Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף יוצא שבשימוע עסוקים בשטויות וברוב המקרים מוכח שהניידת חנתה שלא כחוק לשם אכיפה - ואלו שמתנהגים בבריונות ממשיכים בשלהם, עושים לשוטרים ולאזרחים רק רע.

על כל הודעה שאתה כותב אתה מקבל עליה כמה הודעות שחושבות אחרת.

רוב הפרסומים של האזרחים נכונים, אני לא מבין את מי אתה מנסה לשכנע בדיוק. הרי אפילו המשטרה כל פעם כותבת השוטר/מתנדב יענש בדרך כזו או אחרת.

אפרופו יצוגיות, היום ראיתי רכב נוסע ברוורס בכביש חד סיטרי. מוקד שראה בבירור לא עשה כלום, נתן לו להשלים את הרוורס ואז המוקד נסע מינימום 60 קמ"ש בכביש חד סיטרי צר מאוד. איזה יצוגיות :shock:

-------------------

כנסו לכאן במקרה כזה, אתם מסכימים עם פעולת השוטרת?

1. לא יותר חכם להחנות באדום לבן במקום להפריע לתחבורה הציבורית ולגרום לבלאגן?(שואל,אין פה אמירה צינית)

2. ציטוט של מפרסם התמונה:"חנייה של שוטרת בתוך שטח תחנת אוטובוס ליד אוניברסיטת תל אביב בבוקר, בעוד היא מחלקת דוחות על הולכי רגל שעוברים באדום... בושה!"

*אני דיי נוטה להסכים איתה,בכל זאת הולכי רגל שמתפרצים ברמזור אדום זאת סכנה גדולה.אני רואה את זה גם בכבישים בינעירוניים ולא בצמתים אלא באמצע הכביש. למרות שבמקרה כזה (לדעתי) במקום לתת דוח עדיף לתת אזהרה ועם איזה הסבר למה זה מסוכן.אך זוהי רק דעתי :wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...