Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף אטם מכסה שסתומים ורוצה לדעת באיזה מומנט לסגור את הברגים?

ומאיפה להתחיל לסגור את הברגים אם זה משנה

ד״א כמה צריך לעלות אטם+גומיות? הציעו לי ב70 שקל, מחיר סביר?

תודה רבה :)

פורסם

החלפתי לפני כמה חודשים אצלי, לא סיפור גדול.

את האטם + התבעות מצתים רכשתי ב60 ש"ח ( לא מקורי, סיני או מהו כזה ).

לא מצעתי מוט מומנט עם ארכים כלכך קטנים, אז סגרתי בעדינות, בארך בעוצמה כמו שסוגרים פלגים.

חשוב לשים לב, לנקות ממש טוב את המכסה, במיוחד בחריץ שיש שם, בגלל שנשארים שם חלקים קטנים המאטם הישן.

וחשוב גם, להשתמש בחומר אטימה טוב, אני השתמשתי בסיליקון חום ( ברח לי השם שלו ) עולה 40 ש"ח.

צרפתי לך דף, מהספר שרות עם כל הנתונים.

בהצלחה.

cylinder head cover.jpg

פורסם

מוזר שאתה אומר את זה, חומר האטימה נירכש בהמלצת מנהל המוסך היבואן, שלתענתו הוא משתמש בו כשהוא מחליף את האטם.

חוץ מזה רחשתי תחליפי, מפני שלא היה במלאי את המקורי ואת התבעות מצתים, בכלל היבואן לא מחזיק יותר את המקוריות וגם לו יש רק תחליפי. כך לפחות לדברי נמהל מוסך היבואן.

אבל מה זה משנה? יפרוץ נחליף שוב, לא סיפור כזה גדול.

פורסם

יש כאלה שגורסים, שהאטם המקורי יכול להחזיק ללא חומר אטימה, בגלל שהוא מספיק אלסטי ומספיק עבה.

ואחרים חושבים שבכול מקרה עדיף לשים חומר אטימה.

בכול מקרה החומר אטימה לא גורם כל נזק ואני לא רואה סיבה לא להשתמש בו.

• תוכן חדש...