Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זכור לי מעולם שלקוח שהגיע לאחר מס' ימים עם מכשיר חדש שרכש באלפי שקלים , ואני השבתתי לו אותו על רטיבות/ נזק וכיו"ב, אמר לי " אדוני המנהל, מודה לך מאד על התמיכה ותשומת הלב. אמנם המכשיר נרכש לפני שלושה ימים, אך בוודאי שאתה צודק והתיקון אינו תחת אחריות היצרן, ואשמח לשלם בעבור החלפת המכשיר 1000 ש"ח, רק תאמר לי היכן חותמים".

.

ידידי היקר, כשS1 שך עובד שלי טבע (אחרי ייבוש עבד אבל צולע) אני ביקשתי ממו שיתקשר אלי ממרכז השירות ושם אמרתי לנציגה שהמכשיר טבע, הנזק ממילא לא באחריות אז שיחייבו אותח בהשתתפות העצמית ויתנו לו מכשיר אחר. היא הסבירה שלפי הנהלים אסור לה להחליף מכשיר לפני שהוא עובר במעבדה והתוצאה היתה שהמכשיר הוחלף לחדש (לא מחודש) ללא כל חיוב עבור השתתפות עצמית.

אתה יכול להבין לגבי הקהל שלך מה שאתה רוצה אבל אנשים יותר בכירים ממך יכולים לבחור את הקהל. אני למשל בחרתי לא לעבוד עם קהל כזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההידרדרות בתגובה שלי הייתה ארוכה ועד לסיום מתחילת הבעיה עד שחסמתי חלק מהמעבר לקח חודשיים תתעוררו ותיראו כמה אני סבלני!

*** נא לשמור על גודל פונט סטנדרטי, אחרת זה כאילו אתה צועק - ההנהלה***

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

אני חושב שאפשר להניח לענין. אחרי הכל כאן זה פורום של החלפת דעות ולא איזה בית דין שדה שבו אתה חייב להוכיח את צידקתך. ובכל מקרה גודל הפונטים לא מוסיף ולו קמצוץ של משקל לטענות שלך.

פורסם

על מה אתם מדברים קרסו חברה מצויינת, וידידנו סופר גיפ הוא פשוט טרוריסט. אני רוצה לראות את כל הסנגורים כאן קונים

רכב במיטב כספם ומקבלים יחס כזה. קדימה כולם לקנות ניסן ורנו בגלל השרות המצויין שלהם! חוסר התגובה שלהם בפורום

מבהיר בדיוק את הנקודה אין להם מה להגיד.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

כמות האנרגיה שהסיפור הזה שואב מהזמן הפנוי שלי מדהים וגורם לי לתחושה ממש לא טובה בגלל מספר סיבות

1 אני בטוח שאני צודק ויש לכך הרבה סיבות ןמהצדק הזה לאן הגעתי ?

2 לאיזו רמה נאלצתי לרדת כדי לקבל את מה שברור לי כמובן במסגרת האחריות - ואפילו עם היו פירורים זה בגלל שהחגורה הספציפית לא נחגרה חודשיים מהיום שהתגלתה התקלה כי כאשר החגורה סגורה ואצלי הילדים תמיד חגורים שלושתם !

3 ההשמצות של קרסו מעצבנות במיוחד כי השיחות עם המוקד מוקלטות והמוסכים מצולמים לי איין מה להתבייש והחגורה במוסך כך שניתן לבדוק אצל גוף חיצוני את הבעיה .

ושיעלו את ההקלטות של מחלקת השרות כבר מלפני חודשיים ואת הסרטים מהמוסכים ותתקבל תמונה +- מלאה .

שהיה בהצלחה לכולם עם קרסו .

אני מתחיל לחשוב על מכירת הרכב וזה חבל כי בשורה התחתונה הרכב נוח לאשתי !

פורסם
ידידי היקר, כשS1 שך עובד שלי טבע (אחרי ייבוש עבד אבל צולע) אני ביקשתי ממו שיתקשר אלי ממרכז השירות ושם אמרתי לנציגה שהמכשיר טבע, הנזק ממילא לא באחריות אז שיחייבו אותח בהשתתפות העצמית ויתנו לו מכשיר אחר. היא הסבירה שלפי הנהלים אסור לה להחליף מכשיר לפני שהוא עובר במעבדה והתוצאה היתה שהמכשיר הוחלף לחדש (לא מחודש) ללא כל חיוב עבור השתתפות עצמית.

