Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם למי עדן 20 ש"ח ל בקבוק 19 ליטר ו 1 ש"ח לבקבוק 2\1 ליטר ספורט.

אבל זה לא חוכמה כי יש לי הנחת עובד למרות שאני כבר לא עובד שם :lol:.

פורסם

אני אמנם בקושי שותה מים, אבל אפילו שיש אצלי די הרבה אבנית במי הברז בדירה, הם בהחלט טעימים ואני לא חושש לשתות אותם. מכל מה שאני קורא, זה בעיקר פינוק. לא שזה מנע מאמא שלי, מאבא שלי ומדודה שלי להכניס כזה בר אליהם הביתה בעלויות מופרכות. הכי מצחיק - חלק מהברים האלה מעיזים לבקש תוספת מחיר של אלפי שקלים בשביל "פיצ'רים" כמו כפתור שממלא בלחיצה אחת כוס או קנקן. אצל אבא שלי אין את התכונה הכל-כך מתוחכמת ויוקרתית הזאת, אז כל מילוי קנקן דורש עמידה של דקה וחצי ליד הבר עם האצבע נעוצה בכפתור. אותי זה תמיד משעשע...

נ.ב. עוד שטות - ההפיכה של הברים האלה לעניין אופנתי. היום הם מגיעים בצבעים, עם קישוטים ורקדנית גוגו שקופצת מהפיה. כל חודשיים מפרסמים "ליין חדש של ברים מעוצבים". אפשר לחשוב שמישהו ירוץ ויקנה את הדגם החדש כי הוא מגיע עם ציורים של פרחים ופרפרים עליו, או עם גימור ניקל יוקרתי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אצלי בבית שותים מי ברז שעברו סינון "בריטה".

פילטר פעם בחודש, 30-35 שקלים לפילטר, תלוי אם היה איזה מבצע או לא, ואתה

מסנן כמה ליטרים שאתה רוצה.

לגבי אבנית, אני יכול להעיד שהקומקום שלנו נקי לחלוטין, אחרי חודשים רבים של

שימוש, ואפס פעמים שניקינו אבן ממנו, אז כנראה שהבריטה באמת יעילה.

אבא שלי התעסק עשרות שנים במערכות טיהור מים וכד', ותמיד אמר שפילטר פחם זה ברוב

המקרים מספיק לסינון הפסולת והאבנית ממי הברז בארץ, ושכל המים המינרלים והברים

למיניהם זו שטות אחת גדולה ומיותרת.

פורסם

אני עכשיו מחפש פיתרון למים של ת"א (לא יודע למה פה, מכל המקומות בארץ, נודף ריח מאוד חריף של כלור מהמים), אז כפתרון ביניים הלכתי על בריטה

הטעם של הכלור בת"א מאוד מפריע לי בקפה.

אחרי כמה שנים של תמי 4, עברתי לבריטה, בעקבות מעבר דירה. הגיע הטכנאי שלהם, התחיל לספר לי סיפורי "קשה לי" ומהון להון, ויתרתי. בהתחלה קניתי עין גדי בשביל הקפה (אני אגלה לכם סוד, לא צריך לסחוב, יש משלוחה) אז מחכה קצת לקומקום שיירתח... לא נורא.

עכשיו עברתי לבריטה. מבחינת הטעם בקפה, עובד מצויין.

עם אוסמוזה, זו המערכת שתיתן לך את המים הבריאים ביותר.

ברווז, זה ידוע וגלוי, וכל מומחה למים יגיד לך את זה - בריאותית אין כאן עניין של רמות. מי ברז בריאים. נקודה.

למי שמצדד בשתיית מי ברז: שאלה אובייקטיבית, עד כמה שאני יכול להיות אובייקטיבי בנושא.

אחרי הפסקת מים, נכון שהמים יוצאים לכם חומים וג'יפתיים במיוחד? תחשבו שאתם שותים גם את הג'יפה הזו, אמנם במינון נמוך יותר בהרבה, אבל היא עדיין שם. חלודה ומה-לא.

זה אולי נכון, אבל במינון נמוך אני גם אוכל מולקולות של חרא כל יום.

לא נורא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי בריטה - לפני מספר שנים היה בעיתונות סיפור שהשילוב שלה עם קומקום חשמלי גורם להחדרת מתכות כבדות למים. אני לא יודע עד המה הסיפור מבוסס, וכיון שחלפו כמה שנים יתכן שהרכב הפילטר השתנה, אבל מאז חזרתי למי ברז עם פילטר "משולב אבנית" בכניסה לבית. את הפילטא התקנתי בעיקר בגלל נזקי משקעי האבנית בצנרת ובדוד, ולא משיקולי בריאות. הפילטר מוחלף פעם ב-2-3 חודשים בעלות 30-50 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שזה היה בגופי חימום חשופים, כל הקומקומים היום (אלה שאני נתקלתי בהם) מכילים גוף חימום נסתר מתחת לתחתית הקומקום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

קרוב לודאי שאתה צודק, אם כי לא ברור לי ההבדל המהותי בין חוף חימון גלוי לנסתר, הרי המים באים במגע עם אותו סוג ציפוי (או שלא?). מכל מקוום - הבריטה מצאה את מקומה בארון וכנראה שבאחד מנקיונות פסח הלכה בדרך כל קנקן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה היה מזמן, עם גופי חימום ישירים כמו שנכתב, וגם הרכב הפילטר השתנה.

זה כמו שתיקח מים מהקיוסק של המקרר שלך ותרתיח, מה ההבדל? שניהם זה

פילטר פחם, שמסנן אבנית, פסולת, וקצת חיידקים.

מי הברז בארץ ראויים לשתייה, ובטח אחרי סינון כזה, וחבל שאנחנו מפרנסים את

כל אותן חברות מים מינרלים, על משהו שברוב המקרים לא זקוקים להן.

נכון, שאני יושב במסעדה אני מזמין מים מינרלים, בעיקר בגלל טעם המים, ולא כי אני

חושש לבריאות שלי. אבל מכאן ועד לשתות רק מים מינרלים, המרחק גדול.

וד"א, רופאים רבים דווקא ממליצים על שתיית מי ברז מסוננים, ולא מים מינרליים, כיוון

שזה עדיף לגוף.

• תוכן חדש...