'מפיון. חבר מועדון נתקל בבעיה דומה עם מיטו שנרכשה עם ג'נט 18 (יחידות בודדות כאלה הגיעו ב2009). הבחור טיפס על מדרכה והרס צמיג. בארץ היה זמין צמיג רק מיצרן אחר שגם הוא נמכר כמקורי כך שהיבואן כביכול מכוסה. הוצע לבחור להחליף על חשבונו את הצמיג שניזוק ולקבל את השני על חשבונם והוא סירב. בלי להתווכח הוזמן באותו יום צמיג מחו"ל בהובלה אוירית ותוך 48 שעות הותקן על הרכב כאשר בזמן ההמתנה קיבל הבחור רכב חלופי. הבחור שילם רק את עלות הצמיג כמובן ללא עלות ההובלה.

פורסם

לא הבנתי למה שהבחור חושב שמגיע לו שיבואן יחליף לו צמיג על חשבונו?

נכנס בורג, אף אחד לא אשם.

היבואן אמור לתת פיתרון, לגבי המחיר הוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד.

על איזה מידה מדובר ועל איזה רכב?

לבעל הפולו, בשירוקו יש צמיג בייגלה, לא כל כך פשוט להכניס צמיג 225/45/17 בתור רזרבי.

Got To love It

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...