Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה.. עד עכשיו עזרתם לי המון המון, אז תודה :)

כנראה מחר או מחרתיים אסע לחברת ליסינג שמוכרת את הרכב שאני רוצה - פיאט 500

הבנתי שיש להם כמה רכבים..

אני רוצה מנוע 1.2 ידני.

הבחורה הנחמדה אמרה שיש כמה דגמים, בכמה צבעים, ועם קילומטרז' שונה..

אין לי שום נסיון בקניית רכב.. (בכנות) רק השתחררתי מהצבא לא מזמן.. ואני לא חזק בתחום..

רציתי לדעת, קודם כל.. פיאט 500 החדשה, עולה כ100K, איך יכול להיות שחברת ליסינג מציעה לי ב65K שנת 2010 עם קילומטרז' דיי נמוך? (סביבות ה30000) הרכב מאבד 35% ערך בשנה?..

מעבר לזה - כשאגיע לחברה, איזה דברים עליי לשאול? למה עליי להתייחס?.. מה אמור "לפסול" קנייה?..

בקיצור.. מה אני צריך לדרוש? מה אמור להוזיל או להעלות מחיר? מה עושים??

סליחה על הבורות, אני לא רוצה לצאת פראייר בשום כיוון.. אחרי הכל ישראלי :)

תודה לכולם

פורסם

הפחתה בסיסית לרכב ליסינג לפי מחירון לוי יצחק היא 12 אחוז. לזה תוסיף את העובדה שמדובר מכונית נישה (שתי דלתות, קטנה יחסית), לא אוטומטית ועוד של יצרן אירופאי והסברת את רוב ירידת הערך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהן צדק שאני מנסה לחשוב על נקודות תורפה של הרכב הזה ולא מוצא אף אחת לרפואה. הייתי ממליץ לך בפשטות לעבור על המדריך לבדיקה עצמית של רכב לפני רכישה שפורסם זה מכבר כאן בפורום, לבדוק היסטוריית טיפולים, לנסות למצוא תיקוני פחחות וצבע (אם אתה חסר ניסיון בכך, היעזר באדם שכן יודע לזהות דברים כאלה) ובאופן כללי לחפש מפגעים שהשאירו ברכב נהגים שהתייחסו אל הרכב כאל רכב חברה, במשמעות הלא טובה של הביטוי.

אחלה בחירה, תהנה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...