Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 חדשה 1.4TFSI רק ב-144,900 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהדגם הזה קיים בעולם מ-2008?

יכול להיות שהיא עברה מתיחת פנים מאז?

יכול להיות מאכזב אם בעוד מעט זמן יצא הדגם החדש (שונה מהותית מהדגם הנוכחי).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה שהדגם הזה קיים בעולם מ-2008?

יכול להיות שהיא עברה מתיחת פנים מאז?

יכול להיות מאכזב אם בעוד מעט זמן יצא הדגם החדש (שונה מהותית מהדגם הנוכחי).

אתה אופטימי:) הדגם למעשה הוצג ב-2003 ועבר ריענון קל ב-2005 ושתי מתיחות פנים, אחת ב-2008 (תאורת ה-LED נוספה לדגם לראשונה) וב-2010. בדיוק 9 שנים לאחר הצגת הדגם, בתערוכת ז'נבה 2012 במרץ, אודי תחשוף את ה-A3 החדשה.

מה יהיה שונה? קבלת מנוע 1.4TFSI חדש (140 כ"ס) ובהמשך גם מנוע 1.6TFSI שיחליף את מנוע ה-1.8. חיצונית? כצפוי אין הבדל גדול ועיצוב הפנים, דומה ל-A1 וה-Q3 כלומר הרבה שחור ומנימליסטי. הפלטפורמה כמובן שונה והיא תשרת גם את הגולף MK7.

אבל במקום לכתוב יש כבר תמונות של עיצוב החוץ - ועיצוב הפנים של ה-A3 החדשה.

לגבי נתונים תכניים למי ששאל:"למנוע ה-1.4TFSI, הספק של 125 כ"ס ב-5,000 סל"ד ומומנט של 20.38 קג"מ המתקבל בין 1,500-4,000 סל"ד. המנוע משודך לתיבת שבעה הילוכים S-Tronic כפולת מצמד ומספק ביצועים העומדים על 9.3 שניות 0-100 קמ"ש ומהירות מרבית של 203 קמ"ש. צריכת הדלק המשולבת של דגם זה עומדת על 18.86 ק"מ לליטר."

פורסם

בשורה התחתונה, הרכב עובר שינוי פנימי רציני אך מבחוץ הוא יראה לא מקבל מתיחה רצינית.

השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 145 בדגם הזה (המנוע הזה ממש מתאים לי), אני מניח שיש עוד אגרת רישוי של 2000~ ש"ח ושיהיה אפשר לכלול במחיר הגולמי קודנית וחיישני רוורס.

מישהו יודע איך ה-A3 מבפנים? אולי בהשוואה ל-A1?

ממש מעניין אם זה ישפיע על מחיר ה-A1 החדשה, קיבלתי השבוע טלפון ממחלקת המכירות, לטענתם יש מבצעים ו"שווה להגיע".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה השירוקו קשורה כאן בכלל?

קהל יעד דומה מאוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

145 אלף שקל האאודי מגיעה בלי שום איבזור כמעט.

אתה צריך להוסיף עוד 25 אלף שקל בערך בשביל לקבל אותה כמו המחיר הקודם, ההנחה המשמעותית שהם עשו היא על ה A1,

לא על ה A3 בסופו של דבר יוצא שעשו הנחה של 3-4 אלף שקל אולי..

פורסם

בלי איבזור? קראת את השרשור בכלל? הינה ציטוט:

"מפרט המכונית מגיע בחבילת Attraction. זה כולל שימוש בבקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת, רדיו דיסק Concert עם 8 רמקולים, חישוקי סגסוגת 17 אינטש (10 חישורים) מחשב דרך מורחב, פנסי ערפל קדמיים, מערכת Easy-entry במושבים הקדמיים, חלונות ומראות חשמליים, וכן הגה, ידית הילוכים ובלם יד מצופים עור. מחירה של ה-A3 TFSI בישראל עומד על 144,990 שקלים. מי שרוצה עוד תוספות יכול לרכוש בעלות של 18,900 שקלים את חבילת ה-'שארפ ליין', המוסיפה פנסי קסנון, גג חשמלי, דיפוני אלומיניום הגה 4 זרועות עם שליטה מגלגל ההגה (אין בגרסת הבסיס) לרדיו דיסק ועוד."

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע מה איתך, לדעתי שקונים אאודי חדשה כל היופי שלה זה כל האיבזור עם הלדים והקסנון והכל, על הגג והמערכת מולטימדיה המסריחה שהם נותנים לא שווה להוסיף 20K אבל אני שהזמנתי אמרו לי שסט קסנון דרך CLASS A / רדיו מילאנו יעלה בערך 1200 ש"ח שבסוף הבנתי שעשו לי הנחה במקום 3200 ל 2000 שקל וזה אפילו לא מקורי, לפנסי קסנון מקורים בלי הלדים הם רוצים כמעט 10K שזה מטורף... חוץ מזה שאם יש לך כזה סכום להוציא אני במקומך הייתי מחכה למאי-יוני אמור לצאת דגם של AUDI A1 כמו שהזמנתי רק עם 5 דלתות שהיא נראת כמו A3 משולבת עם S3, אוטו פצצה, במפרט כתוב שהוא עושה 25 קילומטר לליטר שבתכלס זה יוצא לך 18 לליטר והרכב נראה הרבה הרבה יותר טוב מה A3, במיוחד שהיא משנה את הצורה שלה עוד מעט, לדעתי אתה רק תתבאס..

פורסם

בעיקרון, בגלל שמישהי ביטלה את ההזמנה, אני קבלתי אותו בצבע שחור בלי להוסיף את ה 4K צבע מטאלי,

אני מקבל אותו גם עם ג'נטים (15 כמו שמגיע בחברה זה אוטו קטן) והוצאתי ממנו חיישני רוורס שהם עולים 1550 שקל מהחברה..

כל השאר מגיע רגיל כמו שאמרת רק שהתוספת של ה 19-20 אלף שקל אתה מקבל מראות מתקפלות, גג, קסנון, לדים, מערכת מולטימדיה.. אם אתה שואל אותי, מערכת מולטמדיה מסריחה נראה כמו בלוק של MP3 מלפני 10 שנה, בקושי צבעים, ולהוסיף כזה סכום על גג ופנסים נראה לי קצת מיותר (?)

פורסם

שוב, אני לא בא במטרה של לבאס אותך, אבל מה האבזור? חיישני רוורס וצבע מטאלי זה אבזור? חישוקי 15 אינץ זה אבזור?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דבר ראשון לא הזמנתי שום A3, אם ככה חשבת :lol:

דבר שני, זה האבזור:

פנסי ערפל קדמיים, מערכת Easy-entry במושבים הקדמיים, חלונות ומראות חשמליים, בקרת אקלים דיגיטלית מפוצלת, רדיו דיסק Concert עם 8 רמקולים.

גם אצלך הוא זהה?

מבחינתי זה אבזור מועט מאוד. ברכב כזה הייתי מצפה לשליטה מההגה על המערכת לפחות, הגה וידית מצופים עור, גג שמש, מושבים מעור, חישוקים קלים בקוטר של לפחות 16", מערכת בקרת לחץ אויר בצמיגים ועוד. אבל כנראה שאבזור כזה תקבל רק עם עוד 20K ש"ח, וחבל.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...