Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב כשמוציאים את המדף הקטן ומכניסים את הדאבל דין יש לו איזה מסגרת שתתפס בצורה יעילה כי ממה שההגיון אומר באיזור של המגירה אצלי שם אין דפנות מהצדדים שיתפסו את הדאבל דין בצורה יעילה ,אני טועה?

ועוד שאלה ככה של התלבטות ,האם ברכב שלי יותר עדיף להתקין מערכת 1DIN עם מסך חשמלי נישלף של חברה טובה אבל ללא SD USB בלוטוס DIVX.

או להתקין דאבל דין סיני שכולל את כל הפיצרים הללו,יש לציין ש2 האופציות כמעט זהות במחיר.

מה הייתם עושים במצבי?

המון תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דאבל דין של חברה מוכרת יעלה לי פי 2 מהתקציב[התקציב אלפיה]

לכן שאלתי מה עדיף להשים את הכסף,על 1 דין מסך חשמלי [פיוניר 7500DVD ללא USB SD בלוטוס DIVX]

או לקחת דאבל דין של פרמייר שכולל את כל הפיצרים.

פשוט שמעתי שכל הדאבל דינים הסינים שווים לתחת עושים בעיות לא אמינים וחצי מהפיצרים שלהם עובדים חרא.

פורסם

אוקי בסוף התקנתי דאבל דין של 6.5 DIVX SD USB BT AUX AUDIOTEC במחיר של 1300 שח עם התקנה ואחריות שנתיים על הכל[מסך עינית] מכשיר חביב ביותר כולל כל הפיצרים והדיבורית בלוטוס שלו פגז אהבתי שגם אפשר להשמיע ולשלוט על הגלאקסי שלי בשירים.העדפתי לקחת את הדגם ללא המסך 7 חשמלי כי כבר שמעתי הרבה על מנגנונים חשמליים בדאבל דין שנוטים לעשות בעיות בעיקר בקיץ גלגלי שיניים ניטחנים ומנוע עייף של המסך וכו'..

התקנה ניראת אחד לאחד מקורי מהחברה היינה תמונה להמחשה

2011-12-08 10.50.02.jpg

• תוכן חדש...