Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2003 למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברתי יונדאי גטס 1400 , 2003 יד שלישית עם קרוב ל 150,000 ק"מ. הרכב ברשותה כ 5 שנים והיא נוהגת כ 15,000 ק"מ בשנה בעיקר בגוש דן.

לאחרונה אנחנו מתלבטים אם למכור את הרכב ולהתקדם. אני מרגיש כי יש שיהוי בתאוצה כמו החלקה של הקלאצ למרות שזה רכב אוטמאט ובנוסף משיכה של הרכב שמאלה ( שזה אני מניח בעיה קטנה של צמיגים, איזון גלגלים או פרונט). היא לטענתה לא מרגישה אף אחת מהטענות שציינתי וטוב לה עם הרכב.

לעניות דעתי זה בדיוק הזמן למכור לפני שיתחילו בעיות רציניות בגיר ובמנוע. עד עכשיו חוץ מטיפולים רגילים ותאונה עצמית קטנה, לא הייתה בעיה רצינית.

מה דעתכם

פורסם

מה הכוונה שלך ב-"להתקדם"?

האם זה לעבור לרכב בטיחותי יותר/גדול יותר/ חזק יותר וכו', או לעבור לרכב עם כמה שפחות נזק כלכלי לכיס?

אם הבחירה נובעת מהאופציה השניה, אני חושב שעדיף כבר להשאר עם הרכב. סה"כ הגטס לא רכב בעייתי, טיפולים וחלפים סופר זולים, המחירון שלו מגוחך לגמרי, מה שאומר שכבר לא תהיה לו ירידת ערך גדולה. וסה"כ 150 אלף זה לא קילומטראג עצבני כול כך, ובקילומטראג שלה, הרכב יכול לסחוב עוד הרבה שנים מבלי בעיה מיוחדת.

קשה לי לחשוב על אופציה אחרת שאם תשקלל את מרכיבי הירידת ערך, ביטוח, ישור קו והוצאות בילתי צפויות אחרות(רכב שאתה לא מכיר) תקבל משהו שיהיה עדיף כלכלית.

פורסם

הכוונה לעבור לרכב בטיחותי וחדש יותר מסוג מיני או סופר מיני, בן שנתיים שלוש שישרת אותה בחמש שנים הקרובות ובמקביל, מניעת הוצאות אחזקה גבוהות ( החלפת גיר, אוברול מנוע ושאר בעיות הצפויות ברכב ישן יחסית)

פורסם

קח בחשבון שלא תקבל הרבה מעבר ל-15K על הרכב הנוכחי.

אתה יכול לקנות כיום בסביבות 50K יונדאי I10 בת שנתיים, מהדגם האוטומטי, או לקנות בסביבות 60K אחת חדשה לגמרי מהדגם הידני.

כמו כן יש לך גם אלטו אוטומטית בת שנתיים בסביבות 40-45K.

הכל פונקציה של כמה אתה מעוניין להוסיף ולאיזה רמה של רכב אתה מכוון.

פורסם
קח בחשבון שלא תקבל הרבה מעבר ל-15K על הרכב הנוכחי.

אתה יכול לקנות כיום בסביבות 50K יונדאי I10 בת שנתיים, מהדגם האוטומטי, או לקנות בסביבות 60K אחת חדשה לגמרי מהדגם הידני.

כמו כן יש לך גם אלטו אוטומטית בת שנתיים בסביבות 40-45K.

הכל פונקציה של כמה אתה מעוניין להוסיף ולאיזה רמה של רכב אתה מכוון.

אני לא אוהב להתבטא ככה,

אבל האלטו האוטומטית היא פשוט מכונית גרועה,

והיא נופלת בהרבה מהi10 שנמכרת עם מנוע 1.25 של 78 כ"ס,

הסחיבה של האלטו היא בגדר זוועה, הרעידות שלו ברמזור בגלל שיש לו 3 צילנדרים יכולות להטריף אותי, יש לו גם צליל מאוד מצחיק שהוא מאיץ (לא שזה אמור להפריע), היחסי העברה שלו בגיר קצרים מדי ויש נפילות בכוח, האוטו לא סוחב כמו שצריך, מתרסק על מהמורות ובורות, לא נוח, יושבים נמוך מאוד ותנוחת הישיבה גרועה ביותר, רואים שהרכב זול וניסו לחסוך עליך בכל מקום...

כל אוטו עדיף במחיר הזה רק לא אלטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...