Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם כדי לבאס. שמעתי כבר על לקוח שנתקל בבעיה של הגיר של פורד החדשה.

עכשיו תשב: למיטב הבנתי הוא קיבל 5 שנים אחריות על הגיר + טיפולים + קניה (לא טרייד) במחיר מחירון או החלפה לרכב חדש.

וזה בלי לריב, בלי ויכוחים ובטח בלי אישור מחו"ל, סתם שירות טוב, וזה גם בלי שכבר כל הרכבים התקלקלו וכל הביצים הרועדות שהיו לאנשים שקנו תיבות DSG.

הם גם הטיסו אותו לפורד בארה"ב בכדי לקבל התנצלות אישית מאלן מוללי לא?.

דלק מוטורס היא מהחברות הפחות טובות בישראל בשירות לקוחות (ללקוח הפרטי כמובן).

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יואל - יחסית למשתמש חדש אתה פותח וואחד ג'ורה, כמו שאומרים, על משתמש וותיק שאני מניח שהוא גם מבוגר ממך. לא כל מי שלא מסכים עם דעתך הוא דרדסית עם משקפיים וורודות מעשה ידי גרגמל. לגופו של עניין, בפורום זה או אחר, אינני זכור, כבר דווח על DSG7 עם 140K ק"מ ומחוץ לתקופת האחריות, שהוחלף ביוזמת פליקס, מבלי שבעל הרכב ביקש, וללא חיוב.

צור - משום שאין ארוחות חינם, אשמח לשמוע פרטים נוספים על הרכב, על התקלה, ועל התנאים. על פניו, אני מתקשה להאמין שיבואן כלשהו התחייב לתת את כל זה, ובמיוחד את ה- buy back במחיר מחירון רשמי (!?), ללא רכישת רכב אחר במחיר מחירון, שם הוא שומר כמובן על שולי הרווח האימתניים שלו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בגלל שהם לא מלקקים לך ולאתר שלך (קארטיוב) כמו שאר היבואניות? בינתיים אנחנו רואים ושומעים על מי יש הכי הרבה תלונות.

היה נחמד אם קארטיוב היה שלי, אבל תודה שאתה "מוריש" לי אותו.

כל דבר שאני כותב בפורום, אני כותב מניסיון והכרות אישית. ואם תעקוב אחרי ההודעות שלי, תבין שאני חושב שחלק מהדגמים של פורד אמינים (לא כולם כמו הקונקט המתפרק), טובים ומומלצים. אבל אם אתה חושב שבדלק מוטורס מתנהגים יפה ללקוחות הפרטיים, אז אתה חי בסרט. רוב רכבי פורד נמכרו לליסינג ואצלם, אין כל קשר בין המשתמש ליבואן ולכן אתה לא שומע על מקרים. פולקסווגן מצד שני, נמכרת באופן מובהק ללקוחות פרטיים ולכן אתה שומע הרבה יותר תלונות. ואני ממש לא מגן על פולקסווגן כי שוב אם תראה הודעות שלי בפורום אמרתי בעבר ששילוב DSG+TSI הוא מוצר שיצא לשוק מוקדם מידי, אך מורגש שיפור בו עם הזמן.

מה דעתך על החלפת שתי תיבות הילוכים בפורד פוקוס (דור ראשון) אחת ב-125K ושנייה ב-260K ק"מ? נשמע לך הגיוני? התלוננתי על זה? כתבתי על זה? זה שלא כתבתי זה לא אומר שזה לא קיים!.

פורסם
יואל - יחסית למשתמש חדש אתה פותח וואחד ג'ורה, כמו שאומרים, על משתמש וותיק שאני מניח שהוא גם מבוגר ממך. לא כל מי שלא מסכים עם דעתך הוא דרדסית עם משקפיים וורודות מעשה ידי גרגמל. לגופו של עניין, בפורום זה או אחר, אינני זכור, כבר דווח על DSG7 עם 140K ק"מ ומחוץ לתקופת האחריות, שהוחלף ביוזמת פליקס, מבלי שבעל הרכב ביקש, וללא חיוב.

מאחר ויש לי סמכות ניהול בתת פורום הנ"ל, יכולתי ב 3 שניות להעיף את ההודעה שלו לכל הרוחות, אבל מאחר והיא כה שיעשעה אותי, זנחתי את הרעיון.

על מנת לאמת את השמועות, התקשרתי היום למוסך מורשה פולקסווגן ששייך לאבא של חבר די טוב שביקש מפורשות לא להזכיר את שמו, ושיקוליו עימו, הוא אישר שאכן הוארכה האחריות ל 5 שנים, ועד עתה הוא נתקל בלא מעט בעיות ב DSG7 ואף לקוח עד אתה לא נדרש לשלם מכיסו עבור התיקון, וזו כנראה גם הסיבה שהוא ביקש ממני מפורשות לא להזכיר את שמו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לגבי האיביזות FR וקופרה שעלו על הכביש לאחר אפריל 2011 לאחר בדיקה מעמיקה מול היצרן הקלאצים כבר מגיעים מחוזקים ולכן אותם בעלי מכוניות יכולים להיות רגועים.

פורסם

עכשיו תשב: למיטב הבנתי הוא קיבל 5 שנים אחריות על הגיר + טיפולים + קניה (לא טרייד) במחיר מחירון או החלפה לרכב חדש.

וזה בלי לריב, בלי ויכוחים ובטח בלי אישור מחו"ל, סתם שירות טוב, וזה גם בלי שכבר כל הרכבים התקלקלו וכל הביצים הרועדות שהיו לאנשים שקנו תיבות DSG.

