Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חחות דעת על שיפוץ רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני מתלבט קשות בנוגע לשיפוץ רכב.מדובר על רכב מסוג פורד מוסטנג שנת 1980.מנוע 2400 סמ"ק.אני יודע שהרכב אינו פופולרי.נראה לגמרי לא "מוסטנגי",והמנוע קטן ומגוחך.אני גם יודע שלדגמים הללו יש מנוע 302 בארה"ב.(ואולי גם בארץ ?).

מאיר,הבן שלי,הסתכל עלי ברחמנות כאשר העליתי בפניו את הרעיון:roll:.הרעיון הוא לשפץ לרמה של רכב ספורטיבי,ולא להביא אותו למצב של מקוריות.דהיינו ,שיפוץ מתקדם טכנולוגית.הרכב נמצא בארץ,מצבו די אנוש,אך מחיר הקנייה אפסי.כך,שבעיקר ההשקעה היא על טכנולוגיה וקוסמטיקה.מצרף כמה תמונות להמחשה.

1980[1].jpg

1980_ford_mustang_cobra-pic-3110562084487012959[1].jpg

1980_ford_mustang_cobra-pic-9034281093207238573[1].jpg

1980-Ford-Mustang-0001[1].jpg

1981fordmustang[1].jpg

DS09_r024_01[1].jpg

IMG_0678[2].jpg

IMG_0691[1].jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
שלום לכולם.אני מתלבט קשות בנוגע לשיפוץ רכב.מדובר על רכב מסוג פורד מוסטנג שנת 1980.מנוע 2400 סמ"ק.אני יודע שהרכב אינו פופולרי.נראה לגמרי לא "מוסטנגי",והמנוע קטן ומגוחך.אני גם יודע שלדגמים הללו יש מנוע 302 בארה"ב.(ואולי גם בארץ ?).

מאיר,הבן שלי,הסתכל עלי ברחמנות כאשר העליתי בפניו את הרעיון:roll:.הרעיון הוא לשפץ לרמה של רכב ספורטיבי,ולא להביא אותו למצב של מקוריות.דהיינו ,שיפוץ מתקדם טכנולוגית.הרכב נמצא בארץ,מצבו די אנוש,אך מחיר הקנייה אפסי.כך,שבעיקר ההשקעה היא על טכנולוגיה וקוסמטיקה.מצרף כמה תמונות להמחשה.

יש ספק? אין ספק!!!

הרי אנחנו נמצאים כאן בגלל סיבה רגשית.

לדעתי הסייג היחיד הוא בטיחותי. אם הרכב יכול לשאת על גבו את כל השינויים ולהביא אותך בביטחה ממקום למקום (ואם מכון הטסטים ייאשר..) אז לך על זה

בני (ששונא שינויים ברכב..).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני לא הייתי מתעסק איתו,לא היה מוצלח.

פתח יוטיוב תרשום FOXBODY ותגיד לי מה לא מוצלח פה

זה פלטפורמה מעולה , מלא רכבים נבנו על הפלטפורמה הזו המון שנים

המנוע באמת בדיחה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לך עלזה.

זה יהיה רכב יחודי בארץ.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

פלטפורמה אחת המוצלחות שנבנו לשיפורים, חלום אישי גם שלי בעיקר השנים 89-93.

לדעתי אם אתה רוצה רכב זול, עם אין סוף אפשרויות שיפור ושיהיה חזק הייתי הולך על זה... :twisted:

m5lp_0210_02_z+1985_mustang_gt+side_view.jpg

3930003052_402de7e06d.jpg

tn_full_IMG_0486.jpg

שיהיה... בשביל החשק 8)

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

נראה לי שאפשר לפלח את הדעות.

נגד: מעדון החמש.

בעד: אמריקאן סטייל.

סטיית תקן: בני. :-:lol:

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

יש לי פילוח אפילו פשוט יותר

מעל גיל 50 נגד

מתחת לגיל 50 בעד

סטיית תקן אנשים יוצאי דופן

הכל ברוח טובה :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...