Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מיני - תקציב 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שלשום הרכב הישן הפך לטוטל-לוס בתאונה :| (אין נפגעים בנפש / בגוף) וצריך לנצל את ההחזר של הביטוח לרכב חדש..

פרופיל שימוש:

שימוש עיקרי: עירוני / בין עירוני קצר (אני גר בת"א, עובד בראשון) כ 30-40 ק"מ נסיעה ביום.

משך שימוש צפוי: 2-4 שנים.

אין בעיה עם גיר ידני, אלא להפך :)

גודל רכב נדרש - קטן! בד"כ אני נוהג לבד, אבל לפעמים רכב מלא.

ממש שקראתי בפורום ובאינטרנט הגעתי למסקנות הבאות:

1. עדיף בתקציב הזה (70K) רכב חדש

2. סקודה פאביה 1.4 היא כרגע המכונית העדיפה בקבוצה / תקציב.

אשמח אם יש מישהו שיכול לאשר את המסקנות שלי! כמובן שאני אשמח להוציא פחות כסף עכשיו או בעתיד על תחזוקה..

כמו כן, "במקום השני" נמצאת קיה פיקנטו - יש מישהו שיכול להגיד את דעתו עליה ביחס לסקודה?

תודה רבה מראש!

פורסם

אחרי סיבוב קצר בסוכנויות, באגף הידניות הפאביה אכן נראית כמו עסקה משתלמת ביותר במסגרת המבצע.

הפיקנטו תשאיר אותך בהמתנה ארוכה ארוכה, לפחות עד מאי. מה תעשה עד אז בלי רכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

ושלא באגף הידניות, יש מכוניות יותר מומלצות? ה i10 / שברולאט ספארק יותר משתלמות?

פורסם

ספארק נמכרת בגרסה ידנית בלבד. מכונית נחמדה לדעתי, אלטרנטיבה טובה לפיקנטו הידנית שמגיעה עם מנוע אמיתי (כלומר לא שלושה צילנדרים).

i10 היא פחות או יותר האלטרנטיבה האוטומטית היחידה שלך, מלבד פיקנטו עם זמן המתנה ארוך כאורך הגלות ומוטציות רובוטיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפאביה עוד במבצע?

גם אם כן וגם אם לא - סיאט איביזה שבמבצע (70K) היא אופציה מעולה.

במחיר הזה הייתי הולך על אחת מהשתיים שלעיל.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

פאביה עולה יום 72 סך הכול 2K מעל התקציב,לדעתי אחרי שתישב בו תבין כדאי להוסיף את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאביה עוד במבצע רכב שווה,רכבים מיני פחות ממליץ כי פחות מומלצים מי חוץ לעיר וגם חלשים,

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

ומה אתם אומרים על הפאביה ביחס ל 107? אפשרות לחסוך 10K בלי לאבד יותר מדי.

כמו כן, ל 107 יתרון אדיר בחניות בת"א..

פורסם

ממליץ על הקליאו.ב-70 אלף היום היא משתלמת יותר מתמיד. אבזור מקיף, תשלום של 50 אלף והשאר בתשלומים, ועסקת טרייד אין מובטחת בעתיד. אחלה דיל!

פורסם

הפאביה עדיפה בהרבה,מבחינת מנוע,בטיחות,מרווח,איכות חומרים,רק צריכת דלק תהיה עדיפה ל 107,אם יש יכולת כלכלית עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...