Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בGTI ואין ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אם הנושא לא קשור לכאן אז בבקשה תעבירו למקום הנכון, מצטער מראש..

רציתי קודם כל לומר לכולכם תודה על הכל, במשך כל הזמן שהתלבטיתי בין המכוניות הייתי נכנס לכאן ורואה את דעתכם עליהן ולבסוף לאחר זמן מה קניתי POLO GTI שנת 2000 :-P

הבעיה היא שהביטוח נורא יקר! רוצים 7200 חובה+מקיף לנהג יחיד! (אני נהג חדש עם וותק של חצי שנה..)

יש למישהו ממכם מספר של סוכן או חברה שהוא ביטח אצלה את הפולו הזאת בפחות? אגב אני מרמת השרון.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

מקווה שאתה לא מזיז אותו מהמקום בלי ביטוח חובה!!!

יש שימליצו לך לא לעשות לרכב מהשנה הזאת מקיף אלא רק צד ג' כדי להוזיל עלויות..

תתחדש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חלק יגידו לך לבטח מקיף וחלק לא. לדעתי זה משתנה בין אדם לאדם וכמובן סוג הרכב. למשל, אני לא הייתי מבטח כי אני מחנה בחניה סגורה גם בבית וגם בעבודה, שם הרכב נמצא 90% מהזמן. לכן הרף אצלי למקיף הוא לרכבים שמתחת ל30 במחירון.

אבל אם יש לך ערך מסויים לרכב ואתה ממש מפחד עליו אז תעשה ויהיה לך שקט לשנה הקרובה.

נ.ב: הכל תלוי גם בהפרש עם או בלי.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

הרכב ממש חשוב לי, הוא גם רכב ראשון שלי..

מותקן בו אזעקה של רב בריח ואני מתכוון לשים גם קודן..

נראלי שאני עדיין אעשה מקיף.. תודה לך עמית.

מחכה לאנשים שיש להם רכב כזה מבוטח שיגידו כמה עולה להם?

פורסם

לגבי ביטוח חובה - בדוק מחירים באתר של משרד האוצר:

http://car.mof.gov.il/

לגבי מקיף - אולי מיותר לרכב שהמחירון שלו 20K בערך. (לא בדקתי בלוי יצחק, בדקתי ביד 2 וניחשתי)

בדוק אפשרות לצד ג' בלבד.

אם אתה מפחד בעיקר מגניבה אז בדוק אפשרות גם לצד ג'+גניבה (נקרא גם מקיף-ללא-תאונה, זה אותו דבר...), זו פשרה בין צד ג' למקיף שתאפשר לך לישון טוב בלילה.

בן כמה אתה?

אם אתה בן 20.5 לפחות אז יש לי חדשות טובות בשבילך - כשתהיה לך שנה מלאה של וותק (וכמובן גיל 21 לפחות) תעריפי הביטוח יירדו משמעותית. ברגע שזה יקרה תוכל לשנות את הנהגים המורשים בביטוח ולקבל החזר יחסי על ההפרש בפרמיה בין וותק=שנה.

כל עוד לא ימלאו לך 21 אז אין הבדל בתעריף לפי הוותק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חפש בגוגל את המספר של אריק יעקב מ"אלמוג" סוכנות ביטוח.

מנסיוני ההצעות שלו מצויינות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ככה זה נהג צעיר חברות הביטוח מנצלות את זה ולא משנה אם תעשה את הביטוח הכי יקר עדיין במקרה של תאונה לא תקבל את מלוא המחיר תמיד הם יימצאו משהו להוריד עליו ותתחדש רכב מעולה תהנה וסע בזהירות.

פורסם
3215499]ככה זה נהג צעיר חברות הביטוח מנצלות את זה ולא משנה אם תעשה את הביטוח הכי יקר עדיין במקרה של תאונה לא תקבל את מלוא המחיר תמיד הם יימצאו משהו להוריד עליו[/color] ותתחדש רכב מעולה תהנה וסע בזהירות.

אוסף של שטויות כתבת במוכחל.

לנסות להוריד הם מנסים מכולם.

ומה לעשות הצעירים עושים יותר תאונות לכן הפרמיה יותר יקרה. כמה פשוט ככה יקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...