Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

110 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אודי A4
      17
    • ב.מ.וו 3
      30
    • קאדילק ATS
      4
    • אינפיניטי G37
      18
    • לקסוס IS
      11
    • מרצדס C קלאס
      10
    • אופל אינסיגניה OPC
      16
    • וולוו S60
      4

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

G37: עיצוב פנים, מנוע ואיבזור שלא תמצאו באף אחת מהגרמניות והכל במחיר (יחסית) נורמלי.

חבל רק שמבחוץ היא נראית די בנאלית ושאין מוסכי יבואן בצפון.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בסקר הצבעתי לאינסיגניה OPC שהיא באמת שילוב מנצח של ביצועים ועיצוב מוצלח.

בעולם האמיתי, כנראה שהייתי הולך על הA4 עם 2.0TDI ואם אפשר ידני אז בכלל טוב.

פורסם

אמנם אני משוחד(בקרוב מקבל אינסגניה opc) אני חושב שבמחיר שבו היא נמכרת היא נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר, אם זה בביצועים ואם זה באבזור! אני בחרתי בה כי אני צריך להיות נאמן למה שרכשתי אך בהחלט במוו יצרו כאן משהו מדהים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

עם כל האהבה לאאודי ולואגיות באופן כללי. הפעם יש פה משהו אחר...

ה3 החדשה נראת כמו שלמות מוטורית , ומההיכרות עם דגמי במוו קודמים, כנראה גם נוסעת כמו שלמות מוטורית.

אז תארזו לי בבקשה 335 בצבע שחור (ערסי? Who gives a fuck :lol: )

V5

פורסם

הראש אומר G37 (תארוז לי אחת קופה), הלב אומר A4.

אני הולך עם הלב :-)

מקווה שעוד עשור תהיה לי אחת כזו בחניה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני בחרתי באינפיניטי מכיוון שהיא הוכיחה את עצמה כBULLET PROOF.

היא מהנה, חזקה, מפנקת ואמינה מאוד מאוד מאוד.

haters will hate

פורסם

הלכתי על A4, משום שהיא זמינה גם במחיר סביר יחסית, משום שמנוע ה- 1.8T עדיף על הדברים שנותנים ב- BMW (בישראל) עד שאתה חוצה את ה- 300K, ומשום שבדיוק אתמול ראיתי חונה כאן (ת"א) ליד הסופר השכונתי, אאודי 200 משנות ה- 80 העליזות, אבל לא הספקתי לצלם לכם :-( מקבלים גם 3 שנות אחריות, והיא עדיין פחות מוחצנת מבימרית. אולי כל זה שכלתני מידי, אבל אני גם גרמני וגם עו"ד - קשה להיות לא פרקטי ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלה קרוס פחות יוקרתית מהאינסיגניה?

שב בשתיהן ותגיד בעצמך...

אני בחרתי באינפיניטי.

האודי מאוד איכותית אבל לטעמי גם מאוד מנוכרת.

הב.מ.וו בוודאי מצוינת (לא נהגתי) אבל היא לא עושה לי את זה משום מה, לפחות כל עוד לא כתוב לה M מאחור.

קאדילק נראית לא רע, אבל לך תדע מה היא שווה.

לקסוס - מצוינת לטעמי בתור חבילה, אבל חסר בה משהו. היא קצת מחווירה מול האינפיניטי.

מרצדס - יופי של אוטו, אבל גם עם מרצדס יש לי בעיה מנטלית :lol:

האינסיגניה נמצאת כאן כי היא עולה בערך אותו דבר ונותנת חוויה קצת שונה. אני בעד, כמובן, אבל האינפיניטי גם נותנת את אותה החוויה וכל עוד לא אסע באינסיגניה לא אדע אם היא יותר טובה.

וולוו היא מכונית מצוינת, אבל זקנה..

האינפיניטי לא מושלמת - לטעמי היא די מכוערת ויש בה כמה דברים שמציקים לי, אבל מדובר בהכי מכונת נהיגה בקטגוריה (שוב - עוד לא נהגתי ב-3) ויותר חשוב - בחבילה נהדרת שבתקציב נורמלי מספקת ביצועים מעולים והתנהגות כביש משובחת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...