Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

יש ברשותי כמעט חודשיים מכשיר מסוג מוטורולה אטריקס אשר נקנה מרשת אורנג'.

המכשיר הגיע ללא כרטיס זיכרון (או עם אחד של 1 ג'יגה אני לא זוכר), שלפתי את כרטיס הזיכרון מהנוקיה N85 הישן שלי (כרטיס 8ג'יגה - קלאס2), פירמטתי אותו ומילאתי אותו כמעט עד 0 מקום עם סרטים\משחקים על המוטורולה אטריקס והכל עבד מעולה במשך חודש+.

במהלך החודש+ שהכרטיס מהנוקיה היה בשימוש, הייתי מחבר את המכשיר כל יום למחשב שלי בערב ומעביר אליו (אל הכרטיס) כל מיני קבצים ומסמכים לצורכי עבודה, יום אחד אחרי סיום העברת כל הקבצים ביצעתי הסרה בטוחה דרך המחשב (וינדוס7) ובמכשיר עצמו עשיתי מצב "ללא" - זאת אומרת שלא יחבר את זיכרונות המכשיר לשום דבר ובעצם יהיו ללא שימוש ואז יהיה אפשר לנתק את המחשב.

ברגע שעשיתי את זה המכשיר הכריז: "כרטיס הזיכרון נפגם, רוצה לפרמט? כן\ביטול", חיברתי את המכשיר למחשב ושם אי אפשר היה לקרוא את הכרטיס, אחרי מה שלא עשיתי לחצתי על כן- שיפרמט וזהו כלום לא קרה, כאילו לחצתי ביטול.

טוב, אמרתי הכרטיס ישן, הגיע עם הN85 לפני כמה שנים, אז הזמנתי חדש מEBAY נפח 4ג'יגה קלאס6, הגיע ממש היום, לפני כמה דקות נכנס פעם ראשונה למוטורולה אטריקס.

חיברתי את המכשיר למחשב עם הכבל, במכשיר עצמו בחרתי: "מצב זיכרון בנפח גדול" בשביל להשתמש בו כמו דיסק-און-קי והעברתי לכרטיס בדיוק 4 שירים וכמה קבצי וורד.

שסיימתי, עשיתי הסרה בטוחה בוינדוס, ועשיתי מצב "ללא" במכשיר ושוב: "כרטיסך נפגם, פורמט?" עשיתי כן ולא מגיב!

אי אפשר לחבר למחשב כי זה לא קורא אותו, אין לי מכשיר אחר שאני יכול לחבר את הכרטיס עליו.

מה עושים!?

תודה,

אוהד.

פורסם

חבר'ה אני נאלץ להקפיץ, יש התפתחויות בנושא והדברים נעשו ממש מוזרים!

במוטורולה אטריקס לאחר ניתוק המחשב - המכשיר טוען שהכרטיס פגום וגם לא מוכן לפרמט אותו.

הכנסתי את כרטיס הזיכרון "הפגום" אל הנוקיה N95 (המעולה) של אמא שלי ואיזה פלא! הכרטיס עובד כאילו לא קרה כלום!

רק לJUST IN CASE חיברתי את הN95 למחשב במצב "העברת נתונים" (דיסק-און-קי) בשביל לראות אם המחשב קורא אותו - קורא כמו גדול!

חשבתי אולי משהו עם מערכת הקבצים של הכרטיס, אז פירמטתי אותו במחשב לNTFS (שעד כמה שידוע לי מהירה יותר ותומכת בקבצים שמנים), והכנסתי אותו חזרה לאטריקס ועכשיו הודעת שגיאה חדשה: " כרטיס זיכרון ריק, אתה משתמשץ" (ה"ץ" זה טעות במקור במכשיר), ואז שוב: "פרמט? כן\ביטול" שוב שאני לוחץ על כן זה לא עובד.

*עדיין לא הבנתי במה אני משתמשץ ומה זה בכלל?

טוב, הוצאתי את הכרטיס וחזרה לN95, הN95 הכריז שהכרטיס פגום, אני מניח שזה בגלל שהוא לא קורא NTFS, הN95 הציע לפרמט - הסכמתי, פירמט, הוצאתי והכנסתי חזרה לאטריקס.

הכרטיס חזר לחיים! לא פגום לא נעליים.

חיברתי למחשב בשביל להעביר קבצים, הפעם העברתי רק קובץ וורד אחד בודד, ביצעתי הסרה בטוחה (וינדוס 7 באנגלית במחשב) ובחרתי באטריקס אפשרות "ללא" בשביל להוציא את המכשיר ממצב "העברת נתונים זיכרון גדול" משהו כזה.

- שוב: "כרטיס פגום"!

לסיכום: ברגע שמנתקים את המכשיר עם הכרטיס בתוכו, הכרטיס פשוט מת וצריך לפרמט אותו בעזרת N95 ישן.

ניסיתי עם כרטיס אחר, הכרטיס "המקורי" שהגיע עם הערכה של האטריקס שהוא 2GB, איתו כל הסיפור הזה לא קורה והוא מתפקד יופי.

