Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

אז נתחיל מההתחלה, ביום חמישי שעבר הרכב נכנס לטיפול כללי.

בסוף הטיפול הונע והכל עבד, נזכרנו ששחכנו לבקש מהם משהו, להחליף את המחברים של המצבר למחברים דקים(החלפנו למצבר עם קטבים דקים וזה נסגר בקומבינה מגעילה.)

הם שמו ספייסרים כאלו ובזמן הזה המצבר חובר לא חובר כמה פעמים.

ניסינו להניע, יש סטרטר אבל לא מניע. חשבו בהתחלה שזה המפלג ובגלל השעה כבר החליטו להשאיר לשבוע הבא.

בסופו של דבר אמרו שזה היה משהו בענין שהמחשב לא שלח פקודה לניצוץ או משהו כזה.

הרכב עבד שבוע, ואתמול שניסיתי להניע, לא קורה כלום.

יש חשמל מלא, אורות חזקים רדיו מזגן וכו'. אבל שאני מנסה להניע, לא קורה כלום. טיקים חשמליים רק שאני מסובב את המפתח מאזור המצבר/תיבת הנתיחים שלידו.

ניסיתי לחבר כבלים, אבל זה לא עניין של מתח.

יש ליד המצבר 4 קבלים שמחוברים אליהן 2 פיוזים(אחד לזוג), ראיתי שאחד מהם שרוף, פיוז 10A. הוא הוחלף באחד אחר תקין, אבל אין שום שינוי. אותה תוצאה.

ניתקתי וחיברתי את הקונקטור של הסטסטר אולי משהו שם רופף, ושוב כלום.

למישהו יש הצעה או משהו שיוכל לעזור?

היתי רוצה לחבר לקונקטור של הסטרטר מד מתח ולראות אם מגיע מתח אבל זה טיפה בעיתי מבחינת גישה..

הבנתי שמכות קלות על הסטרטר יכולות לתת לו עזרה אם הוא נמצא בסוף חייו..

יש רעיון?

תודה וסליחה על החפירה.

פורסם

כמה דבריםדשים שבדקתי.

מכות קלות על הסטרטר לא עזרו.

בדקתי את כל הפיוזים באזור מכסה המנוע. חוץ ממה שצויין למעלה הכל טוב.

כשאני מנסה להניע. אין ירידת מתח. כלומר האורות לא נחלשים והכל יציב. מה ששולל את ענין המצבר לדעתי.

כאשר הסטרטר מנותק הנורה של המצבר בלוח שעונים כבויה. שאני מחבר היא נדלקת. יש קשר?

לחבר מד מתח לקונקטור של הסטארטר לא הצלחתי לצערי בגלל הגישה..

עוד דבר קריטי. בדקתי מה הוחלף במוסך. המחשב מנוע. הם טוענים שבגלל זה לא הניע מקודם.

אשמח אם למישהו יש מושג בעניין.

• תוכן חדש...