Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכאן אפשר להבין ששניהם עלו 1000 ש"ח

צמיג ספורטיבי לא עולה 500 ש"ח...

צ'מפיון בסה"כ פתרו את הבעיה, אבל לא מהר. זה שהמחיר שלהם לצמיג אחד הוא גבוה... לגיטימי.

בסה"כ - סביר.

בעבר היתה לנו בעיה דומה עם אלפא 156 וסמל"ת החליפו שני צמיגים קדמיים במתאימים אחרים, וספגו עלות של אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה אתם סתם כותבים?

מדובר על 1000 שקלים לזוג צמיגים, לא לאחד.

אלו צמיגים במידה 215/40-17, אותה מידה שבמקרה מותקנת על הרכב שלי. לפני כמה חודשים קניתי רביעיית צמיגים ספורטיביים ב-570 שקל לצמיג באותה המידה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי היה סיפור דומה עם סמל"ת לפני למעלה מ-10 שנים, שנגמר הרבה יותר טוב:

• פנצ'ר בצמיד חדש, מדגם שלא מיובא לארץ כלל.
  • סמל"ת העלו הצעה דומה לזו של צ'מפיון: שני צמיגים מדגם מקביל, אחד על חשבונם.
  • התברר שהמחיר שהם דרשו היה גבוה ב-30% ממחיר הצמיג בפנצ'ריה הקבועה (זה לא שערכנו סקר ב-20 פנצ'ריות לחפש את המקום הכי זול)
  • סמל"ת הסכימו להתאים את הנמוך לזה שמצאנו והכל בא על מקומו בשלום.

אז כנראה שאפשר גם אחרת.

פורסם
אתה טועה. תקרא שוב.

אתה תקרא שוב. 1K לשני צמיגים.

וג'וני בוי, תאמין לי, כבר נגמרו לי המילים אליך. מישהו טוען לשירות גרוע של צמפיון ואתה (בעל מניות שם אולי?!) מגנה את ההתנהלות של אותו לקוח בחירוף נפש. תקרא מה רושמים לך, אח"כ תרשום דברי הלל לצמפיון. ולא חבר פורום אחד רשם לך מה המקרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז הצמיג לא מיובא או שיש אותו בפנצ'ריה הקבועה?

הדגם שהיצרן התקין לא היה מיובא, הדגם המקביל שסמל"ת הציעו כן מיובא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה תקרא שוב. 1K לשני צמיגים.

.

לפעמים אני תוהה אם כולם כאן קוראים עברית...

"אמרתי לו שהשגתי זוג צמיגים ב1000 ש"ח לצמיג באותה הרמה"

הדגשתי לך את הקטע הרלבנטי מתוך הטקסט המקורי, שמופיע בהודעה הראשונה לשרשור זה. אין צמיגים ספורטיביים - אולי סיניים - במחיר של 1000 לזוג. ואיך אני יודע שהוא לא הרכיב סיני? כי הוא חבר של רוני ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רוני כתב לך במפורש שהוא רכש צמיג ספורטיבי מעולה במידה זהה במחיר של 570 ש"ח. מה לא הגיוני פה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפעמים אני תוהה אם כולם כאן קוראים עברית...

"אמרתי לו שהשגתי זוג צמיגים ב1000 ש"ח לצמיג באותה הרמה"

הדגשתי לך את הקטע הרלבנטי מתוך הטקסט המקורי, שמופיע בהודעה הראשונה לשרשור זה. אין צמיגים ספורטיביים - אולי סיניים - במחיר של 1000 לזוג. ואיך אני יודע שהוא לא הרכיב סיני? כי הוא חבר של רוני ;-)

יש פה אולי כפל משמעות, אבל אם קוראים את המשפט שוב ושוב הרי שהגיוני יותר שהכוונה היתה לזוג צמיגים ב- 1000 ש"ח.

המילה "לצמיג" במשפט הזה באה בסמיכות ובהקשר ל"באותה הרמה" ולא לכמות אליו מתייחס המחיר, אחרת המשפט לא נכון תחבירית ולא הגיוני לכתוב כך משפט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כנראה ידידנו המלומד BAR72 לא הצטיין בהבנת הנקרא:

הוא שוב חזר על ההצעה הראשונה, והפעם נקב בסכום של 1650 ש"ח לצמיג . הודעתי לו שאני לא מוכן להשבית את הרכב למספר ימים, ומחיר הצמיג נשמע לי גבוה מידי (מן הסתם עלות המשלוח האווירי תועמס עליי). אמרתי לו שהשגתי זוג צמיגים ב1000 ש"ח לצמיג באותה הרמה, אבל הוא סירב לעמוד בהצעה של אתמול.

במיוחד בשבילך. ההצעה הראשונה שהוצעה לו היא (תופים בבקשה!):

הבאת צמיג זהה למקורי בדואר אויר.

אז אם נפרש לך הרי שמדובר בזוג צמיגים בעלות כוללת של 1000 ש"ח, כשכל צמיג הוא באותה הרמה של המקורי (זה שהוצע לו במחיר של 1650 ש"ח).

ZOOM-ZOOM

פורסם

אלו צמיגים במידה 215/40-17, אותה מידה שבמקרה מותקנת על הרכב שלי. לפני כמה חודשים קניתי רביעיית צמיגים ספורטיביים ב-570 שקל לצמיג באותה המידה.

איזה?

לא ידעתי שאפשר לקנות צמיגים טובים במחירים כאלו:shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איזה?

לא ידעתי שאפשר לקנות צמיגים טובים במחירים כאלו:shock:

זה כי אתה חי במגדל השן שלך ולא יוצא ממנו אלא בשביל להצליף במשתמשי פורום חסרי ישע :wink:

וברצינות - בצע חיפוש בפורום השיפורים, כתבתי עליהם ביקורת לא מזמן. צמיגים של הנקוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...