Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב הדלק עולה , 7.43 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים, מה אתם מציעים לעשות?

ברצינות, מה אתם מתכוונים לעשות בנידון?

ואם אגיד לכם שביום ראשון הבא נתארגן כולנו, נגיע לנק' איסוף במרכז הארץ ומשם ננוע עם רכבינו לחסום ציר מרכזי, אתם תבואו?

גם אם אגיד לכם שזה לא חוקי וכולנו מסתכנים במעצר?

אני מבקש לענות על זה במלוא הכנות, ראו זאת כהסכם שבעל-פה.

זיו.

אנשים מעדיפים לעבוד באותו יום ובכך בעצם את העלייה שתסתכם בכמה עשרות שקלים (כמובן אינדיבידואלית - שונה לכל רכב)הם חסכו ביום עבודה .

ואני גם לא חושב שזאת הדרך שבה דברים ישתנו , צריכים לשנות לישראל כץ ולביבי את החשיבה - זאת ידידי כבר משימה מורכבת ..

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושוב הדלק עלה, ושוב אותו שירשור נפתח, שוב אנחנו עושים חישובים, שוב בוכים, ושוב לא עושים שומדבר. בעוד מספר שנים, אנחנו עוד נבכה על היום הזה, שהמחיר היה "רק" 7.43, אחרי שנתחיל לשלם 10+ ש"ח על דלק :lol: (וזה קרה כבר, תזכרו עם הקטע של ה-6 שקל).

לא איכפת לי לשלם 10 שקל לליטר, השאלה הגדולה לאן הכסף הולך.

כנראה לא נחשפת לחולה סרטן שנזרק מבית החולים בגלל שנגמר לו הביטוח לשלם על הטיפולים, או משפחה שקיבלה 24 שעות להתפנות מהבית בגלל שלא שילמה משכנתא.

ואני לא מדבר על קונגו, לא לא, ארצות הברית של אמריקה ידידי, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות :roll:

אם אתה חושב שבחו"ל מתוק יותר, אתה מוזמן לבדוק.

רמז- לא כזה שוס מניסיון.

אולי תראה יותר חיוכים והשירות יהיה יותר טוב, אבל כאשר מושגים כמו דרוג אשראי, ביטוח בריאות, חוסר אפשרות למינוס, מדיניות הלוואות וביורוקרטיה ידפקו על דלתותך , הגעגועים הבייתה יצופו במהירות שלא חשבת אפשרית.

צודק בהחלט. אני אישית שמעתי על מישהו בארץ שגר בנשר, חיפה שחייב 80 אלף שח בארנונה לעירייה. הבית הוא שלו בטאבו. העירייה יכולה לעקל לו את המשכורת (גם ככה היא זעומה) מוצרי חשמל וכיוצא בזה. אבל העירייה לא יכולה בשום פנים ואופן לזרוק אותו מהבית. העירייה מנסה להגיע איתו להסדרים על תשלום החוב וכנראה שבחיים לא תקבל אותו. אולי אחרי שהחייב ימות ואז יורשיו יצטרכו למכור את הדירה.

בארה"ב אין כזה דבר. העירייה לא יכולה להיות במינוס. גם לעירייה יש חשבונות לשלם ואם אתה לא יכול לשלם את הארנונה ושאר המיסים הבית פשוט נלקח ממך. איך זה קורה? העירייה חייבת את כספי המיסים נקודה. מדיי פעם העירייה מקיימת ישיבה שנקראת TAX SALE. מה שקורה הוא שאנשים אפילו מחוץ לעיר באים לישיבות. מזכיר מטעם העירייה מקריא שמות וכתובות של אנשים שלא שילמו את המיסים שלהם. מיכוון שהעירייה חייבת את הכסף היא כביכול מנהלת מכירה פומבית של החובות לקונים חיצוניים. הקונה משלם את חובו של התושב לעירייה ובתמורה עכשיו התושב חייב לקונה את החוב בתוספת ריבית. במידה ובפרק זמן מסויים התושב אינו מסוגל לשלם את חובו לקונה הוא פשוט מאבד את הבית שלו. יכול להיות מצב שבית ששווה 200,300,400 אלף דולר יילקח מבעליו החוקיים בעבור חוב של 20,30,40 אלף דולר. שם אין לא יכול לשלם מיסים וארנונה. אם אתה לא יכול לשלם, סימן שאתה חיי בבית שאתה לא ראוי לחיות בו מבחינה כלכלית.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש דרך טובה לממן את עלויות ההורדה במחיר הדלק. אבל אף אחד שפוי לא ייגע בה.

מס משתמטים: כל אדם אשר לא משרת בצה"ל יקבל את "הזכות" לשלם מס על כך שהוא נשלח לשוק העבודה מוקדם יותר. בהנחה שהמשתמט הוא חרדי, כך שהוא בכל מקרה לא נשלח לשוק העבודה, על המס להיות גבוהה יותר, כדי שיוכל לממן את שאר חבריו האברכים. פייר, לא?

ובכן, הדרך היחידה שאני רואה איזו שהיא אפשרות למעמד הביניים לצאת מהברוך, זה להתאחד ולהקים מפלגה. רק מפלגה שתקום מתוך העם תוכל להביא את קולו של העם לכנסת ולזכות באחוזי תמיכה גבוהים. אני משוכנע שפה, מתוך הפורום הזה, נוכל להקים מפלגה שכזו. אולי אחד מחברי הפורום יגיע להיות ראש ממשלה...

אבל הכל תלוי במה אתם מוכנים לעשות.

כבר כתבתי בשירשור אחר, את דיעותיי ושאני מתנדב לעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תראו מחר ה"מקור" בערוץ 10 , לוביסטים שיכנעו את חברי הכנסת לא להעלות אך ורק את המס בלו על דלק שמשתמשת בו רק חברת "נשר" למלט שזהו מלט פטקו כפי שהבנתי , שנשר נמצאת בידיי ה"טייקון" דנקנר ומשפחת לבנת .

ההנחה עלינו .. כפי שנאמר .

• תוכן חדש...