יש למישהו מושג מה לעזעזל קורה עם זה? הכרטיס שהגיע עם האטריקס אפילו לא של מוטורולה, הוא סתם סיני ג'נרי אפילו לא חברה.

תודה,

אוהד.

*חבל שזרקתי את הכרטיס של N85, הייתי בטוח שהוא התפגר כי האטריקס אמר.

פורסם

תנסה ליצור מחיצות מחדש דרך DISKPART במחשב.

START

RUN

CMD

DISKPART

LIST DISK

SELECT DISK 1 יכול להיות 2 תבדוק בטבלה.

CLEAN

CREATE PARTITION PRIMARY

SELECT PARTITION 1

ACTIVE

ASSIGN

FORMAT FS=NTFS QUICK

EXIT

אודי A4

דימה.

פורסם

אתה בטוח שאין הבדלים טכניים כלשהם על הכרטיס? תשווה בין הכרטיס המקורי שלא עושה בעיות לכרטיס החדש ותראה אם יש הבדל כלשהו בינהם מבחינה טכנית.

פורסם

ההבדלים היחידים זה 2gb קלאס2 מול 4gb קלאס6, שני הכרטיסים הם microSD ושניהם ללא שם וחברה (גם המקורי)זה ממש שטויות ולא משהו שמכשיר כמו אטריקס לא יכול לקרוא.

אחרי פורמט שני אתמול, הכרטיס עבד טוב כ8 שעות ועכשיו שוב המכשיר טוען שהכרטיס פגום.

להחזיר למוכר באיביי? מה עושים במצב כזה או לחילופין איך מתקנים?

תודה,

אוהד.

- נוסתה העברת קבצים לפני שעה לכרטיס דרך מחשב אחר עם ווינדוס אקספי וישר אחרי הניתוק הכרטיס הוכרז פגום.

פורסם

יש לך עדיין אחריות על המכשיר? גש לאורנג' ובקש תיקון התקלה,

1. או שצריך לעדכן את גרסאת תוכנת המכשיר

2. יש פגם חומרתי במכשיר

3. הורדת איזו שהיא אפליקציה שנגעה בקבצי מערכת הפעלה של המכשיר\ יש לך וירוס - פירמוט והתקנה מחדש של המכשיר.

פורסם

לאבא שלי יש אטריקס מאורנג' בן חודש וקצת וגם שלו הורס כרטיסים!! (כנראה)

מההתחלה הוא לא הסכים לעשות בוט מכרטיס 8 ג'יגה שעבר מצויין לפני זה, ואז בכלל לא קרא אותו יותר, וגם מכשיר אחר לא קרא אותו מאז (המוטורולה דפק אותו), אבל מחשב כן הצליח. אחרכך כרטיס 2 ג'יגה שעבד טוב גם לא נקרא במוטורולה.. היום אבא שלי קנה 8 ג'יגה חדש, נראה כמה זמן זה יחזיק.

זה כבר נראה תקלה שנפוצה במכשיר הזה...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

adi89 -

1. יש לי אחריות מכשיר, המכשיר נקנה איפשהו באמצע נובמבר2011, לדעתי עוד אין חודשיים.

2. אין עדכון גרסא רשמי מאורנג' ואני עדיין תקוע ב2.2.2 כמו שהמכשיר הגיע איתו, המכשיר לא עבר שום שינוי כמו רוט או משהו דומה.

3. כל האפליקציות שמותקנות עליו (כ90 במספר, היו יותר מ100 - אתמול סיננתי) הורדו כמעט כולם דרך המרקט של האנדרואיד, השאר (משהו כמו 5-6 התקנות) זה רק משחקים שהורדו ממקום אחר.

* הבעיה שאם אני אגיע לאורנג' ואפתח תיקון אז הם יקחו את המכשיר, הם יגלו שצריך לתקן אז "יתקנו" ומפה יתחיל מעגל התקלות שלא היו לפני ואני אצתרך לחזור אליהם עוד 5 פעמים או לחילופין שלא ימצאו כלום וישחררו אותי.

ceyal - הכרטיס מפורמט רק בFAT32, ניסיתי NTFS והאטריקס לא קורא אותו (גם הN95 של אמי), אז רק FAT32.

liorwohl - תוכל לפרט יותר שלב-שלב מה בדיוק קרה אצלכם?

מחיפוש באינטרנט:

http://www.recover.co.il/בעיות%20בכרטיסי%20זיכרון%20SD%20ו%20MicroSD

אמנם לא מדובר על KINGSTON כמו בכתבה, אבל בכרטיס שנקנה מEBAY האות D במילה microSD היא באמת עם הסימון הזה ה"שרוט" בעוד שהכרטיס ה"מקורי" שהגיע עם האטריקס הוא הוא ללא אותה שריטה\סימון באות D.

אתם חושבים שיש קשר?

עוד הצעות לפתרון?

תודה,

אוהד.

פורסם

חבר'ה מקפיץ בבקשה...

בנתיים שלחתי הודעה למוכר עם פירוט העניינים בשביל לשמוע מה דעתו.

מישהו נתקל בדבר כזה?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...