Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגגנו יחד יומולדת 30.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנה האחרונה רכשתי אופנוע מיוחד ומאוד לא שיגרתי בארץ. אני חושב שראוי שהוא יחשף לעיני הציבור שזה מעניין אותו.

מדובר במונטסה , יצרן ספרדי , הדגם הוא קוטה 348T , אופנוע טרייל בנפח 305 (350) סמ"ק , שתי פעימות ,משנת ייצור 1982.

האופנוע היגיע אלי במצב טוב מאוד לגילו.

במשך מעט הזמן הפנוי שלי , תוך התעלמות מפרוייקטים אחרים , הוחלפו ושופצו מכלולים באופנוע.

מייסבי גלגלים והיגוי חדשים.

כבלים חדשים.

ברקסים חדשים.

ברז דלק חדש.

כנף קדמית חדשה.

תושבת פנס / מספר אחורי חדשה.

הקרבורטור חדש.

בולמים אחוריים חדשים.

כל השמנים חדשים.

המנוע במצב מעולה ואין צורך לגעת.

תפעול האופנוע כרגע במצב מצויין. ניתן להניע ולנסוע בכל רגע. עוד על הפרק החייאת מערכת החשמל המקורית , צמיגים וטסט.

האופנוע נחשב לפורץ דרך בתחומו בשנים בהן נמכר. כל רכיבה אני נוכח מחדש שהמגבלות הן שלי ולא של האופנוע , גם לאחר שנים רבות של רכיבה.

באם יש מישהוא שיכול להוסיף פרטים כמו אופנועים נוספים כאילו בארץ או מידע על חלקי חילוף ייעודיים או כל פרט אחר - אשמח לשמוע.

בהזדמנות זו תודה לחבר פורום יקר על חלקים שנרכשו לכלי זה לפני כ-20 שנים , שכבו בלא שימוש והיגיעו אלי בעזרתו.

כעת התמונות , תהנו.

ישי

S002.JPG

S026.JPG

SmallClean.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
בשנה האחרונה רכשתי אופנוע מיוחד ומאוד לא שיגרתי בארץ. אני חושב שראוי שהוא יחשף לעיני הציבור שזה מעניין אותו.

מדובר במונטסה , יצרן ספרדי , הדגם הוא קוטה 348T , אופנוע טרייל בנפח 305 (350) סמ"ק , שתי פעימות ,משנת ייצור 1982.

האופנוע היגיע אלי במצב טוב מאוד לגילו.

במשך מעט הזמן הפנוי שלי , תוך התעלמות מפרוייקטים אחרים , הוחלפו ושופצו מכלולים באופנוע.

מייסבי גלגלים והיגוי חדשים.

כבלים חדשים.

ברקסים חדשים.

ברז דלק חדש.

כנף קדמית חדשה.

תושבת פנס / מספר אחורי חדשה.

הקרבורטור חדש.

בולמים אחוריים חדשים.

כל השמנים חדשים.

המנוע במצב מעולה ואין צורך לגעת.

תפעול האופנוע כרגע במצב מצויין. ניתן להניע ולנסוע בכל רגע. עוד על הפרק החייאת מערכת החשמל המקורית , צמיגים וטסט.

האופנוע נחשב לפורץ דרך בתחומו בשנים בהן נמכר. כל רכיבה אני נוכח מחדש שהמגבלות הן שלי ולא של האופנוע , גם לאחר שנים רבות של רכיבה.

באם יש מישהוא שיכול להוסיף פרטים כמו אופנועים נוספים כאילו בארץ או מידע על חלקי חילוף ייעודיים או כל פרט אחר - אשמח לשמוע.

בהזדמנות זו תודה לחבר פורום יקר על חלקים שנרכשו לכלי זה לפני כ-20 שנים , שכבו בלא שימוש והיגיעו אלי בעזרתו.

כעת התמונות , תהנו.

ישי

ישי האופנוע חתיך, אתה נשמע מאוהב {:

יאללה תתן תאריך לטיול שטח אספנות?

פורסם
אתה נשמע מאוהב {:

שששש אל תגלה לאשתי.

גם ככה היא דיי לא זוכרת מתי אני בבית :lol:

ישי

פורסם

בזמנו ראיתי כמה כלים כאלה חדשים אצל אבי הונדה בתל אביב (ליד גשר מעריב),הוא גם ניסה לשכנע אותי לקנות אחד.למיטב זיכרוני היו שני נפחים 250 ו-350 סמ"ק.אני חושב שהוא ייבא אותם אז אולי נשארו לו חלפים.

בברכה אריק

פורסם

ישי,

למה לך כל הכאב ראש הזה עם אופנועים ישנים - תן לי ואני כבר אדאג לפנות לך אותם ...:lol: :lol:

כלי יפיפה ושמור תהנה!

אה -ואם נמאס לך ממנו תרים טלפון...

פורסם

כלי חמוד מאוד !

אבל למה הוא היה נחשב פורץ דרך בתחומו?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
מתי יוצאים לרכיבה משותפת? :lol:

אגב, הוא כבר נראה הרבה יותר מאשר בתמונה... לרבות כנפיים מקוריות, מושב ואוטוטו צביעה וחזרה לשטח :wink:

attachment.php?attachmentid=276181&stc=1&d=1329586528

ליאור זה גיק מקורי?

פורסם

איזה כייף לך!!!

בהחלט מגיע לך.

אני שמח לקרוא שיש לך עוד צעצוע, בעיקר כשהוא ייחודי.

סע איתו בדרכים טובות.

רק להזכיר לך, ישנם הרבה מאוד שבילים המובילים לירושלים....

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ישי ידידי ,בתור בעל מונטסה [קאפרה] בעבר אני מצדיע לך ,אני מכיר את הכלי שהיה לפני המון שנים אצל בחור מאליכין...תמצא לי אולי איזה בולטאקו...:-)

פורסם

איזה יופי של כלי יחודי!!

תהנה ממנו 8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודות לכל המברכים.

זה אכן אופנוע שאני אוהב יותר מאחרים שיש לי.

ישי, אני בא לפרק לך את הג'ק ולשכפל משהו בשבילי :lol:

ליאור:

1. לא מאמינים לך בלי תמונות. תעלה כאן וזה יהיה שרשור מונטסה.

2. שים לב אצלך על המזלג האחורי , הרגלית בצד ימין.

3. בוא קח. היא עדיין לא מורכבת לאחר הריתוך.

ישי ידידי ,בתור בעל מונטסה [קאפרה] בעבר אני מצדיע לך ,אני מכיר את הכלי שהיה לפני המון שנים אצל בחור מאליכין...תמצא לי אולי איזה בולטאקו...:-)

מייקל - תודה

בשנה האחרונה חקרתי כל מונטסה בארץ.

הכלי שבאלייכין עדיין שם. ביקרתי אותו וקיבלתי סיבוב. אני מכיר את הבחור מימי האונדה 1/2 והנסיעות לפזנון. יש לו כמה כלים יפים שם. סיפרו לי על צמת החשמל שלך.

אה....בולטאקו .... אני לא מאמין א-ב-ל נתקלתי במונטסה H6. אני אשאל אבל אל תבנה על זה.

אם לשחזר הסטוריה יותר מתאים ויותר קל למצוא CBX1050. :-o

ישי

• תוכן חדש...