Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

• T1R הוא עם דרגת שחיקה\אחיזה של TRED 280
  • R1R עם דרגת שחיקה\אחיזה של 140
  • כל 100 במספר הTRED מבטא בערך נסועה של 16,000 ק"מ (באם אני זוכר)
  • ככל שמספר ה TRED נמוך יותר, האחיזה גבוהה יותר והקילומטראז' נמוך יותר - כמעט אחד לאחד
  • כדי להיכנס לקטגוריית ה UHP צריך להיות במספר (בערך) נמוך מ 280, כדי להיות ב Extrim Performance צריך לרדת מ 200 (בערך)
  • אני עשיתי על R1R בערך 20,000 ק"מ ובקושי גמרתי רבע מהם, לך תבין ...
  • נסעתי וכתבתי רבות על R1R בגשם, אני בין הראשונים בפורום שנעל צמיגי R1R במידה של פותח השירשור ובמשך שני חורפים מהנים, הצמיג מפתיע לטובה ברטוב.
  • נסעתי גם על CONTI ספורטקונטקט 2 שכתבו כאן, נועל היום T1R והיו לי גם צמיגי אסימטריקו (P_Zero) ואני יכול להגיד רק דבר אחד...
  • אם יש לך רכב שמצוייד בצמיגי 225-45-17 ואתה בפורום השיפורים - כמו שכתבתי קודם וכתבו מעלי ומתחתי - רק R1R

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור, דווקא על הקונטיספורט2 היו ביקורות טובות. הוא משמעותית פחות טוב מה-R1R בכללי? (מדבר על השוואה גם על יבש וגם על רטוב, גם בנסיעה מנהלתית וגם בהתגרזנות, בקיצור מי עדיפה כחבילה, בלי קשר למספר הק"מ שיעבור הרכב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ContiSportContact 3

245/55/17

צמיג מעולה הרבה יותר טוב מ-T1R שהיה לי כשנה מורכב .

שקט מאוד במהירויות גבוהות ואחיזה מצוינת גם על כביש רטוב.

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

שומאכר - הקונטי ספורט קונטקט 2 אחלה צמיג, אוחז, שקט, נעים, אבל לא ממש מרגיש ספורטיבי וחד.

לנסיעה מנהלתית - הוא כמובן יותר טוב, נעים ושקט,

להתגרזנות - ה R1R לא רואה את הקונטי ממטר, בשום פרמטר.

לפי השם שלך - שומאכר - אני חושב שאתה יודע מה מתאים לך :)

ד"א, אם תבחר בקונטי, תחליף את האות "א" בשם שלך ב"ע" ... :) ( בצחוק, כן ? )

"מוות לשיעמום"

פורסם

R1R הוא צמיג מאוד ספציפי. הוא רועש, לא נוח, נגמר מהר. דווקא אין לי כלכך טענות אליו ברטוב. הצמיג הזה יתבזבז על רוב המכוניות והנהגים.

איבו בדקו עכשיו צמיגים והקונטי 3 לקח את כולם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאיזה דנלופ התאכזבת?

קשה לי להאמין שהתאכזבת עמוקות מדאנלופ ספורט MAXX כי זה צמיג לא רע בכלל.

אתה צריך לחשוב מה השימושים שלך עם הרכב ולא לרכוש סתם צמיג שלא מתאים לך בהרבה כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היה מורכב אצלי דנלופ SP SPORT צמיג רועש אחיזה בסדר אבל לא משהו שגרם לי להרגיש משהו מיוחד.

אני רוצה צמיג פשוט יותר טוב ממנו גם מבחינת רעש וגם אחיזה הR1R לא בא בחשבון בגלל הבלאי הגבוהה,

אני לא מחפש רק אחיזה אלה משהו באמצע שיאפשר להנות קצת מאחיזה נוחות ושלא יגמר אחרי 16K.

הT1R עונה על הצרכים אבל רציתי לבדוק האם יש לו מתחרים ששווה לבדוק.

תודה.

פורסם

בקשה אחת לכל אלו המייעצים,תציינו בבקשה גם מחיר עבור צמיגים שעליהם המלצתם,ד"א יש כבר מישהו שניסה את מישלין סופר ספורט ואולי יודעים גם מחירו?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הקונטי 3 באמת מעולים, אבל גם יקרים.

כמו שהמלצתי בשרשור אחר - hankook ventus v12. בצעו חיפוש. עולים בערך כמו ה-T1R, ככל הנראה טובים משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי,

ממליץ על הנקוק s1 evo K107 בעלי אחיזה טובה ושקטים יחסית.

נקנו ב 2700 ש"ח לרביעיה

מיכאל

מיכאל ??????????

מה ?????????

יש לך אישור להעיף את ה R1R מהרכב שלי ????????? :-o

מה קרה ? גמרו קילומטרים ? כמה עשו אצלך באם אכן התחסלו ?

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

האמת ליאור , מדובר קצת בחוסר מזל. החלפתי את ה R1R לפני כמה חודשים אחרי 15000 ק"מ.

לא היה ניתן להשיג אז את ה R1R או משהו איכותי אחר . החלפתי להנקוק המדוברים והייתי מרוצה , בהחלט ספקו אותי.

לפני כחודש היה לי ארוע מצער , היה לי פנצר באמצע כביש 4 וניסיתי למשוך עוד קצת בנסיעה איטית עד לתחנת דלק. גם שם התקשיתי להחליף צמיג (בספייסר מתכת היה חלוד ולא ניתן היה לחלצו לצורך מעבר לרזרבי)

התוצאה , לא ניתן היה לתקן את הצמיג וגם הגאנט סבל קצת מהנסיעה. יש לציין שכבר בקניית ההנקוק כבר היה קשה לאזן אותו.

לכן ניצלתי את ההזדמנות ועברתי לגאנט 18 אינץ , שוב עם R1R (קבלתי זכוי מכובד על הגאנטים ושלושת הצמיגים התקינים).

הגאנט 18 אינץ אגב שקל כמו הגאנט 17 אינץ של OZ שהיה לפני כן.

יש לציין שלא ניתן אז להשיג הנקוק במקום הצמיג שנהרס וכיוון שהרכב 4*4 הייתי צריך להחליף את הרביעיה.

מיכאל

פורסם

צריך גם צריך, בלאון 4 החלוקה אינה רק "כשצריך" אלא יש העברת כח אחורה בכל מקרה, חוצמיזה הרכב הספציפי הזה מונמך, מוקשח ועם גאומטרית מתלים קצת שונה מהמקור, אבל מאוזנת לגמרי, חבל "לקלקל" אותו עם רביעיה לא זהה ...

ד"א, מיכאל, אם המתאם קצת תקוע (כי הוא מאד לחוץ ומדוייק) מכת פטיש קטנה + קצת WD40 והוא בחוץ, עוד המלצה שלי אליך, שים קומפרסור נייד קטן בבאגאז', חוסך החלפות גלגלים באמצע הדרך :)

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...