Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארץ אוכלת אספניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם "שתופסי החלומות" האינדיאני ששמת על המראה האחורית לא ממש מילאה את תפקידה. אולי תשכול להחליף אותה בזוג קוביות? :wink:

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה' תודה על התמיכה, שכחתי את פרצופו דקה לאחר מכן ונהנתי מהנסיעה. יותר מזה, אפילו בזמן שכתב את הדו"ח נהנתי מכמה צפצופי תמיכה והרמת אגודלים מרכבים עוברים... ונראה לי שאת לוכד החלומות אני צריך להעיף מהחלון :lol:.

פורסם

מה הקשר של הדו"ח שקינלת לטיב הארץ

תפסת אולי שוטר מאנייק או אולי ביצעת עבירה שעליה אתה משלם כמו כל נהג אחר.

בעצם אתה הודית בביצועה של אותה עבירה.

ובלשונך " כל נסיונותי המנומסים להסביר שאולי סטיתי מהנתיב לשנייה עלו בתוהו."

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואוו,

איזה יופי של רכב, של דגם, ושל גוון.

מעורר בי נשכחות.

תמשיך להנות ממנו. והרבה.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
החלטתי להתחיל לנסוע פעם אחת בשבוע לעבודה עם בר (החיפושית). גם כדי לאוורר אותה וגם כדי לאוורר אותי. היום היתה הפעם הראשונה. קמתי בבוקר, בדקתי לה שמן, דלק, ויצאתי מהבית דקה אחרי 9:00 על פי החוק.

וכמובן, לא הספקתי לצאת מהעיר, וכבר שוטר, שנמצא מעל 100 מטר לפני, מנפנף לי לעצור. ממש שלף אותי מתוך שיירה של מכוניות שהיו מלפני ואחורי.

לאחר שעיין ברשיונות ולא מצא כלום שאפשר לקנוס עליו, אמר לי שעליתי עם הגלגל הימני על אי תנועה שמצוייר על הכביש - שם, רחוק, 100 מטר אחורה. לא היה לי מושג על מה הוא מדבר ואיך הוא ראה את זה ממרחק כה רב. השוטר החל לדפדף בחוברת העבירות ולחפש איזה עבירה הוא יכול להתאים לי. לבסוף מצא "דריכה על אי תנועה". כל נסיונותי המנומסים להסביר שאולי סטיתי מהנתיב לשנייה עלו בתוהו. קיבלתי קנס נאה ואת המחמאה המסגירה "האוטו שלך מאד יפה"...

אז לפחות לי יש את בר, ולו אף פעם לא יהיה.

בר, דקות לפני שפרעה את החוק:

Picture037no.jpg

Picture040no.jpg

Picture044.jpg

קרה לי ממש אבל ממש אותו מקרה בדיוק עם ה 127 שלי . והשוטר לבסוף לאחר שלא מצא על מה לרשום לי דו"ח , רשם לי דו"ח על "חוסר תשומת לב לתנועה" .

מכיוון שאין לי זמן כסף וכוח לבתי משפט וכ"ו ואפילו שידעתי שלא עשיתי כלום בניגוד לחוק החלטתי לשלם את הדו"ח ולהמשיך הלאה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

קרה גם לי. עם ג'יפ 1949. אחרי שבדק ובדק, עשה סיבוב סביב הרכב. בכל תקין. לרגע שקל בדעתו האם אני לא מחויב במראה שמאלית. לבסוף מצא...רשם לי דו"ח על על כך שחסר מגב (ווישר) בחיי.

אריה

פורסם

וכמובן, לא הספקתי לצאת מהעיר, וכבר שוטר, שנמצא מעל 100 מטר לפני, מנפנף לי לעצור. ממש שלף אותי מתוך שיירה של מכוניות שהיו מלפני ואחורי.

לאחר שעיין ברשיונות ולא מצא כלום שאפשר לקנוס עליו, אמר לי שעליתי עם הגלגל הימני על אי תנועה שמצוייר על הכביש - שם, רחוק, 100 מטר אחורה. לא היה לי מושג על מה הוא מדבר ואיך הוא ראה את זה ממרחק כה רב. השוטר החל לדפדף בחוברת העבירות ולחפש איזה עבירה הוא יכול להתאים לי. לבסוף מצא "דריכה על אי תנועה". כל נסיונותי המנומסים להסביר שאולי סטיתי מהנתיב לשנייה עלו בתוהו. קיבלתי קנס נאה ואת המחמאה המסגירה "האוטו שלך מאד יפה"...

ראשית תרשה לי להתקומם כנגד הכותרת המבזה. המדינה שלנו נתנה מעל ומעבר לאספני הרכב ומי כמוך יודע את זה, בנוסף, התאור שלך, של המקרה הוא מוטה (מה שלגיטימי, במדינה דמוקראטית) ושזור זלזול מוסתר בשוטר (מה שלא נאה) ותרשה לי לא להצטרף למקהלת המקלסים (בעניין התנועתי), שכן, לא נראה לי שכניסתך ל"אי תנועה שמצוייר על הכביש" כלשונך (תמרור ד-14) הייתה בגלל "שפיל" במערכת ההגה, כך שיש להניח שעשית זאת מסיבה מסויימת (אולי, אפילו, נדרשת) ואת זאת ראה השוטר, שלא הגעת עימו להבנה.