אתה יכול להבין לגבי הקהל שלך מה שאתה רוצה אבל אנשים יותר בכירים ממך יכולים לבחור את הקהל. אני למשל בחרתי לא לעבוד עם קהל כזה.

התנשאות שלא לצורך ידידי. הבנתי את הרמז לגבי זה שאתה "בכיר". לשמחתינו פורום הוא במה אנונימית שבה אתה יכול להיות כל דבר שתבחר. יחד עם זה למרות "בכירותך" מה שענית אינו קשור כהוא זה למה שכתבתי, אבל נניח לזה.

באמת ומכל הלב אאחל לך שתמיד תוכל לבחור את מי שאתה רוצה לעבוד איתו, ולהיות בצד המחנך.לשמחתי עבודתי נותנת לי סיפוק עצום. לצערי, דווקא עם אנשים "בכירים" ומתנשאים, העבודה הקשה ביותר. הם בטוחים כי קנו את העולם.

הרשה לי להניח כי אף אחד פה בפורום לא היה מוותר ומשלם. אולי היה נוהג אחת (תביעה/ מכתב/ תקשורת), אך איש לא היה מלשם על דבר כזה בשקט. בטח אם אין נזק נראה לעין.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ערן, אתה פשוט לא מבין מה שאני מנסה להסביר לך.

אין בכלל קשר למעמד אלא להחלטות אסטרטגיות של חברות. בדיוק כמו שרשתות הסופרים בנו תתי רשתות כשלכל אחת המחירים שלה וסוג הלקוחות שלה כך גם חברות עסקיות אחרות בוחרות את הלקוחות בכל מיני דרכים (מונופול לא יכול להגיד ללקוח שהוא לא מוכן למכור לו או לתת לו תנאים אחרים אבל עסק פרטי יכול לת תנאים שונים ללקוחות שונים).

יש דרך להתנהל והמתלהם תמיד מפסיד בסוף. אתה יכול להיות תקיף, לא לוותר, לדרוש את המגיע לך ולקבל אותו בלי להתלהם ובלי להיות בריון. מהניסיון שלי במילה טובה תמיד משיגים יותר.

נתתי לך את הדוגמא עם הטלפון כדי שתבין שגישה חיובית לא רק מקצרת תהליכים אלא גם משיגה תוצאה יותר טובה. יכולתי להגיע כמו הרבה אנשים ולטעון שהטלפון לא נרטב, לצעוק חצי שעה על כל העולם ואשתו ובסוף היו מחייבים אותי באותה ההשתתפות העצמית אחרי שסתם התעצבנתי וכולם יצאו עם טעם לא טוב. במקום זאת הבחירה בלהגיד את האמת, להיות מוכן לשלם את מה שהסכמתי עליו ברגע חתימת החוזה וללכת הביתה שליו ורגוע השיג תוצאה יותר טובה כי אפילו לא גבו את ההשתתפות העצמית למרות שלא ביקשתי כלל לבטל אותה.

עם כל הכבוד לפותח הנושא, בשביל ה 180 ש"ח המחורבנים האלה הוא השקיע זמן, דלק ואנרגיה בסכום פי 5 ועדיין יצא ברגשה חרא. אם במקום זה היה מתקן בתשלום תחת מחאה, מקבל את החלק הפגום (כשאתה משלם על החלק אז התקול נשאר אצלך) ואותו שולח לבדיקה הכל היה נראה אחרת. במקום לצאת הערס המתלהם שתדבק בו תדמית הלקוח הבעייתי הוא היה מקבל את כספו בחזרה כולל התנצלות ואולי אפילו פיצוי ובפעם הבאה שהיה מגיע לקרסו היו מקבלים אותו בכבוד (כמובן בהנחה שהוא צודק).

עכשיו תחליט אתה באיזו דרך עדיף לבחור.

פורסם

עכשיו אני מבין אותך טוב יותר.

מקודם היה נראה לי שאתה עונה ממקום אחר.

לי אין ספק באיזה דרך אני הייתי בוחר. האמן לי שאין כמוני להבין שיחס גורר יחס. פה אין לנו ויכוח כהוא זה. אנחנו באותה הסקאלה של מקבלי שירות.

