Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

110 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• אודי A4
      17
    • ב.מ.וו 3
      30
    • קאדילק ATS
      4
    • אינפיניטי G37
      18
    • לקסוס IS
      11
    • מרצדס C קלאס
      10
    • אופל אינסיגניה OPC
      16
    • וולוו S60
      4

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, כאילו שהיית בוחר בה מול מתחרות כאלה. מה גם שהיא "יוקרתית" כמו שהמיאטה שלי יוקרתית :-P

305 כ"ס, יותר מפוארת מהאינסיגניה, ובמחיר של סדרה 3 בסיסית בארץ אתה יכול להוציא לה קרוס מפוארת וחזקה פי כמה וכמה ממנה.

אני הייתי בוחר בה, מן הסתם כי בחרתי בה כבר. :roll:

הבוז לך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך השמטתם את ה159 של אלפא??

אם היא הייתה הייתי בוחר בה...

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם
איך השמטתם את ה159 של אלפא??

אם היא הייתה הייתי בוחר בה...

כבר לא נמכרת יותר ב-2012. גם לא בעולם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כבר לא נמכרת יותר ב-2012. גם לא בעולם...

צודק, טעות שלי. (למרות שנשארו כמה במלאי פה בארץ:)

יש את הג'וליה שאמורה להחליף אותה, אבל היא עוד רחוקה מייצור.

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם
שב בשתיהן ותגיד בעצמך...

וולוו היא מכונית מצוינת, אבל זקנה..

רוני

אני בחרתי בוולוו S60- מכונית איכותית, חזקה, בטוחה ולדעתי נראית מצוין. הרכב היחיד בקטגוריה עם מנוע 1.6 טורבו עם ביצועים מעולים.

להגיד על וולוו S60 שהיא מכונית מצוינת, אבל זקנה, זה פשוט בדיחה. הרכב הוצג לפני שנה וחצי וצעיר יותר מרוב המתחרות.

אם ללכת לפי התפיסה שלך, לא בחרתי ב-BMW, מרצדס ואודי, כי אלו רכבים שמזוהים עם עולם ערסים/עולם תחתון. צריך להשתחרר מהסטיגמה

פורסם

לא הבנת אותי. או יותר נכון - לא הסברתי נכון. הכוונה שלי לא הייתה שהמכונית עצמה זקנה, אלא שהיא מתאימה יותר לאנשים מבוגרים. בתור בן 31, אני לא הייתי רוצה לנסוע ב-S60 כי היא נותנת לי אווירה "משפחתית" מדי. אני צריך אקשן, כמו סדרה 3 או G37.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא הבנת אותי. או יותר נכון - לא הסברתי נכון. הכוונה שלי לא הייתה שהמכונית עצמה זקנה, אלא שהיא מתאימה יותר לאנשים מבוגרים. בתור בן 31, אני לא הייתי רוצה לנסוע ב-S60 כי היא נותנת לי אווירה "משפחתית" מדי. אני צריך אקשן, כמו סדרה 3 או G37.

לא מסכים איתך, וזה מותר. ה-S60 ממש לא נותן הרגשה משפחתית, להיפך- החל מהעיצוב שנראה יותר ספורטיבי ממשפחתי, דרך התנהגות הכביש שהשתפרה מאוד ומתחילה להתקרב לגרמניות וכלה בביצועים טובים גו בקו ישר וגם בעיקולים.

הייתי מאוד שמח להיות בעלים של רכב כזה (ואני בן 30).

פורסם

הוולוו באמת רכב מרשים, יצא לי לקחת אותו לנסיעת מבחן ובהחלט נהנתי ממנו בכל רגע, הנוחות של הרכב מדהימה עיצוב הפנים הנקי שלה ממש עשה לי את זה, במיוחד המושבים.

הרכב מאובזר בכל טוב.

אם גרסת ה t6 לא הייתה עולה 400 אלף ש"ח זאת גם הייתה הבחירה שלי במקום ה- opc. (ואני רק בן 24)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לא מסכים איתך, וזה מותר. ה-S60 ממש לא נותן הרגשה משפחתית, להיפך- החל מהעיצוב שנראה יותר ספורטיבי ממשפחתי, דרך התנהגות הכביש שהשתפרה מאוד ומתחילה להתקרב לגרמניות וכלה בביצועים טובים גו בקו ישר וגם בעיקולים.

הייתי מאוד שמח להיות בעלים של רכב כזה (ואני בן 30).

ברור שזה מותר לא להסכים איתי. אף אחד לא אוסר עליך לטעות :lol:

סתם, אם לכתוב לרגע ברצינות: כל אחד זכאי לדעתו ובמיוחד כשמדובר על עניינים סובייקטיביים כאלה. תאמין לי שאני יודע לבחון את ה-S60 אובייקטיבית מול המתחרות שלה, אבל באותה המידה אני לא מתעלם מהתדמית והאופי שלה. כל שאמרתי בשרשור הזה הוא שהבחירה האישית שלי היא לא ה-S60, כי היא משרה עלי אווירה מכובדת ומבוגרת מדי. בדיוק ההיפך מהאינפיניטי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...