Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=0bPR1bf4Ss4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זהו רכב סיני שנקרא Landwind שאותו מייצרת חברת ג'יאנלינג והניסוי נערך בשנת 2005 במכון הגרמני לבטיחות ADAC. מהירות הרכב בזמן הניסוי הייתה 65 קמ"ש בלבד!

הרכב כאמור הוא ג'יפ והעתק לא מוצלח במיוחד של איסוזו רודיאו.

לפי מה שהבנתי תוצאות הניסוי היו אחת הגרועות אי פעם! ולא קשה להבין למה כשרואים את התוצאה...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

אני זוכר את המבחן ריסוק הזה,היה שוק לכולם.מעניין איך הרכבים שלהם התקדמו ב 6 שנים הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דובר כבר על הסרטון הזה על גבי הפורום פעמים רבות, יש עוד כמה עם אותן תוצאות אפילו יותר גרוע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יולי רוצה לראות איך הסינים התקדמו?

צ'רי

שים לב לשמשה הקדמית...

http://www.youtube.com/watch?v=m5RWnocukG8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ועוד Landwind אחת... שקיבלה שני כוכבים בלבד.

http://www.youtube.com/watch?v=NVkbqcPRFs8&feature=player_embedded דרך יוטיוב

פורסם

4 כוכבים היה נחמד בשנת 1999, בשנת 2011 כל דבר פחות מ5 כוכבים עם ציונים מושלמים בכל או בכמעט כל הפרמטרים נחשב ללא מרשים בכלל.

אהבתי את סרטון הריסוק של ה land wind , הראש של הנהג משמש לבלימת התנועה של ההגה. :lol:

V5

פורסם
0bPR1bf4Ss4 דרך יוטיוב

זהו רכב סיני שנקרא Landwind שאותו מייצרת חברת ג'יאנלינג והניסוי נערך בשנת 2005 במכון הגרמני לבטיחות ADAC. מהירות הרכב בזמן הניסוי הייתה 65 קמ"ש בלבד!

הרכב כאמור הוא ג'יפ והעתק לא מוצלח במיוחד של איסוזו רודיאו.

לפי מה שהבנתי תוצאות הניסוי היו אחת הגרועות אי פעם! ולא קשה להבין למה כשרואים את התוצאה...

המהירות בדיקה ב-EuroNCAP היא 64 קמ"ש עם 40% חפיפה מול מחסום עווית (איך מתרגמים deformable barrier?).

אין שום דבר יוצא דופן בבדיקות האלו. חוץ מאשר הביצועים המחפירים.

לגבי ה-MG6, אאלט הם קנו את החברה, כולל הקניין הרוחני שלה, כלומר השילדה היא עדיין תכנון בריטי (כנראה) ולא תוצר מקומי. בניגוד לחברה השניה שבה אולי העיצוב גנוב אבל השילדה מקורית (ולא בטיחותית בשיט).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
בדיוק...

tRIZRKU29IE דרך יוטיוב

אתם מגחכים, אבל עוד שנה שנתיים הם כבר יהיו עם 5 כוכבי בטיחות, ומהר מאוד גם ישתלטו על טבלת המכירות.

אני בספק...

אולי ל-MG יש סיכוי להגדיל את הפאר שהיא פתחה משאר הסיניות וגם בעיקר בגלל שאיכשהו היא באמת עדיין בריטית..

ובעניין גרייט וול - חברה זבל שאני לא יודע איך הצליחה להיכנס לארץ לאור העובדה שזהו רכב יקר בטירוף ומזהם מאוד ושלא לדבר על אמינות ובטיחות.

חוץ מזה ישנן עוד 100 חברות סיניות שאת רובן רוב האנשים לא מכירים ונמצאות בפיגור של עשרות שנים בטכנולוגיה ובטיחות.

ולמרות שהסינים מתקדמים בקצב מהיר בכל מה שקשור לרכב זה עדיין לא יקרה לרוב המוחלט של החברות הסיניות פרט לבודדות.

פורסם
אני בספק...

אולי ל-MG יש סיכוי להגדיל את הפאר שהיא פתחה משאר הסיניות וגם בעיקר בגלל שאיכשהו היא באמת עדיין בריטית..

ובעניין גרייט וול - חברה זבל שאני לא יודע איך הצליחה להיכנס לארץ לאור העובדה שזהו רכב יקר בטירוף ומזהם מאוד ושלא לדבר על אמינות ובטיחות.

חוץ מזה ישנן עוד 100 חברות סיניות שאת רובן רוב האנשים לא מכירים ונמצאות בפיגור של עשרות שנים בטכנולוגיה ובטיחות.

ולמרות שהסינים מתקדמים בקצב מהיר בכל מה שקשור לרכב זה עדיין לא יקרה לרוב המוחלט של החברות הסיניות פרט לבודדות.

אתה שוכח ש 5 כוכבי בטיחות הם תוספת לפגיעה בהולכי רגל גם ולכן יש תוספת נקודה על רכב שגם גורם לפגיעה פחות אנושה להולכי רגל, 4 כוכבים לרכב סיני הוא בהחלט כבר הבדל משמעותי מאשר שאר הרכבים הסינים הרגילים.

רק אל תשכח, גם סקודה פעם ייצרה רכבים שכולם צחקו עליהם והיום איפה היא ?

פורסם

רק אל תשכח, גם סקודה פעם ייצרה רכבים שכולם צחקו עליהם והיום איפה היא ?

איבדה את אישיותה?

הפכה מרכב של עניים לפולקסוואגן ל"עניים"?

נבלעה בתוך ענקית רכב?

מייצרת את המכונית הטובה במערכת הכוכבים שאותה אפשר לקבל גם עם גג בצבע שונה מגוף המכונית?

הקף בעיגול את התשובה הנכונה.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי יודע אולי עוד 10 שנים,הLANDWIND או הMG יהיו היונדאי הבאות.

סקודה נבלעה בתוף פוולסווגן שעשה לה רק טוב,מי יודע לאן היא הייתה מגיעה בעצמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש עוד רכב של ג'ילי שקיבל 4 כוכבי בטיחות השנה.

סתם בשביל פרופורציה:

האביאו שהוצגה ב-2007 קיבלה ציון ריסוק מחפיר של 2 כוכבים.

הסוניק החדשה נחשבת לסופר מיני עם הציון בטיחות ההכי גבוה.

לאט לאט גם הסינים ישתפרו, הם עדין לא ברמה של הקוראניות אבל עוד 5-10 שנים הם כבר יגיעו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...