Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום לכולם,

בזמן הקרוב בעזרת השם אנו מתחננים לרכוש רכב חדש, והמתעסק בסאונד העיקרי זה אני, ואת ההתקנה הבאה אני מצתכוון לבצע בעצמי.

עם הזמן מאז שאני נכנסתי לתחום אני מלקט מידע לגבי התקנת המערכת ברכב.

בעקבות השרשור הבא עלתה לי שאלה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407034

לפי הציור שפותח השרשור העלה, הקבל מקבל את הפלוס מהרכב ומוציא פלוס לכל מגבר.

השאלה הראשונה שלי היא האם החיבור הזה הוא הנכון ביותר?

בנוסף לכך, אצלי המערכת מחוברת בצורה כזו שמהמצבר שלי הוצאתי פלוס אחד למגבר אחד, וממנו יוצא מפצל אשר מתחבר למגבר השני, כך המצב הזה פוגע לי במגבר שמחובר עם המפצל כי איני יכול לבצע אליו חיתוכים מהHU.

ופה מגיע השאלה השניה שלי, אם אני מתקין קבל, אני צריך כבלי פלוס כמו זה שאני יעבר דרך מסילות הרכב שייקשרו בין הקבל למגברים?

כבר שהתקנתי את המערכת הנוכחית אצל המתקין, שאלתי בקשר ליכולת שליטה שלי לגבי המגבר שמחובר עם המפצל (גם פה שאלתי), ולא קיבלתי תשובה חד משמעית אם זה אכן צריך להיות כך או שהמצב הנוכחי לא תקין.

לפי מה שאנירואה פה, יש נקודת זכות פה לקבל, כי צריך להעביר אליו כבל פלוס אחד מהמצב וממנו פשוט להוציא עוד כבלי פלוס למגברים ללא מפצלים ושטויות למיניהן. האם אני צודק?

אני אשמח לעזרה שתעזור להבנתי

שבת שלום.

לפי איך שזה ניראה לי עכשיו, לקבל יש פה נקודת זכות שאומרת

פורסם

למה אתה צריל קבל?

לא הבנתי כ"כ את מה שכתבת אבל אני ינסה להסביר לך לפי מה שכן הבנתי.

אם אתה מריץ פלוס מהמגבר, ואז מפצל אותו לשני מגברים אין סיבה שלא תיהיה לך שליטה מהhu זה לא קשור.

וקבל אתה לא תמיד צריך, ולפעמים זה עושה יותר נזק מאשר תועלת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זהו זה פשוט ניראה לי תקלה של המתקין. התקציב לא היה בשמיים ולא איפשר התקנה איכותית אצל מתקין אמיתי. מה שבנוסף לא הייתי יכול להיות נוכח בזמן ההתקנה ולך תדע מה בדיוק הלך שם.

הדרך בא המערכת מותקנת כרגע ברכב היא כזו :

כבל פלוס מצבר>מגבר 4 ערוצים> מפצל שמחבר למונובלוק.

אני בכללי נגד הרעיון של התקנת קבל ברכב, במיוחד במערכות יחסית "עממיות". אני גם לא רואה בו שום צורך.

מה שכן, לפי מה שהבנתי פשוט לא צריך מפצלים מיותרים ומעבירים פשוט עוד כבלי פלוס לכל אחד מהמגברים מהקבל, ולכן לא צריך להוציא שני פלוסים מהמצבר או להוציא פלוס ואחד, לחבר אותו למגבר ולחבר אותו למגבר השני.

אולי אני פשוט צריך הבהרה נכונה יותר.

כשאני משתמש במפצל לתפעול לשני מגברים, אני מפצל את הכבל עצמו לשניים ומחבר כל אחד למגבר, או שאני מחבר את הכבל פלוס לאחד המגברים, ומשם מוציא כבל שיפעיל את המגבר השני?

• תוכן חדש...