Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים מאזדה 323 שנת 94 ואני רוצה לשדרג לה תמערכת, קיבלתי איתה פיונר deh-p5650mp ורמקול של פיונר 450W שלא עובד לפי מה שראיתי ואני לא יודע אם הוא טוב ומספיק לי או לא (הרדיו).

אני רוצה לקנות מערכת טובה ואיכותית עד כמה שאפשר בתקציב של עד 1500 בלי הרדיו כי יש לי כבר אחד ואם הוא לא טוב אז אפשר להגדיל קצת תתקציב.

תודה לעוזרים.

פורסם
קניתי לפני כמה ימים מאזדה 323 שנת 94 ואני רוצה לשדרג לה תמערכת, קיבלתי איתה פיונר deh-p5650mp ורמקול של פיונר 450W שלא עובד לפי מה שראיתי ואני לא יודע אם הוא טוב ומספיק לי או לא (הרדיו).

אני רוצה לקנות מערכת טובה ואיכותית עד כמה שאפשר בתקציב של עד 1500 בלי הרדיו כי יש לי כבר אחד ואם הוא לא טוב אז אפשר להגדיל קצת תתקציב.

תודה לעוזרים.

השאלה מה אתה רוצה להשיג לדעתי , אם זה ארבעה רמקולים קוקסיאלים בלי הגברה אז אתה יכול בקלות בתקציב הזה.

6X9 מאחורה לתת באס נחמד ו-6.5 מקדימה.

אם אתה רוצה יותר מזה כמו סאב קומפוננטים ומגבר תצטרך להגדיל תקציב ולהגיד מה הגדלים של החלקים שיכולים להיכנס לך באוטו.

כמו גודל הרמקולים בדלתות , מגש לרמקולים מאחורה ... אל תשכח שאתה גם צריך התקנה.

פורסם

אני לא יודע מה הגדלים שאני צריך אבל האוטו הוא מאזדה 323 5דלתות שנת 94... ולפי מה שהבנתי ממוכר בחנות הדגם רדיו שיש לי באוטו הוא טוב- deh-p5650mp והוא יכול לשדרג לי בשבילו יציאת USB כי אין לו שום יציאה אז רדיו יש לי.

התקציב עלה ל2000 אני צריך סט קומפלט שתמליצו לי בלי הרדיו (כי יש לי אחד כבר), אני לא ממש מבין בזה אז אני יהמר ויגיד שאני צריך רמקולים מאחורה, סאב מגבר, ותרמקולים בדלתות ועוד משהו אני צריך? אם כן תגידו ותציעו מה לקחת.

תקציב: 2000 שקל

סט קומפלט בלי הרדיו

פורסם

סט קומפלט אני מתכוון כאילו הכול חוץ מרדיו, קומפנט זה רמקולים קידמים לא? אם כן אז כן +מגבר+סאב+רמקולים למאחורה...

אין לי כלום באוטו חוץ מרדיו ושתי רמקולים מסריחים בדלתות משהו גועל נפש שלא נשמע איכותי והוא גם לא יותר חזק מאיפון..

פורסם

יד שניה זה מסוכן כשאתה לא מבין בתחום:-(

שאלה אחרת, מצאתי במחסן שני רמקולים למאחורה פיונר 100W ויש לי רדיו פיונר deh-p5650mp לפי מה שהבנתה, עכשיו חשבתי להתקין אותם וליקנות רמקולים קדמים אני צריך גם סאב/מגבר? והאם הרמקולים טובים וחזקים?

פורסם

באמת שאני פשוט לא מבין למה אנשים הופכים כל שירשור בסגנון "היי אני חדש ואני רוצה למצוא מערכת נחמדה לאוטו בתקציב יחסית דל (1000-1500 שקל" ל-"התקציב שלך קטן מידיי למה שאתה מחפש"

אני רציתי את אותו דבר בדיוק באותו תקציב וקבלתי מערכת שאני מרוצה ממנה +

למחבר ההודעה אתה יכול לקנות את הסט הבא ב 1200-1400 שקלים:

מורל טמפו 6.5

מגבר הייפוניקס (או משהו בסגנון)

סאב פיוניר '12 או משהו קצת יותר איכותי אבל יש שניה

זאת המערכת שיש לי על פיאט אונו ואני באמת מבסוט ממנה עד הגג

הינה לכם מערכת שאפשר ממש להנות ממנה + היא ממש לא עולה הרבה...

לפי הבחור משתמע שהוא לא מחפש מערכת סופר איכותית שלאוזני הקריסטל שלו לא יכאב כשהוא שומע מוזיקה באוטו

• תוכן חדש...