Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה מסוחר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לבדוק את חומרת הפגיעה והאם הכנף רק תוקנה או הוחלפה. בלי עין מקצועית שתהיה איתך בשטח רק פחח או מכון בדיקה יכולים לקבוע מה קרה שם.

החלפת כנף אחורית הרבה יותר מסובכת מהחלפת הכנפיים הקדמיות שמחוברות בברגים. החלפת כנפיים אחוריות כרוכות בחיתוך וריתוך האיזור הפגוע, לרוב מתא המטען ועד שליש-חצי הדלת האחורית ומדרך הכניסה. אם זה נקרא "שאסי" או לא הדעות חלוקות, אני בכל אופן לא הייתי רוכש רכב כזה, ואם כבר אז בהפחתה ניכרת מהמחירון.

אני אומר שתפסיק לנסות את מזלך עם רכבים פגועים (האוריס הזו, הפריוס שפתחת עליה שרשור בשבוע שעבר) ותתחיל להתמקד באנשים פרטיים וברכבים ללא תאונות. מהסטטיסטיקה הקטנה שגיבשתי מרבית רוכשי טויוטה הם אנשים יותר מבוגרים ולא קשה למצוא רכבים שמורים ומטופלים לפי הספר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה מוזמן לגשת לחברות הליסינג וההשכרה. המבחר שם גדול, ושמעתי שיש עוד יצרנים חוץ מטויוטה.

דוגמא אישית:

לפני 3 חודשים בערך נרכשה מחברת "בלו סקאי" קיה ריו יוצאת ליסינג, 77 אלף ק"מ, שנלקחה למכון קפדן מאוד בחיפה.

בבדיקה התגלתה רצועת מנוע יבשה, וישרים יבשים ונזילה שמן גיר. שלושת אלה תוקנו לפני העברת הבעלות.

בלי תאונות, בלי סוחרים ש"קנו מזקן" וכו' וכו'...

פורסם

טוב חברים השגתי תמונות של הרכב , לעניות דעתי ואנשי המקצוע תעזרו לי פה , הרכב הושבת?

אלו הם המכות אשמח לקבלת חוות דעת מקצועית, שאוכל ללמוד משהו ועוד הרבה אחרים.

2011_0313_105740.JPG

2011_0313_105745.JPG

2011_0313_105809.JPG

2011_0313_105855.JPG

2011_0313_105859.JPG

2011_0313_105910.JPG

2011_0313_105806.JPG

פורסם

אני לא הייתי נוגע באוטו הזה גם עם מקל .

למה אתה מתעקש להכניס ראש בריא למיטה חולה ?

בנוסף כלל שעובד בדר"כ , רכב שמגיע לסוחר הוא רכב שלא מצליח להימכר , למה ללכת על רכב כזה חסר מכוניות בשוק ?

פורסם

מה אתה רוצה לדעת אחרי שראית את התמונות?

הרכב הזה קיבל מכה חזקה מאחור וקלה מקדימה.

מאחורה היו צריכים למתוח את השלדה כדי ליישר אותה ו אולי להעביר תקנה 309.

http://www.m-rishuy.org/Index.asp?ArticleID=153&CategoryID=69

השמאי שנתן 4% ירידת ערך התקמצן לטובת חברת הביטוח (אולי רק סיפרו לך שזה 4 %).

רכב יחסית חדש, עם קילומטראז' נמוך מאוד שנמצא במגרש הסוחרים, אחרי שבעלי הרכב לא הצליחו למכור אותו, זאת נורה אדומה.

הצהרת הסוחר לגבי ירידת ערך של 4% בגין תיקון פחחות בכנף ללא החלפתו זה כבר שקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון אישי עם סוחר נכוותי מאד

משהו מריח לא טוב בכל הסיפור הזה

לא חסר מכוניות השוק מוצף במכוניות מעולות, תתאזר בסבלנות ותקנה רכב בראש שקט

בסוף זה ישתלם לך

פורסם

הבנתי את הראש אבל מישהו יכול לתת עצה מקצועית ולא לא עניינית?

הרכב נמכר ב15 אלף מתחת למחירון ,ואפשר אף להוריד את המחיר יותר.

ביקשתי עצה לגבי החומרה לא אם כדאי או לא .. כבר למדתי משהו חדש על תקנה 309.

אשמח לקבל התיחסויות נוספות.

פגיעה בכנף האחורית נחשבת שלדה?ירידת ערך משמעותית?

מה בדיקת רכב תגיד על תאונה כזו?

בנוסף הפורום הוא יעוץ ברכישת רכב כלומר באים לכאן לקבל עצות בעד ונגד, לכל דבר יש מחיר ,מה המחיר של תאונה כזו?

פורסם

אני הייתי רוכש את הרכב בחצי מהמחירון.

המכה נראית פה בכלל לא פשוטה, אני יכול להמר שיש פה במינימום קצה שילדה (לפי עין לא מקצועית).

פורסם

15 אחוז מתחת למחירון?

רכב זה נמכר לסוחר במחיר של 30 אחוז מהמחירון

נמכרים כאלו רכבים ב 50 אחוז ללקוח הסופי

לשיקולך

פורסם

אהבתי איך הרכב יושב במגרש רכבים לפירוק, בקטגוריה "רכבים לשיקום".

אני רואה אותם במגרש "יורופ חלפים" בנשר. עצובים, מכוסחים, מחכים שמישהו ייקח אותם, יתקן אותם בצורה חאפרים, יעשה פוליש וקס על הפח ועל הדשבורד, ישים כיסויים וימכור אותם לפראייר התורן שמבסוט שהוריד במחירון.

לפותח השרשור - אני מצטער, אבל אני מעדיף להוריד 15% מהמחירון על רכב שהיה בהשכרה במשך שנה, או ליסינג במשך שנתיים, וצבר קצת יותר ק"מ מהממוצע, מאשר להתעסק עם רכב שעבר תאונה, בטח תאונה כ"כ קשה ולא לחיצות פח של חניה.

את התאונה אין לתקן לעולם, אפשר רק לסדר קוסמטית, שייראה יפה. הרכב כבר לא בטיחותי כפי שהיה בעבר וייתכן ויהיו עוד בעיות איתו בעתיד.

לעומת זאת, קצת בלאי מכני כתוצאה מק"מ, עוד לא הרג אף אחד. מקסימום נזק זו כניסה למוסך לתיקון החלק שהתבלה.

פורסם

מסכים עם ד"ר סובארו.

במיוחד מסוג רכב כזה,שידוע באמינותו, עדיף לחפש אחד עם יותר ק"מ מאשר "להתחתן" עם רכב שעבר תאונה כזאת.

• תוכן חדש...