Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2009 - חוו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד להחליף את הרכב שלי ואחד הרכבים שהראו לי זה שברולט קרוז משנת 2009. ביצעתי נסיעת מבחן קצרה ברכב ואכן הדבר הראשון שהרגשתי זה את החלפת ההילוכים הלא ברורה.

אני מעוניין בחוו"ד כללית ממי שמכיר את הרכב, כמה הוא נוח, אמין וכו' וגם לגבי הגיר - אני יודע שהוא בעייתי, אבל עד כמה הוא באמת מציק בנהיגה? או שזה משהו שלומדים להתרגל אליו כמו הגיר הרובוטי של טויוטה?

תודה.

פורסם

אהלן,

הרכב מאד מטעה, מבחוץ הוא מרשים ואף בפנים הוא נותן תחושת יוקרה במבט ראשוני.

כשאתה מתחיל את הנסיעה עצמה, אתה נתקל במנוע חלש (אני נהגתי ב1600) על בודי כבד מדי ותיבת הילוכים מביכה.

ההמלצה שלי היא להתרחק, הרכב פשוט מתסכל לנהיגה.

פורסם

אז אם היום היית צריך לבחור רכב מאותה קטגוריה (1600, משפחתי משנת 2009-2010), על מה מומלץ ללכת?

מה נותן תמורה למחיר הכי טובה?

פורסם

יכול להיות שאני משוחד, אבל אם הייתי במקומך ברמות המחירים של היום הייתי בוחר או ליאון 2009 או C4.

הכי הרבה אוטו בהכי מעט כסף.

בזמנו התבלטתי בין שניהם, והעובדה שהייתי צריך לחכות ל C4 ידנית כמה חודשים עד שתגיע האניה (האחרון נמכר יום לפני שסגרתי הזמנה) היטתה את הכף לטובת הליאון. גם היום אני חושב שביחס למחיר אלה שתי הבחירות הכי טובות שאפשר לעשות.

לא נכנסתי כאן לשיקולים אחרים כי לא שאלת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

C4 היא לא אופציה מבחינתי. יש לי 2 חברים שקיבלו C4 ממקום העבודה שלהם וכמות התקלות הייתה בלתי סבירה לרכב חדש וגם למשומש לצורך העניין.

לגבי הליאון - גם לא אופציה, אני צריך רכב קצת יותר משפחתי.

הנה כמה פרמטרים נוספים שיעזרו לכם לייעץ לי: מאחר ויש לי קשרים במגרש מכוניות אני מתכוון לקנות מהם רכב. במגרשים מהסוג הזה רוב המכוניות שיש להם אלו רכבי ליסינג לשעבר. מאזדות, סובארו, שברולט, יונדאי וכו'. רכבי הליסינג הפופולריים של 2009-2010 זה פחות או יותר ההיצע שעומד בפניי כרגע, משמע אין שם ליאון ולא אופל. מתוך הרכבים הללו, בפרמטרים של 2009-2010, נפח 1600 ולא מיני, מה ייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף?

פורסם

לדעתי מהמשפחתיות הנמכרות בליסינג היתי מתמקד ב-3 מהם: יונדאי I30, ניסן טידה ומיצובישי לאנסר החדשה.

היונדאי אמינה ומוצלחת ללא מחלות ידועות, הטידה פשוט זולה לקנייה ומהמעט שאני יודע חסכונית בדלק (העיצוב לטעמי מכוער) והלאנסר פשוט יפה לדעתי ותוכל למצוא בליסינג את גרסאת ה1800 החזקה יותר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני הייתי בוחר בI30.

לגבי המאזדה, נהגתי במסגרת ליסינג על שתיהן ונהניתי יותר מהI30, זריזה ומהנה יותר.

פורסם

אני אישית, אהבתי את הקרוז, כמו גם את הC4.

ולדעתי, ראוי שתשקול בחיוב את הקרוז.

קח את הרכב לבדיקה, תתמקח, ובמידה וקיבלת מחיר טוב, וודא שאתה מקבל אחריות של שנה -שנתיים על מכלולים,

ואפשרות לטרייד אין בין שנתיים לחמש שנים מיום הרכישה.

רוב חברות הליסינג והמגרשים יתנו לך תנאים דומים ויותר.

ענת מאוויס

אז אם היום היית צריך לבחור רכב מאותה קטגוריה (1600, משפחתי משנת 2009-2010), על מה מומלץ ללכת?

מה נותן תמורה למחיר הכי טובה?

• תוכן חדש...