Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה מותגים שהיו מזילים בפינו ריר רק מלהעז לחלום על מוצר שלהם. עם הזמן,מרביתם ככולם נקנו ועברו שינויים לרעה שמתבטאים ברמתם הנמוכה.

הלב כואב ודואב בשקיעתם של אלה שליווני מיום לידתי אך אין לעשות דבר.בטכנולוגיה ובקפיטליזם של היום,אבד עליהם הכלח וכפי שציינת נקמיצ'י-הם בהחלט לא מוסיפים כבוד למורשתם.

אגב,עד היום הנני מחזיק קורא CD של חברת נקמיצ'י שעלה לי 2500 שח לפני כ 28 שנה. :shock:

ליאור

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה מצויינת עם עיצוב צעיר, מחירים נוחים, ואיכות שלא דורשת ממני להיות פלצן.

מי שרוצה יותר שיקנה אודיוסון.

פורסם
חברה מצויינת עם עיצוב צעיר, מחירים נוחים, ואיכות שלא דורשת ממני להיות פלצן.

מי שרוצה יותר שיקנה אודיוסון.

עדין האיכות באודיו נמדדת לפי הצליל, ולא לפי העיצוב. צריך לשמוע אותו ואז אפשר להחלית מה שווי שלו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

יש לי חבר עם מערכת מכובדת, אני מבטיח לחבר את ה-xdma 7650 למערכת שלו.

אני אצלם את זה ב-full hd וניתן לך לשפוט.

לינק בשבועות הקרובים...

פורסם

ואתה חושב שכך אפשר לשפות על איכות הסאונד? בלי לשבת ברכב? ומה זה מערכת מכובדת? לפי איך שאתה מתלהב מדואל זה חכול להיות גם מערכת " אמרקאן בום" ובשבלך היא מכובדת. אבל עזוב, תחפש בורומים מה אנשים כותבים על חברה הזאות, ואז תדע כמה היא איכותית.

פורסם

אני לא מחפש לתרום לאף תדמית, אני מחפש לשמוע כמו שאני אוהב ברכב שלי ותו לא.

אנשים כמוך אני מכיר מקרוב (יש לי אחד כזה בבית) שישימו להם מול העיניים מכשירים כמו הp99 או 7200 ומנגד איזה דאבל דין סיני עלום שם והם כמובן יתלהבו מהDVD.

אז עזוב הוויכוח פה גם ככה מיותר הבהרת את העמדה והידע שלך בהודעה הראשונה.

תמשיך להנות מהמכשיר הנוצץ.

פורסם

הידע שלי רחב ממה שאתה מסוגל לדמיין, והידע הזה אומר לי שברכב אי אפשר לשמוע כמו שצריך, ככה שהשקעה מוגזמת במערכת לרכב, לא תתן לך את כל מה שאפשר לחוות מאיכות אמיתית בסאונד.

אז בעיקרון אתה צריך להיות פלצן, כלומר אחד שאוהב להתנשא ולזלזל באחרים, ומגבה את זה בחוסר ידע והבנה בתחום.

אדם חד חושים, (כולל זה שהשמיעה שלו מספיק חדה כדי להבדיל בין dual לשאר הפאנלים הקדושים) בדרך כלל הגישה שלו לאחרים רגישה יותר...

פורסם

אני לא ידוע מה איתך אבל בכל מפגש שיש אני נדהם מחדש מכמה מדהימות מסוגלות להשמע מערכות ברכב.

לבוא ולהגיד ברכב בחיים לא תגיע לתוצאה טובה זה תירוץ, אז אל תשים מערכת בכלל ואל תשמע מוזיקה ברכב.

זה שהחלטת לגונן על מותג זה או אחר ולהיפגע מתגובות שאנשים כותבים (מגובות בידע ונתונים ולא על בסיס תצוגה ומראה שאתה מחשיב לידע) זאת בעיה שלך.. יש מלא חברות סטייל המדוברת שהיו בין המובילות בזמנם והים לא מגיעות לממוצע אפילו קח לדוגמא את mbquart ואת polkaudio.

אתה אומר שאני מגיב מחוסר ידע ומצד שני הביסוס שלך לכמה טובה המערכת היא כמה היא מוציאה עיניים.