הפורד רק הגיע לארץ, כבר הלך גיר...???

מכיר את הסיפורים האלה "למיטב הבנתי". יש מסמך חתום של בעל תפקיד רשמי עם חתימה וחותמת החברה או שזה נשאר בגדר "נסתדר"?!

גם חבר שלי קיבל "הבטחה" (לא בפורד, יבואן אחר, לא פחות מכובד, לא חשוב שמות). לקניה במחיר מחירון ביום שירצה לעשות טרייד. בהתחלה התנערו מההבטחה בטענה שמי שלכאורה הבטיח לו כבר לא עובד בחברה ולא ניתן להוכיח זאת. אחרי שהתעקש והפעיל קשרים, אמרו לו בסדר, מחירון אבל בכפוף לריג'קטים. קרעו לו את הצורה בבדיקה. יצא לו החשק למכור.

בסך הכל כתבתי שהגיר החדש של הפוקוס כפול המצמדים זכה לביקורות לא טובות בחו"ל בהתנהגות שלו בנסיעה איטית. אם באמת פורד נתנו לו את מה שאתה אומר, יבואו על הברכה. מעולם לא הייתי לקוח שלהם וטוב לדעת שיש גם כאלה. זה עדין לא פוסל את הארכת האחריות של צ'מפיון לתקופה של חמש שנים ואופן הטיפול שלהם בתקלה.

פורסם

איזה בעיה בדיוק היתה בגיר? והאם זה בעיה בגיר הספציפי שלו (פגם בייצור) או בעיית תכנון גורפת בכל הגירים?

פורסם

חברים אתם עדיין פה ? :headscratch:

נראה לי עד ששרשור זה יהפוך למיושן אצליח להפיק שרשור משוב כותרתו "DSG: חוות דעת אחרי חמש שנים של ניסיון". :lol:

תיבת ההילוכים המדוברת אכן הביאה לדיון בעל רמת פריון מוגברת ביותר.

אני בהחלט מקווה שניסיוני האישי עם התיבה ימשיך להיות ברובו חיובי (בלי העין הרע).

זמין 8)

פורסם

אני קיבלתי את האוקטביה שלי עם המנוע 1.8 TSI לפני כשבוע וחצי (דגם 2012 החדש) ובאמת יש קצת רעידות שאני מתחיל נסיעה וקצת יש קושי בהעברת הילוך מראשון לשני רק היום שנסעתי באוטו הרבה וקצת בפפקים שמתי לב לכך.

מומלץ ללכת למוסך ולבדוק את זה?למרות שראיתי שרשמו שכול הרכבים החדשים של שנת 2012 הגיעו כבר עם הקלאץ מחוזק.

ובקשר לגיר באמת שהגיר הזה מטורף ההילוכים ממש ממש עולים מהר בקושי מרגישים את ההעברה (בטיפרוניק היא בכלל שקטה ומהירה להפליא!!!) ההבדל בין האוקטביה למאזדה 6 שנהגתי בה עד לפני שבוע הוא בהחלט עצום! אני מקווה שלא יהיו תקלות כמו שראיתי פה אצל כמה וכמה אנשים והכול יהיה בסדר.

פורסם
אני קיבלתי את האוקטביה שלי עם המנוע 1.8 TSI לפני כשבוע וחצי (דגם 2012 החדש) ובאמת יש קצת רעידות שאני מתחיל נסיעה וקצת יש קושי בהעברת הילוך מראשון לשני רק היום שנסעתי באוטו הרבה וקצת בפפקים שמתי לב לכך.

מומלץ ללכת למוסך ולבדוק את זה?למרות שראיתי שרשמו שכול הרכבים החדשים של שנת 2012 הגיעו כבר עם הקלאץ מחוזק.

ובקשר לגיר באמת שהגיר הזה מטורף ההילוכים ממש ממש עולים מהר בקושי מרגישים את ההעברה (בטיפרוניק היא בכלל שקטה ומהירה להפליא!!!) ההבדל בין האוקטביה למאזדה 6 שנהגתי בה עד לפני שבוע הוא בהחלט עצום! אני מקווה שלא יהיו תקלות כמו שראיתי פה אצל כמה וכמה אנשים והכול יהיה בסדר.

ההתנהגות של התיבה שתיארת לא קשורה לתקלה המדוברת מה שקורה אצלך זאת התנהגות טבעית של התיבה ככה היא בנויה ובכל תיבות ה DSG זה ככה.

ממומלץ בפקקים לשים את מצב התיבה על ספורט זה יחסוך לך את הרעידות הקטנות והמעצבנות בזחילה בפקק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צביקה ורועי, אני לא מבין מה הבעיה שלכם.

יש פה מישהו שאומר שזו לא אחריות של היצרן או פגם בייצור? לא. יש פה מישהו שהבעיה חזרה לו? לא.

להיפך, יש פה אנשים שמעולם לא היתה להם את הבעיה הזו.

מי ששאל לגבי החלפת מכטרוניק (מח גיר) - תראו סרטון ביוטיוב, זו עבודה מאוד קצרה. טרחתי לראות לפני שהחליפו לי, בזמנו, ב- 160. אגב, אני עדיין מחפש לראות אם יש בעלי 122 שהחליפו להם מכטרוניק או קלאצ'ים, כי כרגע אני מכיר רק בעלי 160 (ולא משנה אם זה 1.8T או 1.4TT ;-) ).

לי יש 122 ׳ והשבוע החלפתי מצמדים.....

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...