יחד עם זה לאור תרבות ה"מצליח" שנוקטים בה בחברות רבות (לעיתים במתכוון ולעיתים לא),לעיתים דברים לכאורה "קטנים וזניחים",

יכולים לעורר כעס גדול. דווקא משום שמדובר על קניה אמוציונלית בד"כ , שאתה מרגיש לאחריה שהיבואן קיבל את שלו - ועכשיו הוא לא עשה את המינימום להשאיר טעם מצויין של עוד בפה, גם אם לפעמים הוא צודק.

ומילה קטנה אחרונה. שים לב שקרסו עדיין לא ענו....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

נכון זה עלה לי הרבה מעל 180 ש"ח וגם בעצבים לא קטנים .

ההיגיון היה לשלם ולהיות חכם ולהוריד את זה מסדר היום שלי !

אבל חוש הצדק שלי לא נתן לי לשם סתם עקב זה שאני בטוח שאנחנו לא גרמנו נזק מפירורי במבה !

והיחס המגעיל וההסבר הלא משכנע של מנהל המוסך בטלפון או שתשלם או שתיקח את הרכב כי אולי היצרן לא יכיר לי בתופסן שכנעו אותי לברוח מהר מהמוסך ברחובות.

פורסם

זה כנראה לא רק חוש הצדק שלך שעומד כנגד ההגיון.

המוטו שלך רומז כי אתה אדם כוחני. מי שעומד בדרכך הוא טמבל.

הרי לא מדובר ב- 180 ש"ח אלא בעיקרון.

לא רצית לצאת פראייר - זה ברור ומובן.

כולנו (גם לי יש פיוז קצר) מתרגזים, כועסים וצועקים כי אנחנו חיים בחברה אלימה.

במחשבה לאחור, האם היית פועל באותה דרך?

איזה לקח למדו ילדיך מן הסיפור הזה?

פורסם

ברור שהרבה פעמים אנו יוצאים למלחמות על הצדק שלנו גם אם זה עולה לנו יותר (לפעמים במודע ולפעמים שלא במודע) אבל הטענה שלי היא שאת המלחמה היה עדיף לנהל אחרי ההחלפה כשהחלק בידיים שלך ולא לפני ואז אתה נשאר עם מילה מול מילה וטעם לא טוב.

תאמין לי שכמעט כל נותן שירות יבלע גלולות מרות בהרבה עם חיוך והתנצלות אם הוא בטוח שהוא טועה (ואני באמת מאמין שכאן שני הצדדים באמת מאמינים בצדקתם אבל נוצרו תנאים שאף אחד לא יכול להוכיח את זה כי החלק כבר מזמן במזבלה העירונית).

פורסם
זה כנראה לא רק חוש הצדק שלך שעומד כנגד ההגיון.

המוטו שלך רומז כי אתה אדם כוחני. מי שעומד בדרכך הוא טמבל.

הרי לא מדובר ב- 180 ש"ח אלא בעיקרון.

לא רצית לצאת פראייר - זה ברור ומובן.

כולנו (גם לי יש פיוז קצר) מתרגזים, כועסים וצועקים כי אנחנו חיים בחברה אלימה.

במחשבה לאחור, האם היית פועל באותה דרך?

איזה לקח למדו ילדיך מן הסיפור הזה?

במחשבה לאחור ניגש ישר רק למקום ששם רכשתי את הרכב !

שזה בסניף בראשל"צ ששם נאמר לי ישר למרות שאמרתי השהיתי במוסך אחר וסרבו להחליף בטענה שפירורי במבה הרסו את זה הם ישר אמרו שהם יחליפו באחריות עוד לפני שהביט בחגורות !

אבל לאחר שדיבר עם השרות התחיל הבלגן ורצו שאחזור לסניף ברחובות.

בקיצור שיש אבא ואימא אסור ללכת לדוד בטענות והסניף ברחובות זה הדוד ולרכב שלי יש אבא הסניף בראשל"צ

פורסם

היום התקשר אלי איציק ממוסך קרסו בראשל"צ ושאל האים לאחר שקיבלנו אישור לתקן את הרכב בראשל"צ השרות היה טוב ?

תשובתי שלאחר שהוחלט לתקן את הרכב בסניף השרות היה מעולה !

• תוכן חדש...