אני יכול לנחם אותך שלפחות אתה לא לבד.

ביום רביעי האחרון קיבלתי קנס על אותו דבר בדיוק.

בכל מקרה,התלבטתי אם לדרוש משפט,אבל לאחרונה הוקשח היחס לנהגים במשפט,ובנוסף לבזבוז זמן יכול להיות שממשפט אני אצא גם עם נקודות.

מה שאומר שעדיף לבלוע ולשתוק =\

כל מה שכתבת בטעות יסודו. ראשית, אם הנך חף מפשע, עליך לא להתבסתן ולהילחם על זיכוייך. בעניין הנקודות, אם מגיע לך, "תצא" איתם גם אם תשלם את הקנס, אקט שלפי החוק מוגדר כהודאה באשמה.

אין גרוע מעובד ציבור שמשתמש ב"כוחו" בגלל צרות עין..

:x

אתה צודק ב-100%, יתרה מזו, זו עבירה פלילית חמורה, אבל הייתי נזהר מלשייך הערכה זו למקרה דנן, ביחוד אם הבחור יורשע בעבירה הנ"ל.

לסיום BEETLEMAN תרשה לי להצטרף למקהלת המקלסים (בעניין הרכב): הוא שמור ומטופח. כל הכבוד על האחזקה הטובה.

פורסם
ראשית תרשה לי להתקומם כנגד הכותרת המבזה. המדינה שלנו נתנה מעל ומעבר לאספני הרכב ומי כמוך יודע את זה, בנוסף, התאור שלך, של המקרה הוא מוטה (מה שלגיטימי, במדינה דמוקראטית) ושזור זלזול מוסתר בשוטר (מה שלא נאה) ותרשה לי לא להצטרף למקהלת המקלסים (בעניין התנועתי), שכן, לא נראה לי שכניסתך ל"אי תנועה שמצוייר על הכביש" כלשונך (תמרור ד-14) הייתה בגלל "שפיל" במערכת ההגה, כך שיש להניח שעשית זאת מסיבה מסויימת (אולי, אפילו, נדרשת) ואת זאת ראה השוטר, שלא הגעת עימו להבנה.

כל מה שכתבת בטעות יסודו. ראשית, אם הנך חף מפשע, עליך לא להתבסתן ולהילחם על זיכוייך. בעניין הנקודות, אם מגיע לך, "תצא" איתם גם אם תשלם את הקנס, אקט שלפי החוק מוגדר כהודאה באשמה.

אתה צודק ב-100%, יתרה מזו, זו עבירה פלילית חמורה, אבל הייתי נזהר מלשייך הערכה זו למקרה דנן, ביחוד אם הבחור יורשע בעבירה הנ"ל.

לסיום BEETLEMAN תרשה לי להצטרף למקהלת המקלסים (בעניין הרכב): הוא שמור ומטופח. כל הכבוד על האחזקה הטובה.

אילן,רק התייצבות למשפט פירושו הפסד של מינימום חצי יום עבודה,אם לא יום שלם. ובמקרה כמו שלי,שהקנס עמד על 250 שקלים,עדיף כבר לשלם.

פורסם
קרה לי ממש אבל ממש אותו מקרה בדיוק עם ה 127 שלי . והשוטר לבסוף לאחר שלא מצא על מה לרשום לי דו"ח , רשם לי דו"ח על "חוסר תשומת לב לתנועה" .

מכיוון שאין לי זמן כסף וכוח לבתי משפט וכ"ו ואפילו שידעתי שלא עשיתי כלום בניגוד לחוק החלטתי לשלם את הדו"ח ולהמשיך הלאה.

אתה יכול לתת את הנוסח המדוייק ומספר התקנה, של הדו"ח שקבלת ? עברתי על כל החנ"א ולא מצאתי דבר כזה, יתרה מזו, דו"ח כזה, לדעתי, יפול בביהמ"ש, שכן אם לא עשית עבירה זוועתית, יקשה מאוד על השוטר להוכיח דבר כזה.

פורסם
אילן,רק התייצבות למשפט פירושו הפסד של מינימום חצי יום עבודה,אם לא יום שלם. ובמקרה כמו שלי,שהקנס עמד על 250 שקלים,עדיף כבר לשלם.

אמת. מצד שני, לא כל יום מקבלים דו"ח שמצדיק פנייה לביהמ"ש, אז, אולי כדאי, ולו רק בשביל ההרגשה הטובה, להוציא את הצדק לאור, יתרה מזו, אתה מקבל החזר (צנוע).

ואל תשכח את עניין הנקודות שאתה מקבל, אם אתה משלם, ועל זה תבזבז הרבה יותר זמן, כשהמערכת תתחיל להתעניין בך בשל נקודתיך.

פורסם

איפה אתה גר?

הרבה שנים נסעתי עם רכב אספנות,1953,לא היה שוטר שלא עצר אותי ותמיד כדי לדבר,לשאול פרטים על הרכב ולהעלות

זכרונות.

אני מהדרום,יכול להיות ששוטרי הדרום יותר נעימיי הליכות,או שמא אני בר מזל?

היום אני נוסע עם מזדה מיאטה,שוב רק בדרום ושוב עוצרים אותי וגם לא עושים לי את המוות.

אולי בגלל שאני אשכנזי, עם עיגולדים,היחס שונה:lol:?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...