אתה בכלל לא מכיר אותי וקורא לי פלצן ומתנשא דבר שאני מבטיח לך שאני לא, מצד שני ההגדרה שתקלע לדעת רבים למונח פלצן היא אחד שמחפש לעשות שופוני ופלאוורה עם תצוגות ומסכים, בלי קשר לאיכות המוזיקה העיקר שישמעו אותך במרחק 2 רחובות עם רמקולים בוכים מהתעללות.

אה כן ושאני לא אשכח עוד אחת מחוות הדעת המבריקות שלך, חדות חושים מצביעה על גישה רגשנית יותר אצל האדם.

בקיצור תחסוך ממני את הידע הנרחב שלך.

פורסם
אני לא ידוע מה איתך אבל בכל מפגש שיש אני נדהם מחדש מכמה מדהימות מסוגלות להשמע מערכות ברכב.

לבוא ולהגיד ברכב בחיים לא תגיע לתוצאה טובה זה תירוץ, אז אל תשים מערכת בכלל ואל תשמע מוזיקה ברכב.

זה שהחלטת לגונן על מותג זה או אחר ולהיפגע מתגובות שאנשים כותבים (מגובות בידע ונתונים ולא על בסיס תצוגה ומראה שאתה מחשיב לידע) זאת בעיה שלך.. יש מלא חברות סטייל המדוברת שהיו בין המובילות בזמנם והים לא מגיעות לממוצע אפילו קח לדוגמא את mbquart ואת polkaudio.

אתה אומר שאני מגיב מחוסר ידע ומצד שני הביסוס שלך לכמה טובה המערכת היא כמה היא מוציאה עיניים.

אתה בכלל לא מכיר אותי וקורא לי פלצן ומתנשא דבר שאני מבטיח לך שאני לא, מצד שני ההגדרה שתקלע לדעת רבים למונח פלצן היא אחד שמחפש לעשות שופוני ופלאוורה עם תצוגות ומסכים, בלי קשר לאיכות המוזיקה העיקר שישמעו אותך במרחק 2 רחובות עם רמקולים בוכים מהתעללות.

אה כן ושאני לא אשכח עוד אחת מחוות הדעת המבריקות שלך, חדות חושים מצביעה על גישה רגשנית יותר אצל האדם.

+1 אהבתי :). דבר אחד שהוא באמת צודק , הרכב באמת מאוד בעיתי מבחינת הסאונד, גם הצורה וגם האפשרויות התקנה, לאומת סטאריו ביתי. אבל אנחנו עדיין רוצים ואוהבים לשמוע מוסיקה, לכן משקיעים בציוד איכותי והתקנות מסובכות בשביל להגיע לתוצאות טובות יותר.

פורסם

רגע POLKAUDIO היום זה חברת מדבקה? :shock:

פורסם
הידע שלי רחב ממה שאתה מסוגל לדמיין, והידע הזה אומר לי שברכב אי אפשר לשמוע כמו שצריך, ככה שהשקעה מוגזמת במערכת לרכב, לא תתן לך את כל מה שאפשר לחוות מאיכות אמיתית בסאונד.

אז בעיקרון אתה צריך להיות פלצן, כלומר אחד שאוהב להתנשא ולזלזל באחרים, ומגבה את זה בחוסר ידע והבנה בתחום.

אדם חד חושים, (כולל זה שהשמיעה שלו מספיק חדה כדי להבדיל בין dual לשאר הפאנלים הקדושים) בדרך כלל הגישה שלו לאחרים רגישה יותר...

אז בעצם אתה אומר שהידע החסר גבולות שלך הרים ידיים עוד לפני שבכלל ניסית :-P

יופי של גישה, אל תביא אותה איתך לאף תחרות :?

סביבה של רכב היא מאוד מאוד מאתגרת ויש לה את ההגבלות שלה אבל אפשר להגיע לתוצאות מעולות ומטמטמות - וזה גם כל הכיף, להיענות לאתגר הזה.

אם הידע שלך כל כך רחב - בבקשה, תחלוק איתנו, זו גם סוג של אמירה מעצבנת כל ה"אני כזה חכם שאתה לא תקלוט את זה מרוב שאתה טיפש"

מי מתנשא פה בעצם? תקרא את התגובה של עצמך שוב לפני שאתה קורא לחבר פורום כמו SCOOB פלצן - יש לי איתו אולי לא מעט התנגשויות אבל דבר אחד שאני יכול לאמר עליו זה שהוא רחוק מלהיות פלצן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...