Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני כרגע בן 18 ועומד להוציא רשיון ואת הרכב הבא אבא שלי מתכנן לקנות כבר ע"פ הדרישות שלי ושל אמא שלי.

חוץ מהרכב הנדרש הנ"ל יש לנו רכב נוסף, ג'יפ.

התקציב עומד על 60K והנה הדרישות:

*שנה 2006+

*מנוע לא פראייר (טיוטה קורולה החדשה 124 כ"ס לא מספיק חזק..)

*האוטו לא יכול להיות קופה בגלל אמא שלי..

*האוטו חייב להיות אוטו' (אמא)

*עיצוב צעיר ויפה.

*אין לנו שום בעיה עם ליסינג.

*העדפה לאבזור גבוה.

*שהאוטו לא ישתה לי דלק. (אני לא מצפה לצריכה של 1 ל13 14 אבל בכל זאת אני צעיר והרגל שלי דיי כבדה..)

אנחנו במשפחה חשבנו על מאזדה 6 פרמיום הצורה הישנה, סובארו B4 הצורה הישנה או מאזדה 3 ספיריט

מה אתם אומרים על המכוניות הנ"ל ? יש מכונית אחרת שעולה לכם וניכנסת בתקציב ? (חריגה של עד 7K-8K לא תהיה קריטית)

פורסם

קודם עבור את הטסט, קבל את הרשיון ואז לך ללמוד לנהוג.

יש כמה סתירות פנימיות בדרישות שלך - או שאתה רוצה רכב גדול, מרווח, ברמת אבזור גבוהה ואשר תחזוקתו יקרה (ביטוח, צריכת דלק גבוהה) או שתסתפק ברכב יותר צנוע שעלות תפעולו סבירה.

שתי שאלות לי אליך:

1. האם אבא כבר ניסה לברר מה תהיה עלות הביטוח לנהג חדש וצעיר לכלי הרכב שהזכרת? כלל לא אופתע אם בירור קצר של נושא זה יקרר אותו ויכוון אותו לסגמנטים יותר צנועים.

2. האם בכוונתך להשאר נהג חדש 4-6 שנים ויותר (בהנחה שלא תאבד את רשיונך או תגרום נזקים יותר חמורים שיובילו אותך לפורום המשפטי)? אם לא - הרפה את רגל ימין וחפש רכב יותר רגוע ומרגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קודם עבור את הטסט, קבל את הרשיון ואז לך ללמוד לנהוג.

יש כמה סתירות פנימיות בדרישות שלך - או שאתה רוצה רכב גדול, מרווח, ברמת אבזור גבוהה ואשר תחזוקתו יקרה (ביטוח, צריכת דלק גבוהה) או שתסתפק ברכב יותר צנוע שעלות תפעולו סבירה. לא הזכרתי בבקשה שלי שום דבר בקשר לביטוח ויש לי סיבה לזה.. גם לא ביקשתי צריכת דלק מיוחדת במינה פשוט לא אוטו שבולע דלק..

שתי שאלות לי אליך:

1. האם אבא כבר ניסה לברר מה תהיה עלות הביטוח לנהג חדש וצעיר לכלי הרכב שהזכרת? כלל לא אופתע אם בירור קצר של נושא זה יקרר אותו ויכוון אותו לסגמנטים יותר צנועים. כן הוא בירר ותיתפלא המחיר נע סביב 9-8 אלף שלצערי זה נחשב נורמלי כיום (על הג'יפ 14 אלף !!!)

2. האם בכוונתך להשאר נהג חדש 4-6 שנים ויותר (בהנחה שלא תאבד את רשיונך או תגרום נזקים יותר חמורים שיובילו אותך לפורום המשפטי)? אם לא - הרפה את רגל ימין וחפש רכב יותר רגוע ומרגיע. אני לא אומר לך שבכל הזדמנות אני הולך ללחוץ כי משעמם לי פשוט אני לא רוצה רכב עגלתי שכשאני ירצה ללחוץ הוא לא יזוז וכשאני ילחץ הוא ירחיב לי את החור בכיס..

בבקשה :)

פורסם

כל רכב עם מנוע לא עגלתי כשתלחץ עליו ישתה לך דלק. במקרה שלך מאזדה 3 2 ליטר תספק אתכם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי שעונדה ציביק הכי תתאים לדרישות שלך

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם זה נכון שבשנים 2006 2008 הסובארו מגיעה רק עם 4 הילוכים ?

אם זה נכון היא אמורה לאכול המון דלק ולהיות די רועשת.. (מנסיון יש לג'יפ שלנו 4 הילוכים והוא בולע כמו מטורף..)

פורסם

תבדוק אם גולף TSI שנת 2008 נכנס לך לתקציב.

גם אוטומט, גם מנוע אמיץ (יחסית לכל הדברים האחרים שכתבת פה), גם נוח, גם יחסית מאובזר (בגרסה הבכירה, היו שתי גרסאות אבזור).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פוקוס 2 ל׳ אופציה טובה מאוד.

סיוויק זה גם אופציה טובה ו״לא פראיירית״

וכמובן מאזדה 3 2 ל׳ שהוזכרה כבר.

2 האחרונות יהיה קל יותר למצוא.

V5

פורסם

ה B4 לדעתי היא בחירה טוב, יש לה מספיק כוח זה אוטו יציב ומרווח בין היתר הוא יענה על הדרישות

מנוע 2 ליטר עם 4 הילוכים לשנים שציינת

אבל מה שהכי הכי הכי הכי מעניין אותי זה , אם אתה עדיין לא הוצאת רישיון על סמך מה החלטת שיש לך רגל כבדה?

אתה משתתף במירוצים בזמן השיעור נהיגה ? :roll: במידה ולא, אני ממליץ לך באמת להוריד את הרגל מהגז

לא מתכוון להטיף לך אבל נהג חדש עם רגל כבדה על הגז זה מתכון מצויין לתאונות חלילה והיו לא מעט מקרים מצערים

ובנוסף אם אתה מראש יודע שאתה הולך לנהוג מהר חבל על הכסף של הרישיון שלך כי כשיתפסו אותך משייט על 180

אכלת אותה ואז הרישיון הלך לך

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...