Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע POLKAUDIO היום זה חברת מדבקה? :shock:

פולק לא חברת מדבקה.

הם אמנם התמסחרו בסדרות הכניסה בדיוק כמו בוסטון אבל הסדרות הגבוהות שלהם כמו הSR והMM טובות מאוד.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 פטריק!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש להם גם דברים לר רעים בתום סטאריו ביתי, לא שהיתי קונה אותם לעצמי, אבל בכל זאת.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

על תחום הסטריאו הבייתי של פולק אודיו לאמר "לא רעים" זה צניעות בשיאה.

יש להם מוצרים מעולים בתחום הביתי, אין מה להשוות בין הכדאיות של תחום האודיו לרכב לבין הכדאיות הכלכלית למותג בתחום האודיו הביתי.

תראה את סוני - היו מדהימים בשנות ה90 באודיו לרכב ופשוט הגיעו למסקנה שזה לא שווה את זה.

יש עוד הרבה כמוהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פולק אודיו נחשבת למותג "נחשב" מאוד בסאונד הביתי.

אמנם ברכב קצת פחות, אבל יש לה שם בתחום האודיו.

גם למורל הישראלית לא חסר שם באודיו הביתי ד"א.

פורסם

למוראל יש כבוד מאוד גדול בתחום האודיו לרכב - בארץ מאוד מזלזלים בהם אבל בחו"ל (שלא לדבר על רוסיה וארה"ב) אתה תראה התקנות עם רמקולים של מוראל שיגרמו לך להזיל ריר.

Pioneer TS-X150

פורסם

על תחום הסטריאו הבייתי של פולק אודיו לאמר "לא רעים" זה צניעות בשיאה.

יש להם מוצרים מעולים בתחום הביתי, אין מה להשוות בין הכדאיות של תחום האודיו לרכב לבין הכדאיות הכלכלית למותג בתחום האודיו הביתי.

תראה את סוני - היו מדהימים בשנות ה90 באודיו לרכב ופשוט הגיעו למסקנה שזה לא שווה את זה.

יש עוד הרבה כמוהם.

עוד פעם הכול בא בשווה, לפי האוזן, יש חברות שהצליל שלהם יותר מתאים לי לסגנון מוסיקה שלי למשל. ועוד פעם הכל תלוי בתווך מחירים. דווקה ברמקולים זולים דעתי אין להם מתחרים.

פורסם

אדי תודה רבה על התגובה.

פלוייד, אני זוכר שלפני כמה זמן מישהו פתח שרשור בנושא סט של פולק ונכנסתי לאתר שלהם ולא היה זכר לסדרות הגבוהות אלא רק איזה 3 סטים שנראים ממש מצועצעים, אתה בטוח שעדיין יש את הsr?

אני זוכר שהייתי לפני כשנתיים בארה״ב הייתי עם הבחור שהיה משווק של פולק אודיו בארץ והוא הכיר לי את החברה.

הייתי אז בהתלבטות אם לקנות את הסט של Jl ושם גם אתה (floyd) ציינת בפני את האופציה של הsr, היום כשאני מסתכל על זה כנראה שבאמת הייתי צריך ללכת עליהם אבל היה מי שמשך אותי חזק לסט של Jl.

פורסם

POLK הפסיקו עם ייצור הסדרה SR אבל יש שמועות שהם בקרוב יוציאו לשוק סדרת דגל חדשה.אבל לך תדע.

כרגע אפשר עדיין למצוא SR פה ושם בארהב אבל לרוב משומשים.הMM עדיין מיוצר.

גם אני התלבטתי בין הSR לCDT גולד ובסוף הלכתי על הCDT ואני לא מצטער.

פורסם
מה סגנון המוסיקה לה אתה מאזין?

בבית הכל חוץ ממזרחי. הרבה מוסיקה קלסית, בשביך זה יש לי TANOY שאני מאוד אוהב אותם, הם כבר בני 12 שנה.

פורסם

עדיף להרגיז אותם עם rammstein, רוב הסיכויים שהם גם כך שומעים מזרחית ))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אין כמו פנינה רוזנבלום "תמיד אשה" אם רוצים לנקום בשכנים

:twisted:

Pioneer TS-X150

פורסם

השכנים שלי מאוד נהנים לקום בשבת בבוקר על צלילי להקת DEATH האגדית.

• תוכן חדש...