Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה עלי פטיש או WD40 באוטו . קומפרסור דווקא יש אבל העומס על הגלגל כנראה הכריע אותו ,

לא ניתן היה לנפח את הצמיג.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לצערי לא הצלחתי להשיג גודייר F1 GSD3 בגלל שלא היה במלאי אבל הצלחתי להשיג רביעייה של

F1 ASYMMETRIC במחיר שפוי, מה שמרתיע אותי קצת זה מקדם השחיקה שלהם 240.

מישהו התנסה עם הצמיג הזה? הוא נגמר מהר?

אני ממש מתלבט בין הS.DRIVE לASYMMETRIC

תודה.

פורסם

מקדם שחיקה אומר גם שהם אוחזים יותר טוב !!!

אם אני זוכר נכון ה S.DRIVE הם 300 לא כל כך ספורטיבי, בעוד 240 בהחלט מספר ספורטיבי ע"ח מעט אורך חיים בקילומטרים.

אתה בפורום שיפורים - התשובה ברורה - 240

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור אני יודע שהגודייר אוחז יותר טוב מהS.DRIVE אבל הוא נגמר יותר מהר.

יש לי רכב ספורט זה נכון ואני מחפש משהו באמצע משולב בנהיגה ספורטיבית ונהיגה רגילה יום יומית.

הS.DRIVE עונה לי על הצרכים הבעיה שאין במלאי בירושלים כרגע ולא ניתן להזמין בזמן הקרוב!

גם הגודייר F1 GSD3 שמקדם השחיקה שלו 300 עונה על הצרכים שלי לא ניתן להשיג במלאי בירושלים

לפחות.

את המישלין פיילוט ספורט 3 לא מצאתי במחיר שפוי.

אור.

פורסם
טוב לצערי לא הצלחתי להשיג גודייר F1 GSD3 בגלל שלא היה במלאי אבל הצלחתי להשיג רביעייה של

F1 ASYMMETRIC במחיר שפוי, מה שמרתיע אותי קצת זה מקדם השחיקה שלהם 240.

מישהו התנסה עם הצמיג הזה? הוא נגמר מהר?

אני ממש מתלבט בין הS.DRIVE לASYMMETRIC

תודה.

בוקר טוב,

תוכל לראות ביקורות על הצמיג כאן

תודה

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

יש לי רכב ספורט זה נכון ואני מחפש משהו באמצע משולב בנהיגה ספורטיבית ונהיגה רגילה יום יומית.

הS.DRIVE עונה לי על הצרכים הבעיה שאין במלאי בירושלים כרגע ולא ניתן להזמין בזמן הקרוב!

גם הגודייר F1 GSD3 שמקדם השחיקה שלו 300 עונה על הצרכים שלי לא ניתן להשיג במלאי בירושלים

לפחות.

אור.

היי אור,

שני הצמיגים טובים ואם אין בירושליים למה לא תקפוץ למרכז לקנות? אני בטוח שגם מחיר יהיה יותר זול ולפחות יהיה לך את הצמיג שאתה רוצה ולא פשרה שלא תתאים טוב.

קובי

:-)

פורסם

לפחות.

אור.

היי אור,

שני הצמיגים טובים ואם אין בירושליים למה לא תקפוץ למרכז לקנות? אני בטוח שגם מחיר יהיה יותר זול ולפחות יהיה לך את הצמיג שאתה רוצה ולא פשרה שלא תתאים טוב.

קובי

:-)

• תוכן חדש...